zedelenme derken tatlım??
aynen cnm bendende gelmedi doktorada gitmedik ama 7 8 ay sonra birden kan geldiğini farkettik adet falanda değildim o zamn oldu sanırım yine gitmedik doktora. bi arkadaşımda aynı şekilde ondanda kal gelmemiş. bu çok rastlanan bişey. eğer karşısındaki insan ona güvenmiyorsa bence şimdi silsin atsın onu. namus bu neyi kanıtlamaya çalışıyorki ? ben gidelim dediğim halde gitmedik ben şüpheden değil esnekmi yoksa yırtıldıda kanmı gelmedi onu öğrenmek istedim ama gitmedik. çok kötü bi durum ya sen kendini biliyorsun ama karşındaki sana güvenmiyor hemde böyle bir konuda ... ben arkadaşının yerinde olsam doktora gideceksem kendım gider durumu öğrenirdim esnekmi yoksa yırtıldımı diye, nişanlımda bana inanmıyorsa benim hakkımda düşünceleriyle kapının yolunu bulurdu.
canım tam yırtılma değil ama hasar görmüş yani ilişki sırasında vajına girişini ve kızlık zarını yuvarlak bır saat olarak düşün mesela saat 3 oldugunu farzet o kısım zedelenmiş(salladım tamamen tabı ama zedelenmeyı doktorlar genelde boyle tarıf eder)
bilmiyorum canım suan bende artık bı evlılığn olacğına ınanmıyorum çok kırıldı cnku boyle bır duruma düşmek onurunu zedelıyo insanın..doktor arıyoruz ıste guzel anlayışlı aşağılamayacak türden bunu hemen halletmek ıstıyruz cnku((
canim bazi kizlik zarlari cok esnek oluyormus nekadar iliskide olsa kanama olmuyormus bizim bir tanidiktada olmustu dügünün ertesi doktora gittik doktor kizda birsey olmadigini sadece zarinin esnek oldugunu anca dogumda zarin yirtilacagini söylemisti senin arkadasininda öyle olabilir doktora nisanlisiyla birlikte gitsinler adam kendi kulaklariyla gercegi duyarsa daha iyi olur sorun yaratmaz umarim
canım yanı arkadasınızın bu adama kendısını ıspat etme cabası bıle sacma .
evlenecegı adama kendını emanet edıyor ve karsısındakının verdıgı cevaba bak .
buna karsılık nasıl hala o adamla beraber olabılıyor arkadasınız .
madem beyfendı kızlıga bu kadar deger verıyordu ,ne dıye evlenmeden once
kızın vebalıne gırıyor .kusura bakmayın ama cok karaktersız bır adam .
ınanın cok sınırlendım .
senin bu arkadasin aldatilan arkadasin mi ?
yok tatlımm bız 3yakın arkadsız bırlıkte buyuduk cocukluktan beri yani..hıcte ayrılmadk..2sinin dertleri çok ust uste geldi aldatılan yanı yakaldığımız kişi o sorunu hallettik mutlu olduk oyuzden ama şimdide bu çıktı bu konu daha beter bırsey( yanlız korkuyorum sıra bana mı geldi acaba ALlah korusunn
bende eger oysa hala neden devam etmis diecektim,ALLAH KORUSUN..
walla canm benden de evlendğm zmn kan gelmedi.kendmi kötü hssetmştm yanlş düşünür mü acaba dye...çnkü benm eşim doğulu ve namus kavramı braz anormal deneck boyutta :) kendi kendme nye gelmedi ya nasıl yani fln derken o bna kızmştı "ben sorun yapmamışm sen sorun yapıosun saçmalama olabilir böle bşy kızlk zarın esnektr mutlaka "demişti o beni rahatlatmıştı...çünkü beni tanıordu ve güvenp güvenmemesi gerektğni biliordu....nişanlısına hayret ettm şu an .nye dersen hem hayatndaki insanı erkekler tanır bilir neyin ne olduğunun farknda olurlar yani..ikncisi de madem kızlk bu kdr önemlymş ne dye dha nikahna grmeyen kızın günahına griormuş..uyuz oluyorum böle adamlara.......
yok yok tatlım o konuyu kanıtlı ispatlı bır sekilde hallettık ondada ayrıca bır sok yasadık ama bızı cekemeyenlerle alakalı baya uzun bir konu yani devam ederiz sonra.bu konu ama çok mühim yaaaşılmasın gereken tek bır sorun değil ki..doktora nasıl gıdıp muayne olcakk onun endısesını atmaya odaklandı ((
körü körüne doktora gıtmeyın yasadıgınız ılde kızlık zarıyla ozellıkle ılgılenen ozel bır muayenehaneyı tercıh edın öncesınde arastırın
merhaba nasılsınız kızlar? bu konu ben ve kardeşim kadar yakın gördüğüm ve aynı zamanda aile dostumuzda olan bir arkdasım için sizden yardım istiyorum.arkadaşım nişanlandı ve nişanlısıyla birlikte olmuşlar nişanlanmadan öncede bırlıkte olmuşlardı ama nedense hiç kan gelmemiş bundan öncede kesinlikle kimseyle bu sekılde bır münasebeti olmadı bundan bende eminim oda defalarca söyluyor zaten.neyse nişanlısı birçok denemelerinden sonra arkadasımn kızlık zarının kanamadığını görünce sorun yaptı ve ayrılık aşamasına geldiler arkadasım 7aylık doğdu vajinasının dudak kısmı sanırım dışardaymış çokta konuşamadı zaten bununda bır etkısı olabilirmi? bizim daha önceden bır ilişki yaşamdığına dair bır kanıt yada bununla ılgılı doğru sekilde bu konuyu nişanlısına aktarmamız gerekiyor sanırım be yapabiliriz? benimde bu konularda bır bılgım yok oyüzdende aklıma siz geldiniz.bize bir yol gösterirseniz eğer çok memnun oluruz.arkadaşımın durumu hiç iyi değil çünkü çok teşekkür ederim şimdiden=)
ben arkadsımla gidicem kadın doğum uzmanına ama arkadasm muayeneden çok korkuyoristanbulda önerebileceğiniz bir doktor varmı? birde bize nasıl davranırlar snçta evli değiller yani bundanda çok çekiniyoruz malesef inanmadı erkeklr bukonuda aşırı hassas dinlemek bile istemedi..
kimseye kendini ispatlamak zorunda degilki ayrilsin kurtulsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?