merhaba nasılsınız kızlar? bu konu ben ve kardeşim kadar yakın gördüğüm ve aynı zamanda aile dostumuzda olan bir arkdasım için sizden yardım istiyorum.arkadaşım nişanlandı ve nişanlısıyla birlikte olmuşlar nişanlanmadan öncede bırlıkte olmuşlardı ama nedense hiç kan gelmemiş bundan öncede kesinlikle kimseyle bu sekılde bır münasebeti olmadı bundan bende eminim oda defalarca söyluyor zaten.neyse nişanlısı birçok denemelerinden sonra arkadasımn kızlık zarının kanamadığını görünce sorun yaptı ve ayrılık aşamasına geldiler arkadasım 7aylık doğdu vajinasının dudak kısmı sanırım dışardaymış çokta konuşamadı zaten bununda bır etkısı olabilirmi? bizim daha önceden bır ilişki yaşamdığına dair bır kanıt yada bununla ılgılı doğru sekilde bu konuyu nişanlısına aktarmamız gerekiyor sanırım be yapabiliriz? benimde bu konularda bır bılgım yok oyüzdende aklıma siz geldiniz.bize bir yol gösterirseniz eğer çok memnun oluruz.arkadaşımın durumu hiç iyi değil çünkü çok teşekkür ederim şimdiden=)
toplumda 100 de 1 gibi oranda zar yırtılınca kanama olmayabilir bu normal bir varyasyon herkes de kanama olacak diye bir kural yok bu damarlanmaya ve esnekliğine bağlı daha esnek olan ve damarlanması az olan zarlar yırtılınca kanama olmayabilir arkadaşınız ve nişanlısı kadın doğum doktoruna başvurabilir bu konu hakkında onlardan da bilgi alabilirler...
arkadasin nisanlisini bir jinekolokla gorustursun jinekolok ona herseyi ayrintili anlatir,
sonraki yapacagi ilk iste o adamdan ayrilmak olsun,kizin sozune inanmiyor guvenmiyorsa zaten inceldigi yerden kopsun
evlenmeden kızla birlikte olmayı biliyor ama kızın vajinası kanamayınca sorun ediyor öyle mi
ne kadar karaktersiz erkekler var bu dünyada diyecem ama hepsi öyle değil mi zaten..
bak bu çocuk gerdek gecesi bunu sorun etse, çocuğa hak veririm, gidip doktora danışmasını söylerdim
ama evlilik dışı kızla birlikte oluyorsa böyle bişeye nasıl kızabilir kiii ??
bazı doktorlar bu tarz seylerede kızıyor aslında guzelce bi azarlasa nisanlısını doktor ne hos olur
ya evet ısın o kısmıda var tabı evlendıkten snra bu durum yasansydı ne olurdu ozman çok merk ediyorum.her işte vardr hayr bakalım..biz muayne gideceğiz ama nasıl olacak çok korkuyor arkadsım açıkcası bende tırstm smdi.yorumları okuduktan sonra..ya istediğmiz gibi bir sonuç cıkmazsa...( zatn bı kanıtlansın güvensizliği görecek inş. )
bence esnek kızlık zarıdır buyuk ihtimal
bazı doktorlar bu tarz seylerede kızıyor aslında guzelce bi azarlasa nisanlısını doktor ne hos olur
hadi ya gerçekten mı oyle doktorlar bize denk gelmezki tatlım ya( vamı önerebilecğin iyi bir doktor istanbuldan inan çok korkuyor suanda bende daha önceden jınekologa gıtmediğim için yardımcı olamiyorum malsef.bu konuyuda kımse bılmıyor zaten oyuzden yorumlarınızı dikkatle okuyoruz...
cok iyi olur bir yesin azari kendine gelsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?