• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlık zarı testi nedir?

Susluuupakizeee85

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mart 2017
30
1
6
İstemediğim tatsız olaylar yaşadım. Burada anlatıp kimseye acıtasyon yapmak istemiyorum. Kimsenin yargılamasını da istemiyorum. Zaten vicdanımla yüzleşmek en ağır olanı.. her neyse konuya geleyim.
Seneler öncesinde tatsız olay yaşadım. Tam birleşme başta olmadı ağrı vardı biraz ama tam anlamıyla olmamıştı zaten. Eve geldiğimde sanki bir yerinizi kedi tırmalar ya öyle hafif bir çubuklanmış çok açık pembe bir renk gördüm çamaşırımda. Daha sonra bu olay tekrar yaşandı tam birleşme oldu fakat bende inanılmaz şekilde ağrı vardı. Ve ne kanama ne başka bişey asla olmadı. Seneler öncesinde küçüktük çocuk yaşta değildik ama küçüktük yinede. Nişanlandım. Evleneceğim nasipse. Korkuyorum. İstemediğim olaylar neticesinde ya bekaretimi kaybettiysem diye. Soruyorum bu kadar az kanama olmaz kan bile değildir deniyor. Kendim bakıyorum anlamıyorum birde doğal çentik vs. Olayı var yorumlayamıyorum.saatin 3 7 yönünde yırtılma olurmuş. Doktora gitmek istiyorum sırf bu psikolojiden kurtulup netleşmek için. Ufak ildeyim korkuyorum. Gidersem ya yırtılma varsa naparım diye... allah aşkına bilen anlayan varsa yargılamadan yardım etsin, zaten kendimi vicdanımı yeterince yargılayıp işin içinden çıkamıyorum. Kızlık zarımda bozulma var mıdır yok mudur?

Canım bunu anlamak için doktora gitmelisin. Doktor oraya bakacak ve durumu söyleyecek. Başka türlü biz senin ne yaşadığını tam olarak bilmiyoruz ne oldı ne bitti.. o yüzden ne söylesek yalan olur

Zarın bozulmuş zar zaten girişte. Hem az girmiş foşur foşur kan akmoyo aynı tarifindeki gibi 1 damla pembe kan gelir. Mutlaka doktora git için rahat etsin

Canım bunu anlamak için doktora gitmelisin. Doktor oraya bakacak ve durumu söyleyecek. Başka türlü biz senin ne yaşadığını tam olarak bilmiyoruz ne oldı ne bitti.. o yüzden ne söylesek yalan olur
Peki normalde kanama olsa damla şeklinde gelmez miydi? Benimki sürüntü kıvamındaydı

Benim kanamam çok oldu mesela o bünyeden bünyeye değişir canım benim hatta eşim gidip ped alıp gelmişti.... Ve yargılamak kimsenin haddine değil insan oğlu bu hatalar onu içindir ama önemli olan senin içinin rahatlığı git bi doktora muayene ol, mesela annemin de esnekmiş hamile kaldığı halde kanaması olmamış sen git doktora bi görün canını sıkma canım...

Yok sormadı güveni tamdı zaten 14 ay ilişkiye giremedik yeni yeni oluyo. Ooktora gitmedim. Hem zarımı görüyorm hala helde anneminde esnekti zarı
Ya afedersiniz ama nasıl gözüküyor şekli? Kendiminkine bakıyorum yuvarlak çentik var mı yok mu anlayamadım. Benimde annemde kanama kırmızı şekilde çeyrek çaybardağı kadar gelmiş. Bunlae genetik olduğu için acaba benimde öyle olur mu diye düşünüyorum

Ya afedersiniz ama nasıl gözüküyor şekli? Kendiminkine bakıyorum yuvarlak çentik var mı yok mu anlayamadım. Benimde annemde kanama kırmızı şekilde çeyrek çaybardağı kadar gelmiş. Bunlae genetik olduğu için acaba benimde öyle olur mu diye düşünüyorum
Bilemiyorum şimdi ben uzun süre egzersizlerle aparatlarla uğraştııım için ondan anlıyorum artık. En iyisi özelde bi doktora gidip muayene olmak

Benim kanamam çok oldu mesela o bünyeden bünyeye değişir canım benim hatta eşim gidip ped alıp gelmişti.... Ve yargılamak kimsenin haddine değil insan oğlu bu hatalar onu içindir ama önemli olan senin içinin rahatlığı git bi doktora muayene ol, mesela annemin de esnekmiş hamile kaldığı halde kanaması olmamış sen git doktora bi görün canını sıkma canım...
Benimde annemin nereseyse çeyrek öay bardağı kadar gelmiş. Arkadaşım evli onunda kırmızı kan gelmiş. Benim ama kanama belki değildi bile çamaşırımda önceden kalmış leke de olabilir. Çünkü çok az pembeydi belli belirsiz.. hatta jilet kesiği bile daha çok kanlıdır onun yanında

Benimde annemin nereseyse çeyrek öay bardağı kadar gelmiş. Arkadaşım evli onunda kırmızı kan gelmiş. Benim ama kanama belki değildi bile çamaşırımda önceden kalmış leke de olabilir. Çünkü çok az pembeydi belli belirsiz.. hatta jilet kesiği bile daha çok kanlıdır onun yanında
Olabilir o zaman canım seninde esnek çünkü demişsin sonradan tam birleşme oldu diye esnek olmasa o zman mutlaka kanardı benim bayaaa geldi iki pet değiştirdim bencede grnetik en iyisi dr git en azından ne olduğunu bilirsin yoksa vaşka türlü olmaz

Herşey kan değil canım kan gelebilir gekmeyebilir 9 mühim değil eşinde sanmam kanı kafasına takacagini esnek olabilir yani takılma bunlaraaaaa

Olabilir o zaman canım seninde esnek çünkü demişsin sonradan tam birleşme oldu diye esnek olmasa o zman mutlaka kanardı benim bayaaa geldi iki pet değiştirdim bencede grnetik en iyisi dr git en azından ne olduğunu bilirsin yoksa vaşka türlü olmaz
Kafayı yiyeceğim zaten. Evlenmek üzereyim yaşadığım korkuları anlatamam size. Bıktım vicdanımla yüzleşmekten :(

Back