• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlık zarı takıntısıı

Merhabalar,herhangi bir ilişki yaşamadım şu sıralar evde olduğumdan dolayı kafayı takacak bi şey de bulamadım sanırım..Burada bir kaç başlık okudum rahatlamak adına ama daha sonra yine aynı düşüncelere kapıldım kızlık zarı kolay bozulacak gibi mi,yani ne bileyim duşta su ile ya da peçete ile bunun hakkında düşüncelerinizi merak ediyorum ben. Teşekkürler
2020 yılına gelmişiz hala bu konuyu önemseyen bir sığır ile evlenmek nekadar doğru bir karar bence onu sorgulamalı. Sen kendinden eminsen neden üstünde duruyorsun ki. Seni seven adam ile ilişki yaşadığında dur kan var mı diye bakmaz ki. Seni eleştirmiyorum. Sadece bunun varlığını önemseyen kesim beni rahatsız ediyor. Bazı kadınların kızlık zarı yok kiminin çok ileride. Sırf bu yüzden babasının evine gönderilen kadınlar var Türkiyede. İnanılmaz bir cehalet

simdi söyle bisey var, yüzyillardir sanilanin aksine kizlik zari bozulunca kan gelmez.
Illk iliskiye girince vajina duvarlari tahris oldugu ve genisletildigi icin kan gelir. Kizlik zari esnek bisey bazilarinin dogumda bile yirtildigi olmus. Benim arkadasimin evlenince gerdekte hic kan gelmemis mesela. Herkesin vücudu farklidir bu takinti haline getirilecek bisey degil …
Haklısınız

2020 yılına gelmişiz hala bu konuyu önemseyen bir sığır ile evlenmek nekadar doğru bir karar bence onu sorgulamalı. Sen kendinden eminsen neden üstünde duruyorsun ki. Seni seven adam ile ilişki yaşadığında dur kan var mı diye bakmaz ki. Seni eleştirmiyorum. Sadece bunun varlığını önemseyen kesim beni rahatsız ediyor. Bazı kadınların kızlık zarı yok kiminin çok ileride. Sırf bu yüzden babasının evine gönderilen kadınlar var Türkiyede. İnanılmaz bir cehalet
Evet problem burada başlıyor zaten bizler yani bunları dert eden kişiler ileride yaşayacağı problemleri düşünerek bu korkuları yaşıyorlar

Evet problem burada başlıyor zaten bizler yani bunları dert eden kişiler ileride yaşayacağı problemleri düşünerek bu korkuları yaşıyorlar
Peki sen evleneceğin adamın bakir olmasını önemsiyor musun. Yada bunu açıkça sorabilir misin. Hadi geç doğru yanıtı alabilecek misin. Bir kadının bakire olmasından erkeğin bakirliği daha önemlidir. Kadın sevdiğiyle beraber olur erkekse her kadınla mümkün. Aşk önem arz etmez. Bu yolla bulaşan hastalıkları düşündüğümüzde bence o kendi bakirliğini önemsesin sen değil. Bunu önemseyen erkekle bırak evlenmeyi arkadaş bi olma

Peki sen evleneceğin adamın bakir olmasını önemsiyor musun. Yada bunu açıkça sorabilir misin. Hadi geç doğru yanıtı alabilecek misin. Bir kadının bakire olmasından erkeğin bakirliği daha önemlidir. Kadın sevdiğiyle beraber olur erkekse her kadınla mümkün. Aşk önem arz etmez. Bu yolla bulaşan hastalıkları düşündüğümüzde bence o kendi bakirliğini önemsesin sen değil. Bunu önemseyen erkekle bırak evlenmeyi arkadaş bi olma
Hayatımdaki insan bunu önemsiyor işte

Yine yeni bi üye... hem de bence bi erkek...
Kadın olup bedenini tanısaydın,peçeteyle bozulmayacak kadar beride olmadığını anlaman gerekirdi. Suyla da niye bozulsun...?

Bende işte Ilk gün aşırı derecede çok geldi dediğim gibi heryer kan oldu bacaklarım çok korktum ve inanılmaz canim acımıştı. Sonra işte zaman geçtikçe yapamayınca ben kendimi suçlu hissettim. Tabikide eşim anlayışlıydı ama onada hak veriyorum ne zamana kadar sabretsin ki. Çok kavgalar ettik biz bunun yüzünden ama çok şükür atlattım. Şimdi bebek için uğraşıyoruz 😊😊
İnş o da olur Sizede bizede isteyen herkese de nasip etsin Allah

Kendi kendine bozulur mu diye düşünmek? Öyle bi düşüncem yok zaten okuduğunuzu iyi algılayın bence

Zamanında bende çok takmıştım çünkü duşta temizlenirken pembe bir kan gelmişti ( gelmemişte olabilir ben öyle hatırlıyorum ) tabi o zamanlar biraz küçüktüm zar falan bilmiyordum büyüdukce öğrendikçe kafaya takmaya başladım ve o an aklıma geldi benim takıntı iki katına çıktı kendi kendime aynada bakmaya çalışıyordum falan 😀 sonuç 4,5 senelik evliyim ve gayette kan oldu iki gün falan sürdü hatta
Ama tabi zari esnek olanlarda hiç olmayabiliyor da yapı meselesi kafana takma bu kadar bence
Ben de bu konuyu son zamanlarda takmaya başladım dizce doktara gidip muayene olsam mı ve bu muayenenin bir zararı olur mu

Ben de bu konuyu son zamanlarda takmaya başladım dizce doktara gidip muayene olsam mı ve bu muayenenin bir zararı olur mu
Bilmiyorum ki için nasıl rahat edecekse öyle yap
Benim doktora gitme şansım yoktu esimlede konuşuyorduk o zamanlar ara ara o sakinlestirirdi beni bazende o düşünce geldimi kendi kendimi bı şekilde ikna ederdim öyle öyle geçti gitti
Çok net bir şüpheniz yoksa bence takmayın kafanıza gerçekten değmez

Bilmiyorum ki için nasıl rahat edecekse öyle yap
Benim doktora gitme şansım yoktu esimlede konuşuyorduk o zamanlar ara ara o sakinlestirirdi beni bazende o düşünce geldimi kendi kendimi bı şekilde ikna ederdim öyle öyle geçti gitti
Çok net bir şüpheniz yoksa bence takmayın kafanıza gerçekten değmez
Haklısınız teşekkür ederim sadece içinde bi korku . Sürekli vesvese veriyor

Merhabalar,herhangi bir ilişki yaşamadım şu sıralar evde olduğumdan dolayı kafayı takacak bi şey de bulamadım sanırım..Burada bir kaç başlık okudum rahatlamak adına ama daha sonra yine aynı düşüncelere kapıldım kızlık zarı kolay bozulacak gibi mi,yani ne bileyim duşta su ile ya da peçete ile bunun hakkında düşüncelerinizi merak ediyorum ben. Teşekkürler
ne yaptınız muayne olabildiniz mi size bu konuyla alaklı bir kaç bir şey danışabilr miyim

Merak etme tatlım, kolay kolay bozulmaz.. bazen ilişki ile bile zor oluyor ☺ Bişiy olmamıştır
Kızlık zarının yırtılması için tam içeri mi girmesi lazım dışarıda değil dimi ben küçükken parmağımı koyuyordum dışardaki giriş yeri biraz açılmış ama orası değil dimi içeride tam içerde adet kanının geldiği yer dimi

Kızlık zarının yırtılması için tam içeri mi girmesi lazım dışarıda değil dimi ben küçükken parmağımı koyuyordum dışardaki giriş yeri biraz açılmış ama orası değil dimi içeride tam içerde adet kanının geldiği yer dimi
Yok canım içeride sen öyle göremezsin zaten..

Back