• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlık zarı takıntısıı

Öyle dokunmayla bozulcak bisey değil. Eğitim düzeyiniz nedir? Zira ilkokulda bile ders veriliyor bu konularda
Eğitim düzeyi ile bunu bağdaştırmanız ne kadar doğru bilmiyorum fakat ben ilkokuldayken böyle bir eğitim aldığımı hatırlamıyorum. Zaten zarın yapısını değil bununla ilgili olarak yaşadığım psikolojik olarak sıkıntıyı dile getirdim

O nasıl oluyor o kadar kan geliyor bende vajinusmus gibi yaşadım tamam her yapmaya kan geldi 1 buçuk ay boyunca ama Bi kaç damla siz ne kadar zorlamışsınızdır Allah bilir
Ben kendimi çok kastım çünkü aşırı derecede korktum bide her yapista ilk geceki gibi gelmedi. Ama 1 ay boyunca tabikide boyle bir avuç kadar geldi çünkü hiç izin veremedim eşime. Bu arada herkes bir değildir dimi aynı da olmaz herkes

Eğitim düzeyi ile bunu bağdaştırmanız ne kadar doğru bilmiyorum fakat ben ilkokuldayken böyle bir eğitim aldığımı hatırlamıyorum. Zaten zarın yapısını değil bununla ilgili olarak yaşadığım psikolojik olarak sıkıntıyı dile getirdim
Çok alakası var efendim. Buraya yazana kadar internette araştırabilirdiniz. Hani varya şey 'google' . Buraya girerken açtığınız tarayıcı.

Korkmanı gerektirecek bir durum yok canım.. Sana şöyle birşey anlatayım çünkü bende bekarken çor takıyordum.. Ben küçükken arkadaşlarım ile oyun oynarken yüksek biryerden inmeye çalışıyordum bu sırada bacak arası düşmüştüm düşttğüm yer taşlık gibi biryerdi.. İç çamaşırım kan olmuştu.. Tabi o zamanlar küçücüğüm kzlıktan falan haberm yok yıllar sonra aklıma gelmele başlamıştı nişanlanınca iyice paronayak olmuştum 🙄 her gün bakıyordum aynayla birşey anlamıyordum 🤣 internetten resimlere bakıyordum falan fişman anneme diyordum korkuyorum diye birşey olmamıştır o kadar kolay değil diyordu inanmıyordum tabi.. Sonra o korkuyla evlendim ve gerçekte boşuna korkmuşum 😁 gerçekten o kadar kolay değilmiş bozulması.. Yani boşu.boşuna kendini strese sıkıntıya sokma .. Takacağın şey azıcık değer birşey olsun da keyfini kaçırdığına üzülme 🙃🙃

Çok alakası var efendim. Buraya yazana kadar internette araştırabilirdiniz. Hani varya şey 'google' . Buraya girerken açtığınız tarayıcı.
İnternette detaylı bi bilgi bulamadım ayrıca tek amacım bu değil aynı zamanda fikir almak ama mesela sizin burayı yanıtlamak gibi bi zorunluluğunuz yoktu.

Korkmanı gerektirecek bir durum yok canım.. Sana şöyle birşey anlatayım çünkü bende bekarken çor takıyordum.. Ben küçükken arkadaşlarım ile oyun oynarken yüksek biryerden inmeye çalışıyordum bu sırada bacak arası düşmüştüm düşttğüm yer taşlık gibi biryerdi.. İç çamaşırım kan olmuştu.. Tabi o zamanlar küçücüğüm kzlıktan falan haberm yok yıllar sonra aklıma gelmele başlamıştı nişanlanınca iyice paronayak olmuştum 🙄 her gün bakıyordum aynayla birşey anlamıyordum 🤣 internetten resimlere bakıyordum falan fişman anneme diyordum korkuyorum diye birşey olmamıştır o kadar kolay değil diyordu inanmıyordum tabi.. Sonra o korkuyla evlendim ve gerçekte boşuna korkmuşum 😁 gerçekten o kadar kolay değilmiş bozulması.. Yani boşu.boşuna kendini strese sıkıntıya sokma .. Takacağın şey azıcık değer birşey olsun da keyfini kaçırdığına üzülme 🙃🙃
Çok teşekkür ederim

Vajinanızın içerisine sert bir şey girmedikçe bozulmaz. Suyla peçeteyle bozulmaz. Acaba girdi mi? falanla bozulmaz. Acaba diyorsanız bozulmamıştır. Bozulursa bunu bal gibi bilirsiniz. Şimdi altta söylediklerinize cevap vereceğim.
Ya işte insan böyle ufak bi şeyler yaşayınca takıntı yapıyor biz biliyoruz aslında kendimizi ama günümüz insanları böyle şeylere çok fazla takılıyor onlar yüzünden insan kendini biraz baskılıyo ve kötü hissediyo😒
Günümüz insanlarının böyle şeylere takılması çağ dışı bir düşüncedir. Bunu BDV'de başka bir konuda da yazdım Kızlık zarlarının yüzde 30'unun esnek yapıda olduğu ve yine %50sinin ise hiç kanamadığı artık bilinen tıbbi bir gerçektir. Şimdi sizin bunu da kafaya takmanızdan korkuyorum "ya benimki esnekse ve kanamazsa" diye. Çok kafaya takacaksanız bir doktora gidin baksın onlar anlar ama siz siz olun kızlık zarını bekaret ve namus göstergesi olarak gören cahil cühela erkeklerden uzak durun. Namus beyindedir, kişiliktedir. İleride evleneceğiniz kişi sizin en yakınınız olacak. Onunla ekmeğinizi bölüşeceksiniz, çocuk yapacaksınız, yuvanızı kuracaksınız, hastalıkta ve en kötü gününüzde birbirinizin yanında olacaksınız, siz ona güveneceksiniz, o da size. Sizin beyninize ve kişiliğinize değil de yalnızca bacak aranıza önem veren, evlilik kriteri de bacak aranızdaki bir zar olan bir erkekle evlenmeyin.

Vajinanızın içerisine sert bir şey girmedikçe bozulmaz. Suyla peçeteyle bozulmaz. Acaba girdi mi? falanla bozulmaz. Acaba diyorsanız bozulmamıştır. Bozulursa bunu bal gibi bilirsiniz. Şimdi altta söylediklerinize cevap vereceğim.

Günümüz insanlarının böyle şeylere takılması çağ dışı bir düşüncedir. Bunu BDV'de başka bir konuda da yazdım Kızlık zarlarının yüzde 30'unun esnek yapıda olduğu ve yine %50sinin ise hiç kanamadığı artık bilinen tıbbi bir gerçektir. Şimdi sizin bunu da kafaya takmanızdan korkuyorum "ya benimki esnekse ve kanamazsa" diye. Çok kafaya takacaksanız bir doktora gidin baksın onlar anlar ama siz siz olun kızlık zarını bekaret ve namus göstergesi olarak gören cahil cühela erkeklerden uzak durun. Namus beyindedir, kişiliktedir. İleride evleneceğiniz kişi sizin en yakınınız olacak. Onunla ekmeğinizi bölüşeceksiniz, çocuk yapacaksınız, yuvanızı kuracaksınız, hastalıkta ve en kötü gününüzde birbirinizin yanında olacaksınız, siz ona güveneceksiniz, o da size. Sizin beyninize ve kişiliğinize değil de yalnızca bacak aranıza önem veren, evlilik kriteri de bacak aranızdaki bir zar olan bir erkekle evlenmeyin.
Kesinlikle çağ dışı eskiden çarşaf göstermek vs gibi adetler varmış günümüzde hala da devam ediyor.

O kadar kolay bozulsa kızlık zarı toplumun yarısından fazlasının zarı şimdiye zarı yırtılmış olurdu. Ayrıca kızlık zarı bazılarında ilişkide bile zor yırtılıyor. Böyle şeylerle niye kafanızı meşgul ediyorsunuz. Yaşınız kaç bilmiyorum ama gelinliğinizi düşünün bunun yerine 😄

Ya işte insan böyle ufak bi şeyler yaşayınca takıntı yapıyor biz biliyoruz aslında kendimizi ama günümüz insanları böyle şeylere çok fazla takılıyor onlar yüzünden insan kendini biraz baskılıyo ve kötü hissediyo😒
Çoğu kişi yaşıyor herhalde bu takintiyi ama görüyorsun herkes demiş boşuna takmışım diye kan gelsin veya gelmesin sen kendinden emin olduktan sonra gerisi boş

Bende hic bir sey yaşamadım bende kafama taktım evlendim ilk gece ilişkiye giremedim. Sonra terapi aldım ve eşimle ilişkim olunca da kanamam oldu. Korkulacak bir şey değil. Kafanıza takmayın ve başka şeylerle meşgul olun bu öyle hemen bozulacak bisey değil ayrıca.

Bende hic bir sey yaşamadım bende kafama taktım evlendim ilk gece ilişkiye giremedim. Sonra terapi aldım ve eşimle ilişkim olunca da kanamam oldu. Korkulacak bir şey değil. Kafanıza takmayın ve başka şeylerle meşgul olun bu öyle hemen bozulacak bisey değil ayrıca.
Çok teşekkür ederim

Ben kendimi çok kastım çünkü aşırı derecede korktum bide her yapista ilk geceki gibi gelmedi. Ama 1 ay boyunca tabikide boyle bir avuç kadar geldi çünkü hiç izin veremedim eşime. Bu arada herkes bir değildir dimi aynı da olmaz herkes
İşte siz istemediğiniz halde eşiniz yapmaya devam ettiyse ondan o kadar olmuştur bende izin vermiyorum korkudan kanı görünce eşimde bırakıyordu hemen belki benimki ondan az kanamıştır ilk gün bile zorla iki üç damla bişey geldi

Burda eşlerin anlayışı çok önemli zorlamamaları lazım ben arkadaşlarımın sayesinde atlattım korkuyordum eşim strese giriyordu eni sonunda eşime kıyamadım ne zamana kadar böyle olacak dedim izin verdim ondan sonra da bişey olmadı korkuda geçti

Evet aslında dediğim gibi ben kendimi biliyorum fakat günümüz insanları yüzünden insan kendini baskı altında hissedip bir sürü felaket senaryosu yazabiliyor
Eşini iyi seç o zaman tabii evlenmeden bu konu hakkında ne düşünür bilemezsin ama farz etki ilk gün kan gelmedi ki bunu yakın arkadaşlarımdan Bi kaç kişi yaşadı kimseye duyurmadan doktora gidebilirsiniz eşiniz bunu takarsa şimdiden takmanıza gerek yok kimisi doğumda yırtılıyor zaten kimseyle bişey yapmamışsın

İşte siz istemediğiniz halde eşiniz yapmaya devam ettiyse ondan o kadar olmuştur bende izin vermiyorum korkudan kanı görünce eşimde bırakıyordu hemen belki benimki ondan az kanamıştır ilk gün bile zorla iki üç damla bişey geldi
Bende işte Ilk gün aşırı derecede çok geldi dediğim gibi heryer kan oldu bacaklarım çok korktum ve inanılmaz canim acımıştı. Sonra işte zaman geçtikçe yapamayınca ben kendimi suçlu hissettim. Tabikide eşim anlayışlıydı ama onada hak veriyorum ne zamana kadar sabretsin ki. Çok kavgalar ettik biz bunun yüzünden ama çok şükür atlattım. Şimdi bebek için uğraşıyoruz 😊😊

simdi söyle bisey var, yüzyillardir sanilanin aksine kizlik zari bozulunca kan gelmez.
Illk iliskiye girince vajina duvarlari tahris oldugu ve genisletildigi icin kan gelir. Kizlik zari esnek bisey bazilarinin dogumda bile yirtildigi olmus. Benim arkadasimin evlenince gerdekte hic kan gelmemis mesela. Herkesin vücudu farklidir bu takinti haline getirilecek bisey degil …

Merhabalar,herhangi bir ilişki yaşamadım şu sıralar evde olduğumdan dolayı kafayı takacak bi şey de bulamadım sanırım..Burada bir kaç başlık okudum rahatlamak adına ama daha sonra yine aynı düşüncelere kapıldım kızlık zarı kolay bozulacak gibi mi,yani ne bileyim duşta su ile ya da peçete ile bunun hakkında düşüncelerinizi merak ediyorum ben. Teşekkürler
Haydar dümen olayları gibi bisikletin gidonu kazara girmeyecekse, ders çalıöırken düşen kalemin sekip vajinaya batmayacaksa kolay kolay bozulmaz. Hatta bazı zarlar ilişki esnasında bile bozulmuyor geride ya da esnek oluyor. En iyisi unut sen kafana takma. Mazaallahh kaza olur😀

Bisiklet sonucu kızlık zarim zedelendi çocukken . Kaza bu bozulabilir . Kimse benim başıma gelmez demesin

Back