kızlık zarı şekli

boshesapbos

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2021
16
28
hanımlar çok acil bakar mısınız daha önce kimseyle birlikte olmadım ama küçükken ilk adet olduğumda yara var sanıp vajinama parmak sokmuştum tabi o zamanlar zarın varlığından habersizdim şuan doktora da gidemiyorum devlet bakmıyormuş özelde de sırf dikim için yırtabilirler dediler görsel bırakıcam bu şekilde olması mümkün mü alt kısımda hiç bir şey yok ama sadece küçücük bir parmakla alt kısmın kaybolacağını sanmıyorum aşırı ince ve olan kısmında da üstlerde tabana inmeyen bir çentik var anlayanlar yardımcı olabilir misiniz çok çaresiz durumdayım
Screenshot_20210110_095928.jpg

Zar sizin öyle bakıp görebileceginiz hele ufak parmakla zarar verebileceğiniz bir şey degil.
Kaldı ki oldu da bir şekilde zarat gördü? Ne farkeder yani ne olacak ilk ilişkide kan gelmeyecek diye mi bu telaş?

Zar sizin öyle bakıp görebileceginiz hele ufak parmakla zarar verebileceğiniz bir şey degil.
Kaldı ki oldu da bir şekilde zarat gördü? Ne farkeder yani ne olacak ilk ilişkide kan gelmeyecek diye mi bu telaş?
tabiki kan gelmeyecek diye değil ama eğer böyle bir durum varsa kendimden haberim olması gerekir karşımdakine açıklama yapabilmek için açıklamak zorunda değilsin herkesten kan gelmiyor demeyin esnekse de bilmek isterim olay kendimden haberimin olması yani

tabiki kan gelmeyecek diye değil ama eğer böyle bir durum varsa kendimden haberim olması gerekir karşımdakine açıklama yapabilmek için açıklamak zorunda değilsin herkesten kan gelmiyor demeyin esnekse de bilmek isterim olay kendimden haberimin olması yani
Dr. Banu çiftçinin son canlı yayınlarını izleyin Instagram'dan. Kızlık zarı hakkında bilgi veriyor.

Allah'ım Hızır idi Yunus idi tartışması yine çıkmak üzere :işsiz:
Güzel kızım hiç endişelenmeyin cinsel birliktelik yaşamadan kolay kolay yırtılmaz kızlık zarı.

hanımlar çok acil bakar mısınız daha önce kimseyle birlikte olmadım ama küçükken ilk adet olduğumda yara var sanıp vajinama parmak sokmuştum tabi o zamanlar zarın varlığından habersizdim şuan doktora da gidemiyorum devlet bakmıyormuş özelde de sırf dikim için yırtabilirler dediler görsel bırakıcam bu şekilde olması mümkün mü alt kısımda hiç bir şey yok ama sadece küçücük bir parmakla alt kısmın kaybolacağını sanmıyorum aşırı ince ve olan kısmında da üstlerde tabana inmeyen bir çentik var anlayanlar yardımcı olabilir misiniz çok çaresiz durumdayım Eki Görüntüle 2758046
Öncelikle kızlık zarı sandığınız gibi bir şey değil. Bekar olup adet döneminde tampon kullanan dahi var çünkü adet döneminde genişleme olur. O yüzden zarar gördüğünü sanmıyorum. Zaten sizin dışarıdan görebileceğiniz bir şey değil. Doktorlar anca muayene ederse anlayabilir.

X