- 10 Kasım 2022
- 5
- 1
- 23
-
- Konu Sahibi Marshmellllooow
Peki anlattığım gibi görünmesi normal miBozulmaz
Saçmalamayın. Tek yorumum bu. SaygılarMerhaba. Ben 12 yaşında adet olmaya başladım. O zamanlar adetli haldeyken pedin ve kıyafetlerin üstündünden elimle çok fazla bastırarak mastürbasyon yapıyordum. Bazen kumanda ile baskı yapıyordum. Orgazm sırasında vajinamda ani keskin bir acı da oluyordu. Kanama var mıydı yok muydu bilemiyorum çünkü adetliydim. Sizce kızlık zarım bozulmuş mudur. Aynada baktığımda girişin arkasında sarkan dalgalı et parçaları görüyorum. Mağara tavanı gibi diyebilirim :))) lütfen bir fikir verin zaten doktora gidecceğim ama içim rahat etmiyor
Bozulmaz
Ama hadi diyelim bozuldu, ne olacak yani? Bozulmuşsa gidip diktirecek misin mağara adamının teki içi
10 senedir bunu mu düşünüyorsunNesine inanmıyorsunuz acı hissedince ve adet halinde de olunca insan korkuyor işte. O zamanlar çocuk yaştaydım artık yapmıyorum. Ama içim rahat değil. Nickim de kendi adım soyadım mı olsun allah aşkına gecenin birinde aklıma ilk gelen şeyi yaptım
vee tarak sapi.Mağara tavanı
Sarkıtlar
Yarasalar
Yeni fobi yükleniyor... Başkasının evinde kumandaya dokunma
Aynen bozulur hatta direkt güneş ışığına maruz bırakırsan o ışınlar da bozarMerhaba. Ben 12 yaşında adet olmaya başladım. O zamanlar adetli haldeyken pedin ve kıyafetlerin üstündünden elimle çok fazla bastırarak mastürbasyon yapıyordum. Bazen kumanda ile baskı yapıyordum. Orgazm sırasında vajinamda ani keskin bir acı da oluyordu. Kanama var mıydı yok muydu bilemiyorum çünkü adetliydim. Sizce kızlık zarım bozulmuş mudur. Aynada baktığımda girişin arkasında sarkan dalgalı et parçaları görüyorum. Mağara tavanı gibi diyebilirim :))) lütfen bir fikir verin zaten doktora gidecceğim ama içim rahat etmiyor
Bozulmuştur hatta ped içerde kalmış olabilirMerhaba. Ben 12 yaşında adet olmaya başladım. O zamanlar adetli haldeyken pedin ve kıyafetlerin üstündünden elimle çok fazla bastırarak mastürbasyon yapıyordum. Bazen kumanda ile baskı yapıyordum. Orgazm sırasında vajinamda ani keskin bir acı da oluyordu. Kanama var mıydı yok muydu bilemiyorum çünkü adetliydim. Sizce kızlık zarım bozulmuş mudur. Aynada baktığımda girişin arkasında sarkan dalgalı et parçaları görüyorum. Mağara tavanı gibi diyebilirim :))) lütfen bir fikir verin zaten doktora gidecceğim ama içim rahat etmiyor