- 14 Şubat 2012
- 6.206
- 8.823
- 448
esprilerinizi kendinize saklayınPeçeteden bi keresinde hamile bile kalan olmuştur. Gerisini sen düşün panpa
Bence eczane koşarak bi gebelik testi al
Kesinlikle olmaz korkma kizlik zari ha deyince bozulacak cinsden deyilmerhaba genelde akıntım olduğu için günlük ped kullanırım ve dünde bititiği için peçete koydum. sonra spora gittim eve geldikten sonra peçeteyi çıkardığımda pembeydi. peçete kaydığı için sporda hemen bir düzleyeyim demiştim sanrım biraz topak halinde koydum. sizce birşey olmuşmudur??
Peçeteden bi keresinde hamile bile kalan olmuştur. Gerisini sen düşün panpa
Bence eczane koşarak bi gebelik testi al
çünkü herkes çok namuslu
bende bunu düşünürekten şeddimdiof siz o anlamda yazmadınız ama aklıma bir haberi getirdiniz.
kız çocuğu hamile, dna testine göre babası da kızın öz babası.
adamın savunması şu; bir gün eşimle cinsel ilişkiye girdim, sonra tuvalet kağıdı ile temizlendim.
Sonra gece kızım tuvalete gitmiş, o peçeteyi kullanmış.
o yüzden hamile kalmış.
tüm haberlerde böyle verildi, bunları okuyan kişiler de herhalde böyle hamile kalınıyor sanıyorlar gerçekten.
o kadar cahiliz ki.
bak o konunun sonucu açıklanmadı, muhtemelen açık bir tecavüz var ama haber sitelerine böyle hikayeli olan haber daha reytingli geldi herhalde...
Genelde toplumumuzda erkek yaptimi ayıplanacak birsey olmaz erkegin gururudur
Ama kadina kotu kadin yaftasini yapistiracak bir durum
Benim fikrim kadinda erkekte ilkini eblenecegi insanla yasamali tabi bu kisiden kisiye degisir ama su toplum icinde kadin yaptigi zaman (tamam belki kendi istegiylede yasamis olabilir)ama kimsede acaba basindan kotu birsey mi gecti yada ne bileyim belki sagligiyla alakali bi durumdur dusuncesi olmaz
Hele en kotusu neden bu olay o yatak odasina çıkar daha onceki zamanlardaki şu çarşaf gosterme adeti nerdwn çıkmıştır hangi aklı evvel hangi işgüzarın basinin altindan cikmistir oda ayri bi mesele
Cevabı merak ediyorum:) atardamarı mı kesiyorduymuşsundur belki
evlilik öncesi kız ve çocuk isteyerek ilişkiye giriyorlar.
ama çarşaf adeti var kültürlerinde.
evlendikleri gün çocuk kendini kesip çarşafa kan sürüyor.
ama sanırım bir hata yapıyor ve çocuk ölüyor.
ne için?!?!?!?!
Vardır yaradanin bir hikmeti bence ama neden bu toplumda o kadar olay edilecek mesele olmus orasi muammaKeşke ilk adetle atılan birşey olsaydı..
Ben de aynı şeyden muzdaribim, çok kişide yaşanıyor demek kiPeçete ile bozulması mümkün değil. .hatta bazı minik cins tamponlar bile bozmuyor..
Bu kadar panik olma.
Hem aklında olsun bazen ilk birleşmede kan bile gelmiyor.benim ki esnekmis yirtilmadi bile..
Benim ablaminda öyleymiş. Genetik diye düşünmüştüm. Ve evet çok kişide oluyor bu..benim ilk doğumumda yırtıldı sanırım. Çünkü hiç bir zaman kan gelmedi..Ben de aynı şeyden muzdaribim, çok kişide yaşanıyor demek ki
Cevabı merak ediyorum:) atardamarı mı kesiyor
duymuşsundur belki
evlilik öncesi kız ve çocuk isteyerek ilişkiye giriyorlar.
ama çarşaf adeti var kültürlerinde.
evlendikleri gün çocuk kendini kesip çarşafa kan sürüyor.
ama sanırım bir hata yapıyor ve çocuk ölüyor.
ne için?!?!?!?!
Hem çok eğitimsiz hemde namusu sadece cinsellikle sınırlayacak kadar geri bir zihniyete sahip olan bir toplumuz maalesef. .Yok duymamistim iste aile adet gelenek diye kendi ogullarinin katili olmus
Carsaf gosterince basinin goğe erdigini dudunen zihniyet hala var ne yazik ki
Bide bunlaein kayinbabalara falan gostrildigini duynustum bundan igrenc birsey mi var benim gozumde ha o gece o odada olmussun ha o carsafa bakmissin bi farki yok
Kandirmak isteyen her turlu kandirir yani bir carsafa garanti mi oluyor namus
Hem çok eğitimsiz hemde namusu sadece cinsellikle sınırlayacak kadar geri bir zihniyete sahip olan bir toplumuz maalesef. .
100 yıl iyi bir eğitim verilse belki ancak düzelir.
Ne kadar geliyo demişsinde benim için berbat bir tecrübeydi ilk ay hiç birlikte olamadık nerdeyse ve aşırı kanamıştı acımıştı ağlaya ağlaya bi hal olmuştumhepinize çok teşekkür ederim. isteyen gerici desin isteyen yobaz desin ilk ilişki için evliliği bekleyenlerdenim. bozulmuşsa bile içim rahat ancak spor salonunda bozulmuş olmasınıda istemez kimse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?