kızlık zarı peçeteyle bozulur mu

Aslında merak ettiğim gerçekten yırtılınca ne kadar ve ne renk kan geldiği?

bu kadar kolay bozulması tıbben mümkün değil
ama imkansızı başarmış olmayasın

:)
Dediğim gibi peçete topak olmuştu biraz, girmiştir belki diye düşündüm.

Kan miktarı ve rengi kisiden kisiye göre değişiyor. Bir damla gelen de oluyor daha fazla gelen de.. ama peceteyle yırtılacak kadar hassas bir zarsa bu zamana kadar coktaan yırtılmış olmasi gerekirdi. Endise etmeyin hiç. :)

merhaba genelde akıntım olduğu için günlük ped kullanırım ve dünde bititiği için peçete koydum. sonra spora gittim eve geldikten sonra peçeteyi çıkardığımda pembeydi. peçete kaydığı için sporda hemen bir düzleyeyim demiştim sanrım biraz topak halinde koydum. sizce birşey olmuşmudur??
Olduysa siz bir ilki başarmış olursunuz emin olun.

hepinize çok teşekkür ederim. isteyen gerici desin isteyen yobaz desin ilk ilişki için evliliği bekleyenlerdenim. bozulmuşsa bile içim rahat ancak spor salonunda bozulmuş olmasınıda istemez kimse :D

Aslında merak ettiğim gerçekten yırtılınca ne kadar ve ne renk kan geldiği?

canım onun adı zar ama kendi zar değil.
wiki alıntısı:

Kızlık zarı veya himen, kadınlarda vajinal açıklığı çevreleyen veya kısmen kaplayan zarımsı bir doku. Genellikle 2-3 cm kadar içeride ve 2-3 mm kalınlığındadır. Oldukça çeşitli şekiller alabilen bu doku genellikle hilalşeklindedir ve kılcal damarlarla çevrilidir. Himen adı Eski Yunan'daki evlilik ve düğün tanrısı Hymenaeus'tan gelir.

Kızlık zarı, isminden dolayı zar gibi düşünülse de aslında bir zar değildir.Gebeliğin 7-12. haftaları arasında embriyoda dış cinsiyetin gelişmesi gözlenir. Bu sırada embriyodaki genital duvarlar birleşip yapışarak erkeklerde testis torbasını oluştururken kadınlarda bu duvarlar ayrılarak küçük (labia minora) ve büyük (labia majora) dış dudakları oluştururlar. Ayrılma sonucunda ortada kalan zarımsı doku kızlık zarı adı verilen yapıları oluşturur.

Her 1000 kadından 1'i kızlık zarı olmadan doğmaktadır. Yapılan araştırmalara göre kadınların yarıya yakınında ilk cinsel ilişki sırasında kanama olmamaktadır.

wiki alıntısı:

Kızlık zarı veya himen, kadınlarda vajinal açıklığı çevreleyen veya kısmen kaplayan zarımsı bir doku. Genellikle 2-3 cm kadar içeride ve 2-3 mm kalınlığındadır. Oldukça çeşitli şekiller alabilen bu doku genellikle hilalşeklindedir ve kılcal damarlarla çevrilidir. Himen adı Eski Yunan'daki evlilik ve düğün tanrısı Hymenaeus'tan gelir.

Kızlık zarı, isminden dolayı zar gibi düşünülse de aslında bir zar değildir.Gebeliğin 7-12. haftaları arasında embriyoda dış cinsiyetin gelişmesi gözlenir. Bu sırada embriyodaki genital duvarlar birleşip yapışarak erkeklerde testis torbasını oluştururken kadınlarda bu duvarlar ayrılarak küçük (labia minora) ve büyük (labia majora) dış dudakları oluştururlar. Ayrılma sonucunda ortada kalan zarımsı doku kızlık zarı adı verilen yapıları oluşturur.

Her 1000 kadından 1'i kızlık zarı olmadan doğmaktadır. Yapılan araştırmalara göre kadınların yarıya yakınında ilk cinsel ilişki sırasında kanama olmamaktadır.
Evet,biliyorum. ortası da adet kanı çıkması için delik ancak birşey girerse yırtılıyor. yani delik düzgünken birşey girince daha düzensiz bir delik haline geliyor

benim adetim yaklaşınca gelir pembe akıntı bir iki günede adetim gelir sizdede böyle bir şey oluyor olabilir mi

15 gün varsa regline; regl periyodunun 30 günde bir olduğunu varsayıyorum. Tam ortasındasın yani.Yumurtlama dönemindesin ve kanamanın sebebi o.

Bazı kadınlarda olur. Spora denk geldiğinde muhtemelen hareket ettiğimizden dolayı daha belirgin oluyor o kanama. Senede iki üç kez yasarım.

Not: bakire Değilim .

Evet,biliyorum. ortası da adet kanı çıkması için delik ancak birşey girerse yırtılıyor. yani delik düzgünken birşey girince daha düzensiz bir delik haline geliyor

canım doku diyor, sence peçeteyle yırtılabilir mi?
o kadar kolay olaydı, kimse vajinismus olmazdı değil mi.

Bazen regl sonrasi akintilarda kanli gelebiliyor. Bu normal. İceride kalan kan bu şekilde atiliyormus. Merak etme oyle kokay bozulmaz

wiki alıntısı:

Ah keske su wiki 50 60 yıl once olsaymis hatta ne 50-60 ı 10 -15 yıl once olsaymis keske

Allah bilir doguda kac kiz son yazsili paragraf yuzunden baba evine yollanmistir yoplumda hor gorulmustur

Bir kac yil once nette okumustum bi kadin yazmisti bir ciftin evlendigi gece gelin damadin evinde baya kavga kiyamet yasanmis gelin babasinin evine kız olmadigi ici yollanmis ertesi sabah intihar edip canina kiymis

Olayin ic yuzunu bilmiyorum ama okudugum zamandan beri ya boyle birseyse ya böyle yüzlerce kız cehalete kurban gitmisse diye dusunurum

Okuyunca yine bu hikaye geldi aklima icim sızladı

Ah keske su wiki 50 60 yıl once olsaymis hatta ne 50-60 ı 10 -15 yıl once olsaymis keske

Allah bilir doguda kac kiz son yazsili paragraf yuzunden baba evine yollanmistir yoplumda hor gorulmustur

Bir kac yil once nette okumustum bi kadin yazmisti bir ciftin evlendigi gece gelin damadin evinde baya kavga kiyamet yasanmis gelin babasinin evine kız olmadigi ici yollanmis ertesi sabah intihar edip canina kiymis

Olayin ic yuzunu bilmiyorum ama okudugum zamandan beri ya boyle birseyse ya böyle yüzlerce kız cehalete kurban gitmisse diye dusunurum

:( Keşke ilk adetle atılan birşey olsaydı..

:cry:

çünkü herkes çok namuslu :KK62:

Back