Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:)Kusura bakmazsanız birazcık güldüm konu baslıgına :)
Tahriş olmustur zannediyorum, hemen oracıkta degil o zar. :)
Yani?2016 yılındayız. M.S.
:)
Dediğim gibi peçete topak olmuştu biraz, girmiştir belki diye düşündüm.
Olduysa siz bir ilki başarmış olursunuz emin olun.merhaba genelde akıntım olduğu için günlük ped kullanırım ve dünde bititiği için peçete koydum. sonra spora gittim eve geldikten sonra peçeteyi çıkardığımda pembeydi. peçete kaydığı için sporda hemen bir düzleyeyim demiştim sanrım biraz topak halinde koydum. sizce birşey olmuşmudur??
Aslında merak ettiğim gerçekten yırtılınca ne kadar ve ne renk kan geldiği?
Evet,biliyorum. ortası da adet kanı çıkması için delik ancak birşey girerse yırtılıyor. yani delik düzgünken birşey girince daha düzensiz bir delik haline geliyorcanım onun adı zar ama kendi zar değil.
wiki alıntısı:
Kızlık zarı veya himen, kadınlarda vajinal açıklığı çevreleyen veya kısmen kaplayan zarımsı bir doku. Genellikle 2-3 cm kadar içeride ve 2-3 mm kalınlığındadır. Oldukça çeşitli şekiller alabilen bu doku genellikle hilalşeklindedir ve kılcal damarlarla çevrilidir. Himen adı Eski Yunan'daki evlilik ve düğün tanrısı Hymenaeus'tan gelir.
Kızlık zarı, isminden dolayı zar gibi düşünülse de aslında bir zar değildir.Gebeliğin 7-12. haftaları arasında embriyoda dış cinsiyetin gelişmesi gözlenir. Bu sırada embriyodaki genital duvarlar birleşip yapışarak erkeklerde testis torbasını oluştururken kadınlarda bu duvarlar ayrılarak küçük (labia minora) ve büyük (labia majora) dış dudakları oluştururlar. Ayrılma sonucunda ortada kalan zarımsı doku kızlık zarı adı verilen yapıları oluşturur.
Her 1000 kadından 1'i kızlık zarı olmadan doğmaktadır. Yapılan araştırmalara göre kadınların yarıya yakınında ilk cinsel ilişki sırasında kanama olmamaktadır.
Yok bende olmuyor öyle hemde daha 15 gün varbenim adetim yaklaşınca gelir pembe akıntı bir iki günede adetim gelir sizdede böyle bir şey oluyor olabilir mi
Evet,biliyorum. ortası da adet kanı çıkması için delik ancak birşey girerse yırtılıyor. yani delik düzgünken birşey girince daha düzensiz bir delik haline geliyor
haklısınız inşallah yırtılma yokturcanım doku diyor, sence peçeteyle yırtılabilir mi?
o kadar kolay olaydı, kimse vajinismus olmazdı değil mi.
peçeteden mikrop kapmış olabilirsin dikkat etYok bende olmuyor öyle hemde daha 15 gün var
canım onun adı zar ama kendi zar değil.
wiki alıntısı:
Kızlık zarı veya himen, kadınlarda vajinal açıklığı çevreleyen veya kısmen kaplayan zarımsı bir doku. Genellikle 2-3 cm kadar içeride ve 2-3 mm kalınlığındadır. Oldukça çeşitli şekiller alabilen bu doku genellikle hilalşeklindedir ve kılcal damarlarla çevrilidir. Himen adı Eski Yunan'daki evlilik ve düğün tanrısı Hymenaeus'tan gelir.
Kızlık zarı, isminden dolayı zar gibi düşünülse de aslında bir zar değildir.Gebeliğin 7-12. haftaları arasında embriyoda dış cinsiyetin gelişmesi gözlenir. Bu sırada embriyodaki genital duvarlar birleşip yapışarak erkeklerde testis torbasını oluştururken kadınlarda bu duvarlar ayrılarak küçük (labia minora) ve büyük (labia majora) dış dudakları oluştururlar. Ayrılma sonucunda ortada kalan zarımsı doku kızlık zarı adı verilen yapıları oluşturur.
Her 1000 kadından 1'i kızlık zarı olmadan doğmaktadır. Yapılan araştırmalara göre kadınların yarıya yakınında ilk cinsel ilişki sırasında kanama olmamaktadır.
Ah keske su wiki 50 60 yıl once olsaymis hatta ne 50-60 ı 10 -15 yıl once olsaymis keske
Allah bilir doguda kac kiz son yazsili paragraf yuzunden baba evine yollanmistir yoplumda hor gorulmustur
Bir kac yil once nette okumustum bi kadin yazmisti bir ciftin evlendigi gece gelin damadin evinde baya kavga kiyamet yasanmis gelin babasinin evine kız olmadigi ici yollanmis ertesi sabah intihar edip canina kiymis
Olayin ic yuzunu bilmiyorum ama okudugum zamandan beri ya boyle birseyse ya böyle yüzlerce kız cehalete kurban gitmisse diye dusunurum
Okuyunca yine bu hikaye geldi aklima icim sızladı
Ah keske su wiki 50 60 yıl once olsaymis hatta ne 50-60 ı 10 -15 yıl once olsaymis keske
Allah bilir doguda kac kiz son yazsili paragraf yuzunden baba evine yollanmistir yoplumda hor gorulmustur
Bir kac yil once nette okumustum bi kadin yazmisti bir ciftin evlendigi gece gelin damadin evinde baya kavga kiyamet yasanmis gelin babasinin evine kız olmadigi ici yollanmis ertesi sabah intihar edip canina kiymis
Olayin ic yuzunu bilmiyorum ama okudugum zamandan beri ya boyle birseyse ya böyle yüzlerce kız cehalete kurban gitmisse diye dusunurum
Okuyunca yine bu hikaye geldi aklima icim sızladı