kızlık zarı peçeteyle bozulur mu

Ara kanama gibi birşeydir o muhtemelen. Bende de önceden olmazdı. Bu yıl olmaya başladı. Hormonlarla alakalı bir durum olduğu için kilo alma verme gibi sebepler de etkili olabiliyor bazen.

Buarada günlük ped mutlaka her an kullanmak zorunda olduğunuz birşey değil. Hatta sağlıklı bile değil. Arada akıntınız olduğunda reglin son günlerinde , ya da pamuklu iççamaşırı tercih etmediğiniz günlerde %100 pamuklu olanları tercih edilebilir. Ama çoğu büyük markanın günlük pedlerinin üst dokusu naylondan ve iç çamaşırınızın kumaşından daha zararlı sizin için mantar, tahriş vs. Yapma ihtimalleri var.

Peçete kaç cm di ? Tabi işlevi de önemli aslında...

merhaba genelde akıntım olduğu için günlük ped kullanırım ve dünde bititiği için peçete koydum. sonra spora gittim eve geldikten sonra peçeteyi çıkardığımda pembeydi. peçete kaydığı için sporda hemen bir düzleyeyim demiştim sanrım biraz topak halinde koydum. sizce birşey olmuşmudur??
Kesinlikle olmaz korkma kizlik zari ha deyince bozulacak cinsden deyil

Peçeteden bi keresinde hamile bile kalan olmuştur. Gerisini sen düşün panpa :KK57:
Bence eczane koşarak bi gebelik testi al :KK43:

of siz o anlamda yazmadınız ama aklıma bir haberi getirdiniz.

kız çocuğu hamile, dna testine göre babası da kızın öz babası.

adamın savunması şu; bir gün eşimle cinsel ilişkiye girdim, sonra tuvalet kağıdı ile temizlendim.
Sonra gece kızım tuvalete gitmiş, o peçeteyi kullanmış.
o yüzden hamile kalmış.

tüm haberlerde böyle verildi, bunları okuyan kişiler de herhalde böyle hamile kalınıyor sanıyorlar gerçekten.
o kadar cahiliz ki.

bak o konunun sonucu açıklanmadı, muhtemelen açık bir tecavüz var ama haber sitelerine böyle hikayeli olan haber daha reytingli geldi herhalde...

:cry:

çünkü herkes çok namuslu :KK62:

Genelde toplumumuzda erkek yaptimi ayıplanacak birsey olmaz erkegin gururudur
Ama kadina kotu kadin yaftasini yapistiracak bir durum

Benim fikrim kadinda erkekte ilkini eblenecegi insanla yasamali tabi bu kisiden kisiye degisir ama su toplum icinde kadin yaptigi zaman (tamam belki kendi istegiylede yasamis olabilir)ama kimsede acaba basindan kotu birsey mi gecti yada ne bileyim belki sagligiyla alakali bi durumdur dusuncesi olmaz

Hele en kotusu neden bu olay o yatak odasina çıkar daha onceki zamanlardaki şu çarşaf gosterme adeti nerdwn çıkmıştır hangi aklı evvel hangi işgüzarın basinin altindan cikmistir oda ayri bi mesele

of siz o anlamda yazmadınız ama aklıma bir haberi getirdiniz.

kız çocuğu hamile, dna testine göre babası da kızın öz babası.

adamın savunması şu; bir gün eşimle cinsel ilişkiye girdim, sonra tuvalet kağıdı ile temizlendim.
Sonra gece kızım tuvalete gitmiş, o peçeteyi kullanmış.
o yüzden hamile kalmış.

tüm haberlerde böyle verildi, bunları okuyan kişiler de herhalde böyle hamile kalınıyor sanıyorlar gerçekten.
o kadar cahiliz ki.

bak o konunun sonucu açıklanmadı, muhtemelen açık bir tecavüz var ama haber sitelerine böyle hikayeli olan haber daha reytingli geldi herhalde...
bende bunu düşünürekten şeddimdi:KK59:

Bence bir jinekologa görünmekte fayda var. Biz burdan bilemeyiz ki. Teknik olarak imkansız değil, bakire olarak hamile kalan çok kadın var. En doğru cevabı doktor verecektir

Genelde toplumumuzda erkek yaptimi ayıplanacak birsey olmaz erkegin gururudur
Ama kadina kotu kadin yaftasini yapistiracak bir durum

Benim fikrim kadinda erkekte ilkini eblenecegi insanla yasamali tabi bu kisiden kisiye degisir ama su toplum icinde kadin yaptigi zaman (tamam belki kendi istegiylede yasamis olabilir)ama kimsede acaba basindan kotu birsey mi gecti yada ne bileyim belki sagligiyla alakali bi durumdur dusuncesi olmaz

Hele en kotusu neden bu olay o yatak odasina çıkar daha onceki zamanlardaki şu çarşaf gosterme adeti nerdwn çıkmıştır hangi aklı evvel hangi işgüzarın basinin altindan cikmistir oda ayri bi mesele

duymuşsundur belki
evlilik öncesi kız ve çocuk isteyerek ilişkiye giriyorlar.

ama çarşaf adeti var kültürlerinde.

evlendikleri gün çocuk kendini kesip çarşafa kan sürüyor.
ama sanırım bir hata yapıyor ve çocuk ölüyor.

ne için?!?!?!?!

duymuşsundur belki

ne için?!?!?!?!
Cevabı merak ediyorum:) atardamarı mı kesiyor

Peçete ile bozulması mümkün değil. .hatta bazı minik cins tamponlar bile bozmuyor..
Bu kadar panik olma.
Hem aklında olsun bazen ilk birleşmede kan bile gelmiyor.benim ki esnekmis yirtilmadi bile..

Peçete ile bozulması mümkün değil. .hatta bazı minik cins tamponlar bile bozmuyor..
Bu kadar panik olma.
Hem aklında olsun bazen ilk birleşmede kan bile gelmiyor.benim ki esnekmis yirtilmadi bile..
Ben de aynı şeyden muzdaribim, çok kişide yaşanıyor demek ki

Yoğöylebişey... Şimdi birşey diyecektim de fazla konu dışı olmasın :KK53:

Ben de aynı şeyden muzdaribim, çok kişide yaşanıyor demek ki
Benim ablaminda öyleymiş. Genetik diye düşünmüştüm. Ve evet çok kişide oluyor bu..benim ilk doğumumda yırtıldı sanırım. Çünkü hiç bir zaman kan gelmedi..
Ama ben kanamasini istemiştim nedense:-)

duymuşsundur belki

ne için?!?!?!?!

Yok duymamistim iste aile adet gelenek diye kendi ogullarinin katili olmus

Carsaf gosterince basinin goğe erdigini dudunen zihniyet hala var ne yazik ki

Bide bunlaein kayinbabalara falan gostrildigini duynustum bundan igrenc birsey mi var benim gozumde ha o gece o odada olmussun ha o carsafa bakmissin bi farki yok

Kandirmak isteyen her turlu kandirir yani bir carsafa garanti mi oluyor namus

Yok duymamistim iste aile adet gelenek diye kendi ogullarinin katili olmus

Carsaf gosterince basinin goğe erdigini dudunen zihniyet hala var ne yazik ki

Bide bunlaein kayinbabalara falan gostrildigini duynustum bundan igrenc birsey mi var benim gozumde ha o gece o odada olmussun ha o carsafa bakmissin bi farki yok

Kandirmak isteyen her turlu kandirir yani bir carsafa garanti mi oluyor namus
Hem çok eğitimsiz hemde namusu sadece cinsellikle sınırlayacak kadar geri bir zihniyete sahip olan bir toplumuz maalesef. .
100 yıl iyi bir eğitim verilse belki ancak düzelir.

Hem çok eğitimsiz hemde namusu sadece cinsellikle sınırlayacak kadar geri bir zihniyete sahip olan bir toplumuz maalesef. .
100 yıl iyi bir eğitim verilse belki ancak düzelir.

Aynen cehalettwn baska hicbirsey degil
Neler okuyor neler duyuyoruz herseyi yapip ettikten sonra bir tek kızlık zarinin saglam kalmasi namusu koruyorsa onlara gore denilecek birsey yok

Nette okumustum kizin biri yazmisti tanidigi bi Dr bir ev kiziyla evlenmis ve onu tercih etmesinin tek sebebi ev kizi olmasiymus iste erkeklerle gezme tozma durumlari olmamistir diye
Yazan kiside diyordu ki kızinda yemedigi halt yok

Keske bu toplum herseyden once karakterin onemini anlasa ondan sonra namusu carsaflarda aramaya gerek kalmaz

hepinize çok teşekkür ederim. isteyen gerici desin isteyen yobaz desin ilk ilişki için evliliği bekleyenlerdenim. bozulmuşsa bile içim rahat ancak spor salonunda bozulmuş olmasınıda istemez kimse :KK70:
Ne kadar geliyo demişsinde benim için berbat bir tecrübeydi ilk ay hiç birlikte olamadık nerdeyse ve aşırı kanamıştı acımıştı ağlaya ağlaya bi hal olmuştum :KK61:

Back