merhaba genelde akıntım olduğu için günlük ped kullanırım ve dünde bititiği için peçete koydum. sonra spora gittim eve geldikten sonra peçeteyi çıkardığımda pembeydi. peçete kaydığı için sporda hemen bir düzleyeyim demiştim sanrım biraz topak halinde koydum. sizce birşey olmuşmudur??
ilginç olan ne?ilginç...
kardeşinizde olmuş muydu böyle pembe akıntı, adetimede 15 gün var daha:/Tahriş etmıstır aynı sey kardesımın basınagelmıstı korkma canım o kadar kolay degıl o işler oyle olsa ortada bakire kalmaZdı..
ilginç olan kızlık zarının bu kadar kolay bozulma ihtimali!ilginç olan ne?
haklısınız hijyenik değil ama günlük pedim bitti diye koydum, spor yaparken kayınca da hemen düzelteyim derken araya koydumolmamistir, olduysa da zoru basardigin icin tebrik etmek gerekir.
birde peceteler genital bolge icin hijyenik degil.
bende birkaç cm içeride diye biliyorum ama pembe akıntı beni düşündürdüilginç olan kızlık zarının bu kadar kolay bozulma ihtimali!
Tahriş etmıstır aynı sey kardesımın basınagelmıstı korkma canım o kadar kolay degıl o işler oyle olsa ortada kız kalmazdı..
olmustu canıM o da korkup bana soylemıstı ama oyle kolay bozulcak sey mı o?kardeşinizde olmuş muydu böyle pembe akıntı, adetimede 15 gün var daha:/
umarım bozulmamıştır, ama peçeteyi pembe görünce işkillendim. o kadar hareket yaptım acaba içeri girmşmidir bilemiyorum..Zar öyle hemen bozulan birşey değil için rahat olsun
Yok canım olmaz. Bazı insanlar oradan akıntı gelmesin diye peçete bile koyuyolar.umarım bozulmamıştır, ama peçeteyi pembe görünce işkillendim. o kadar hareket yaptım acaba içeri girmşmidir bilemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?