Herkese merhaba bi haftadır uyumuyorum yemek yemiyorum gülemiyorum hayattan soğudum resmen. Öncelikle şunu söyliim asla kınamayın allah yaşatmadan öldürmüyor bu konulara hep temkinli ve tavırlıydımbu hataya düşen herkesi çok kınadım sonuç aynı durumdayım ama ben kendi isteğimle yaşamadım zoraki ve bi anlık bişey oldu o kanı gördüğüm zaman başımdan aşağı kaynar sular döküldü önce hayatımda ki insanla tartıştım buna hazır değildim evet belki bu bir tecavüzle aynı şartlarda değil ama ben istemeden bana sahip oldu ilk işim onu hayatımdan çıkarmak şuan böyle bi zorbalık yapan adam ilerde hayatımı zehir eder ve ona muhtaç değilim bunu düşünüp istediği zaman benimle birlikte olmak istemesin kızlık zarını çok araştırdım Hee yerde yorum okudum aklıma turgay karakaya yattı kendileri ile görüşmüş olan varsa bana bilgi verebilir mi aslında çok feminist bi insanım sırf bi damla kan için bıçak altına yatmak istemezdim ama sanırım psikolojimi rahatlatmamın en iyi yolu ve 22 yaşındayım şuan için evlilikte yok önümde bide sormak istediğim bişey var ben doğuştan kalça çıkığı problemi yaşadım sağ bacağımda hala platin var ve rahat hareket edemiyorum muayne veya operasyon sırasında bi problem yaşar mıyım ve lütfen kimseyi kınamayın
Son düzenleyen: Moderatör: