• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlık zarı kapalı olup ilişki sırasında acı çekenler lütfen yardım eder misiniz ?

emosavas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2011
51
0
36
Gaziantep
arkadaşlar 6 aylık evliyim ve geçen ay hamile kalmaya karar verdim olmadı doktora gittim kontrol için tabi bu arada ilk doktor bayandı ve bana hayatımın şokunu yaşattı allahından bulsun kadın muayene ederken senin rahmin yok diye bağırmaya başladı
ben ne olduğunu anlamadım noluyo dedim ağlamaya başladım zaten acı çekiyodum ilişki sırasında bi sorun olduğu kesindi ama kulaktan dolma bilgiler acı olabiliceği ve zamanla geçeceğiydi.
işte sende rahim perdesi var hemen ameliyat seni hocama yönlendiriyorum dedi
ben tabi ne olduğunu anlamadım o an ağlıyorum beynim durdu tek yaptığım ağlamaktı ordan çıktım eşim dedi bi doktorla olmaz zaten o istiyo diye bayana gitmiştim bi erkek doktor vardı işinde uzman bizim burda ondan randevu aldım biraz geç verdiler ama o 2 gün kabus gibiydi korkuyla bekledim
ve muayene günü geldi ben doktora diğer doktorda yaşadıklarımı anlattım güzelce dinledi ve muayene etti senin kızlık zarın duruyo hala dedi önce bi onu görmemiz lazım o şu kapalı sadece bi kısım açık dedi ama ben bi rahatladım size anlatamam bide ben bu tarz konuları kimseyle konuşamam acıması normal dedim gerçi tam ilişkiye girmediğimiz kesindi eşim bana kıyamıyodu acıyo deyince bırakıyodu keşke en başta acıdğında gitseymişim bu kadar aydır acı çekmezdim şimdi bi sonraki adet dönemimi bekliyorum doktor hastayken kanın geldiği yere göre bakıcam dedi

aranızda böyle bi sorunla karşılasan nası oluyo halloldu mu beni aydınlatırsa sevinirim

Canım ilk önce o kadın doktora çok şaşırdım. Rahim yok demesi bir şok yaşatmış sende.

Neyse ki başka doktora gitmişssin. Eğer fırsatın varsa bi kaç doktora da görün. Ne olur ne olmaz. 3-4 fikir almak herzaman iyidir.

Benim kendi fikrim şu: kızlık zarın tam yırtılmamış.Çok içerde olabilir. Eşin oraya değdiğinde acı çekiyorsundur.

Korkutma kendini.İnşallah bi sorun çıkmaz. Dediğim gibi başka doktorlara da git canım.

Canım ilk önce o kadın doktora çok şaşırdım. Rahim yok demesi bir şok yaşatmış sende.

Neyse ki başka doktora gitmişssin. Eğer fırsatın varsa bi kaç doktora da görün. Ne olur ne olmaz. 3-4 fikir almak herzaman iyidir.

Benim kendi fikrim şu: kızlık zarın tam yırtılmamış.Çok içerde olabilir. Eşin oraya değdiğinde acı çekiyorsundur.

Korkutma kendini.İnşallah bi sorun çıkmaz. Dediğim gibi başka doktorlara da git canım.

teşekkürler canımcım

evet yok diyo sonra bakıyo canımı acıtıyo sonra da diyo ki ben yok demedim sana öyle gelmiş falan kapatmaya çalışıyo ama sağlık genel müdürlüğüne şikayet ettim ki ben kadına ön konuşmada adet günlerimden bahsediyorum beni başka bi tarafıyla dinliyodu olacağı o

gittiğim doktor bi sıkıntı olmadığıı belki ufak bi operasyonla açacağını söyledi bakalım nasıl olacak evet canım çok yanıyodu ve ben hep böyle olacak diye resmen ilişkiden soğumuştum ilk gece olmadı zaten 2. gün zorladık kan geldi ama zorlamadan olmuş kulaktan dolma bilgilere güvenmeyip en başından doktora gitmeliydim aslında ama neyse sağlık olsun bakalım valla dört gözle hasta olmayı bekliyorum ki şu sorun hallolsun bende hamile kalayım

teşekkürler canımcım

evet yok diyo sonra bakıyo canımı acıtıyo sonra da diyo ki ben yok demedim sana öyle gelmiş falan kapatmaya çalışıyo ama sağlık genel müdürlüğüne şikayet ettim ki ben kadına ön konuşmada adet günlerimden bahsediyorum beni başka bi tarafıyla dinliyodu olacağı o

gittiğim doktor bi sıkıntı olmadığıı belki ufak bi operasyonla açacağını söyledi bakalım nasıl olacak evet canım çok yanıyodu ve ben hep böyle olacak diye resmen ilişkiden soğumuştum ilk gece olmadı zaten 2. gün zorladık kan geldi ama zorlamadan olmuş kulaktan dolma bilgilere güvenmeyip en başından doktora gitmeliydim aslında ama neyse sağlık olsun bakalım valla dört gözle hasta olmayı bekliyorum ki şu sorun hallolsun bende hamile kalayım

Hadi bakalım canım inşallah atlatacaksın bu sorunu.Herşey güzel olacak.

benim de kızlık zarım kapalıymış sadece adet kanı gelebilecek kadar küçük bir boşluk oldığunu söyledi doktor.ameliyat olmadan açılmaz dedi.ama ben korkuyorum ya napacam bilemiyrm.

Arkadaslar merhaba ben 9 aylık evliyim ilk ilişkimde azda olsa kanamam oldu snrasnda ilişkiye girdik regl oluyorum ama ilk defa dr gittim genel muayene için bir baktılar zar kapalı 2 Dr da şok oldular bn ne yapacağımı şaşırdım dedilerki hastalandgın zaman gel snra bende yarın baska bir dr gidicem kendm baktıgımdada delik yok gibi çok korkuyrm emosavas senin cocugun oldumu sanırım aynı durumu yaşıyoruz acil yardım

Back