Kızlık zarı kanaması

altından kalkamadığın işlere niye giriyosun?
daha bu kadar basit şeyleri bilmiyosun ama sevişebiliyosun ne hoş

valla ağlıycam şimdi . Para bulun gidin işte. Yarış bisikletinin selesi gibi bir bahane uydurup muayene ol.

Gerçi doktor şıp diye anlar ama ne olduğunu öğrenirsin en azından. Sonra da adli vaka olmazsan çıkar gidersin elini kolunu sallaya sallaya.
Adli durumu avukat arkadaşlar açıklasa daha iyi olacak.

öfffffff gına geldi sizin kızlık zarınızdan da fakeinizden de..

Kendi vücutlarından bir haberler cinselliğin c'sini bilmezler sonra vahh niye böyle oldu. Canım kanama muhabbetlerini çok yanlış öğrenmişsin sen önce bi kendi vücudunu tanı. Ve doktora git tabi gidebilirsen

Bu yaşta neler ile uğraşıyorsun, cinselliğe karşı değilim ama bak bir Dr bile gidemiyorsun, keşke yaşına uygun şeyler ile vaktini geçirsen canım.
Hem zar patlamaz ya yırtılır yada bozulur.
Annen ile kesinlikle Dr gitmelisin. İnşallah korunmayı unutmuyorsunuzdur.

Reşit değilse adli vaka olmazmı

Önce bedenizi tanısaydın keşke, yaşına da laf söylemiyorum, ama kendini bir kadın gibi hissetsen de, aslında duygusal açıdan ve bedenen hazır değilken beraber olmuş oluyorsun böyle olunca.. Önce yaşayıp sonra internetten araştırmak hiç sağlıklı değil. Önce insanlar doktora gidip bilgi alıyor mesela, yaptın mı? sanmam... Bu işi bile internetten mi öğreneceksiniz, yapmayın...
Kanaman bu şiddette sürerse doktora gitmelisin, artarsa gece demeden hemen, artmadan aynı şiddette sürüyorsa, belki sabaha kadar bekleyebilirsin, ama bu bile doğru değil, gitsen en iyisi. Zira söylediğin şiddetli, regl falan olduğunu sanmıyorum, başta şiddetli olabilir ama birkaç gün sürse bile çok azalarak devam etmeli. lekelenme gibi belki sadece bir süre sonra...
Ayrıca patlatmak ne demek? Eğer gerçekten erkek değilsen, bu konu da fake değilse, lütfen otur bir düşün, yaşıyorsun madem yaşadığın cinselliğe ve bedenine saygı duyarak yaşa... bu saygıyı henüz duyamıyorsan da duyana kadar ertele cinselliği, ilk ilişkine girmiş olman, ille sürdüreceksin anlamına gelmiyor. Ne zaman ki kendi bedenine bu saygıyı duyarsın kardeşim, benim demek istediğimi de anlarsın.. Yaşından çok zihnen, ruhen ve bedenen hazır değilsin görünüşe göre...

Ne zarmis arkadas milletteki patliyo catliyo her seferinde kaniyo... Daha cocuk sayilirsin sen ne diye giriyon boyle islere anlasildiginda partnerinin basina neler gelecegini bi arastir istersen evlensenizde kurtulamazsiniz bide hamile kalmasan bari. Ha cok kanaman olursa bi dr falan git mutlaka cok ciddi seyler olabilir.

Ayrıca lütfen cinsel yaşamını sürdüreceksen de doğum kontrolünü de internetten öğrenmeye kalkma, imam nikahlıyım de, imam nikahıyla evleneceğiz de, ne dersen de git bir doktorla görüş, broşürler de verirler sana, anlatırlar da, muayene de ederler.
geleneksel doğum kontrol yöntemleriyle risk az sanarak lütfen kendine travmalar yaşatma. en iyi yöntem bile riskli. bilmem ki geleneksel yöntemle ne kastettiğimi anlıyor musun? Yok geri çekilme yok takvim yöntemi.. sakın sakın sakın...!!! Gerçi hiçbirini bilmediğini sanıyorum, erkek arkadaşının da, biliyorum dese bile... En güvenli yöntemde bile her zaman risk vardır.. Bu kanama konusunu atlatırsan bile şu korunma meselesi ve cinsellik bilgisi için kesinlikle doktora gitmelisin.

Kanama çok olabilir ama saatlerce sürmesi normal değil bencede kan kaybı yaşayabilirsin. Annene de babana demesen bile çünkü annen sen ne kadar yanlış yapsanda sağlığını ve yaşın itibariyle düşüncelerini bilerek davranıcak ve sorunsuz bi şekilde doktora götürücektir diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…