- 3 Kasım 2015
- 1.076
- 911
- 123
- 27
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sebebi ne olursa olsun bu yaşta her türlü yanlışa girer bence çünkü sadece duygularla hareket edersin. İsterse kız kendi zorlasın bana göre kızın suçu yok karşıda ki erkek adamsa kızın yaşını biliyorsa adamlık edip kendine hakim olucaktı.Konu sahibi ben yargılamak için sormuyorum kesinlikle.Merak ettim sadece gerçekten isteyerek mi birlikte oldun yoksa erkek arkadaşın seni zorladı mı ya da ikna mı etti bi şekilde?
17 yaşındasın daha çocuksun sevgiline çokmu güveniyorsunda bekaretini teslim etmişin yaa seni o halde ortada bırakırsa ne olacak ?
Bekareti problem etmeyecek bir aday bulacak. Asıl problem bu değil ama, pedi dolduracak kadar kanaması var. Doktora gitmiyor. Kan kaybından ölüverecek.17 yaşındasın daha çocuksun sevgiline çokmu güveniyorsunda bekaretini teslim etmişin yaa seni o halde ortada bırakırsa ne olacak ?
Valla karşılaşmadım ancak hastane henüz çocuk statüsünde olduğu için polise haber verebilir . Sevgilisi kaç Yaşında bilmiyorum ama cinsel istismardan mahkemeye dikilebilir . Yaralama vs olaylarında hastane emniyete bildiriyor . Bu olayda da büyük ihtimalle bildirir . Özel devlet farketmez . Ailesinede haber gider diye düşünüyorum . Ne zannediyolar ben anlamıyorum . Cinsel ilişkiye girince başları göğemi eriyor . Bide Ayrıntı vermiş . Gece 3 te bir daha denedik diye .valla ağlıycam şimdi . Para bulun gidin işte. Yarış bisikletinin selesi gibi bir bahane uydurup muayene ol.
Gerçi doktor şıp diye anlar ama ne olduğunu öğrenirsin en azından. Sonra da adli vaka olmazsan çıkar gidersin elini kolunu sallaya sallaya.
Adli durumu avukat arkadaşlar açıklasa daha iyi olacak.
Kızlık zarı sorununu çözünce sonra da hamileyim . Yaşım tutmuyor . Nerde kürtaj olurum kayıtlara geçmeden diye sormaman için seni uyarmışlar . Işte alakası bu . Anladınmıkorunmakla ne alakası var ? Orda hamıleyım falan mı yazıyor
Türkiyenin yüzde 90 nı bekaret olayını ciddiye alır üstelik bu haltı erkekler yerler sonrada tertemiz kız olsun isterler evlendikleri kişinin bu zihniyet yerin dibine batsın damar çatlamış olabilir evli bi arkadaşımda olmuştu zorladıkları için çok fazla kanaması olmuş gece yarısı hastaneye zor yetiştiler hemen dikiş atılmış allah korusun kan kaybından gidecek konu sahibi bu haltı yerken korkmuyor da doktora gitmeyemi korkuyor durumun ciddiyetinin farkındadır inşallahBekareti problem etmeyecek bir aday bulacak. Asıl problem bu değil ama, pedi dolduracak kadar kanaması var. Doktora gitmiyor. Kan kaybından ölüverecek.
sesli güldüm istemsiz :))Böbreğin delinmiştir.
Tövbe tövbe. Ne zedelenmiş olabilir orada bir düşün bakalım? Vajinada falan yırtık olabilir, doktorun bakması lazım. Eğer böyle bir şey varsa dikiş falan atılması gerekebilir.
Bence bu oran o kadar yüksek değil, birçok erkek artık bu durumu önemsemiyor. Gelişmeye başladığımızı düşünüyorum. Ancak yanlış gerçekten yanlış. Cinselliği yaşayacak olgunluğa geldiğini düşünüyorsa sorumluluklarına katlanmalı. Gizli kapaklı aman annem duymasın diye b.k yoluna gidiverecekTürkiyenin yüzde 90 nı bekaret olayını ciddiye alır üstelik bu haltı erkekler yerler sonrada tertemiz kız olsun isterler evlendikleri kişinin bu zihniyet yerin dibine batsın damar çatlamış olabilir evli bi arkadaşımda olmuştu zorladıkları için çok fazla kanaması olmuş gece yarısı hastaneye zor yetiştiler hemen dikiş atılmış allah korusun kan kaybından gidecek konu sahibi bu haltı yerken korkmuyor da doktora gitmeyemi korkuyor durumun ciddiyetinin farkındadır inşallah
Artık erkekler daha medeni bu konularda.ama dediğin gibi aileler henüz hazır değil. Bak ailesi duyacak diye hastaneye gidemiyor birde hamile kalsa ne yapacak. Riskli bir kürtaj ve belkide ölüm gelecek ardından Allah korusun.Bence bu oran o kadar yüksek değil, birçok erkek artık bu durumu önemsemiyor. Gelişmeye başladığımızı düşünüyorum. Ancak yanlış gerçekten yanlış. Cinselliği yaşayacak olgunluğa geldiğini düşünüyorsa sorumluluklarına katlanmalı. Gizli kapaklı aman annem duymasın diye b.k yoluna gidiverecek
bende kalıcı zarlı oldugum içinben zarsız olduğum için alıntıladım cvbınızı bilemem anlatabildim mi?
sonradan çok pişman olacağı bi yola girmiş bi sonraki aşamada hamieyim ne yapacagım olacak büyük ihtimalle yazık etmiş kendine bence sevgilide suçlu reşit degil en önemliside ailem duyacak korkusuyla doktora gitmemek canından olacak haberi yokBence bu oran o kadar yüksek değil, birçok erkek artık bu durumu önemsemiyor. Gelişmeye başladığımızı düşünüyorum. Ancak yanlış gerçekten yanlış. Cinselliği yaşayacak olgunluğa geldiğini düşünüyorsa sorumluluklarına katlanmalı. Gizli kapaklı aman annem duymasın diye b.k yoluna gidiverecek
gece gece koptum Allah iyiliğini versin.. kızlar yorumlarınız süper çok komiksiniz yaBöbreğin delinmiştir.
Tövbe tövbe. Ne zedelenmiş olabilir orada bir düşün bakalım? Vajinada falan yırtık olabilir, doktorun bakması lazım. Eğer böyle bir şey varsa dikiş falan atılması gerekebilir.
Bundan birkaç seneler önce Afganistan' da 8 yaşındaki kız çocuğuyla evlenip evliliğin ilk gecesi kızı iç kanama sebebiyle hastanelik eden birinin haberini okumuştum. O zaman çok etkilenmiştim. Konu sahibi gerçekse ve kanama birleşmeden kaynaklandıysa umarım ölmez.Ben medikal alandayim ve hic iliski yuzunden yirtilma olayini duymadim. hadi dogum yaparken 3-4 kiloluk insan cikiyorda yirtiliyor ama iliskide nedir sehirlerarasi tren mi geciyor. Vucudunu tanimadan etmeden cocuk aklinizla biseylere kalkisiyorsunuz sonra o normal mi bu normal mi? normal degil arkadasim git bi doktora
O degilde ölürse cünüpp gidecekkBundan birkaç seneler önce Afganistan' da 8 yaşındaki kız çocuğuyla evlenip evliliğin ilk gecesi kızı iç kanama sebebiyle hastanelik eden birinin haberini okumuştum. O zaman çok etkilenmiştim. Konu sahibi gerçekse ve kanama birleşmeden kaynaklandıysa umarım ölmez.