Kızlık zarı kanaması

Patlama, ped dolduracak kadar kan..

Ve sen reşit Değilim hastaneye gidemem kafasındasın öyle mi?
Hadi git işine dediğin gibi olsa gözün döner soluğu orda alırsın
Reşit değilim doktora gidip ne dicem ? Aıleme haber vermıceklerını bılmem giderim

Bir bitmediniz yani ciddden.
Eğer bizi trollemeye çalışmıyorsan, gelen kanama kızlık zarı kanaması değil. Ya adet görüyorsun ya da içeride bir şeyleri zedeledi sevgilin.
Troll falan değil gerçek ve ne gibi bişey zedelemiş olabilir büyük soru. Çıkar mı

17 yaşındasın
reşit değilsin
sevgilin var
bilmem ne yapmaya calışıyosunuz
sonra gece 3 te ?
bi kez daha mı deniyosunuz ?
gecenin 3unde evde olmamanı sorun etmeyen ailen muayene olmaya gittigine tepki göstermez bence !

Son düzenleme:
Troll falan değil gerçek ve ne gibi bişey zedelemiş olabilir büyük soru. Çıkar mı
Böbreğin delinmiştir.
Tövbe tövbe. Ne zedelenmiş olabilir orada bir düşün bakalım? Vajinada falan yırtık olabilir, doktorun bakması lazım. Eğer böyle bir şey varsa dikiş falan atılması gerekebilir.

Ücret talep ediyorlar mı peki

Allah iyiliğini versin hiç güleceğim yoktu

Nereden ne şekilde zedelendiğine göre gayet ciddi sorunlar çıkabilir, dolu bir kanamadan bahsediyorsun, doktora bi göster.

Ben cinsellige karsi degilim. Ama bir kadin vucudunu tanimadan, cinsellikle ilgili bilgi sahibi olmadan ve bunun sorumluluğunu alabilecek kapasitede olmadan bu ise kalkismamali diye dusunuyorum. Bu soruyu sorduguna gore cinsellik hakkinda bilgin yok, doktora gidemiyorsanda kaldiramayacagin bir sorumluluk ustlenmissin. Bu kadar fazla kanama normal değil, devam ederse doktora gorunmen gerekir. Once resit ol, kendi kararlarini verebilecek yasal asamaya gel sonra ne yaparsan yap. Uzuluyorum valla ya.

Geç kalmissin onyedi yaş çok geç

Erkek arkadaşına söyle para denkleştirin özel hastaneye gidin. İşi yaparken bunları da düşünmeliydiniz sorumluluk bunlar. Ayrıca hiçbir kesimde de başka ülkelerdeki gibi bir rahatlık yok bu da cinsellik yaşarken 10 kez düşünmen gerekiyor demek.
Belki bir gün kanama normal olabilir birkaç gün boyunca damla damla gelenleri duydum.
Umarım önemli bir şey değildir

Ciddi ciddi bir cevap yazayım ne yaşamışsan yaşamışsın arkadaşım yanlışı da doğrusu da seni bağlar ama doktora git devam ederse bir arkadaşın dediği gibi gece 3 te nerde olduğunu merak etmeyen bir aile bunu öğrense de sorun etmeyecektir sen onların eserisin çünkü. İlişkiye evlilik dışında birliktelik falan bunlara karşı olduğum yok herkesin kendi hayatı. Ama yaşın gerçekten ufak ozele gitmen gerek devlette işlem bile başlatırlar yaşın reşit olmadığı için buu gibi durumlarda cinsel istismar olduğunu düşünerek işlem başlatabilirler ne diyim Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…