- 19 Haziran 2020
- 4
- 0
- 1
- 35
- Konu Sahibi ayseeeozturkk
-
Aynen canım benimde oldu evliliğimin ilk haftasıafedersin açılma olduğu için kanama oluyo korkulucak bişey yok yani,
Aynen canım benimde oldu evliliğimin ilk haftasıafedersin açılma olduğu için kanama oluyo korkulucak bişey yok yani,
Bende 1 hafta boyunca her ilişkide oldu damla damla oldu.
Açık renkte normal bi kanamaydı çok dikkat etmedimBenim pütürcüklü bi lekelenme şeklinde geçti yatağa yani az bi kanamaydı sizde ne kadar geldi acaba
Aynen bir kaç damla. sadece ilk gün çok geldi.Her ilişkinizde ne kadar kan geldi bir kaç damla olarak mı?
tam olarak olmamıştır zedelenmiştir benimde ilkinde lekelenme oldu sadece bir kaç gün sonra denediğimizde oldu asıl kanamam ama çok değildi yineBenim pütürcüklü bi lekelenme şeklinde geçti yatağa yani az bi kanamaydı sizde ne kadar geldi acaba
Arkadaşlar merhaba. Kızlık zarı kanaması ne kadar olur? Benim bildiğim bir avuç kadar geliyor ama bende öyle olmadı
. Sevgilim vajınama baskı yapmadan dokundu ama neredeyse bir dakika daha fazla değildir sanmıyorum neyse sonra eve geçtiğimde akıntımla biraz cok minicik bir kan vardı bu neyin habercisi? Okb hastasıyım fazlasıyla takıntılıyım. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Gebelik yada kızlık yırtılması değildir değil mi? Elinde ne sperm ne başka birşey hiçbiri yoktu kendimi sıktığım için olabilir mi? Biraz kendimden vajinismustan şüpheleniyorum çünkü..
Yani zedelendiğinde doku yenileniyor hala bakireyim öyle değil mi? Psikolog araştırıyorum şuan teşekkür ederimZedelenmistir ama acilma olmamıştır.
Bir de sevgilini çok yanastirmasan senin için daha güzel olur. Şüphen varsa da bir uzmandan psikolojik olarak yardım alabilirsin. En azından içindeki korkuları yok etmek adına yapabilirsin bunu. Egzersizleri yapman gerekmeyebilir.
Yani zedelendiğinde doku yenileniyor hala bakireyim öyle değil mi? Psikolog araştırıyorum şuan teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?