• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlık zarı kanaması

Evet. Aslında zar kolay açılıp kanayan bir şey değil tam olarak. Zaten sen de baskı yapmadan dokundu demişsin. Kaldı ki jinekologrin söylediğine göre vajinan yeterli şekilde ıslandığı zaman ne ağrı ne kanama hiçbir şey olmuyor. İlk ilişkinde kendini kassan bile kanama olmayabiliyor yani.
3 ay önce vajinismusu yendim ben de. İlk giriş genelde zor oluyordu ona rağmen kanama falan yasamadim. Vajinismusu yendikten 2 ay kadar sonra kanama oldu. Onda da ilişki bitene kadar fark bile etmedim kanama olduğunu.
Çok teşekkür ederimm yardımcı olduğunuz için içim bir nebze de olsa rahatladı.. herşeyin yanında birde okb hastası olunca hayat daha cekilmez hale geliyor..

Çok teşekkür ederimm yardımcı olduğunuz için içim bir nebze de olsa rahatladı.. herşeyin yanında birde okb hastası olunca hayat daha cekilmez hale geliyor..

şüphe ediyorsan eğer bir kadın doğum doktoruna da baktirabilirsin. Ya da kendin aynada karşısında da bakabilirsin. Doktorların yontemi belli aslında. O bölgeyi girecek şekilde ayna karşısına geçip dış dudakların alt tarafından tutup ileriye doğru çekiyorsun. Bunun için bacakları biraz da açmak gerekiyor. Bir de vajinayı sıkıp gevşetirsen ordaki delik ortaya çıkar zaten. Şekli şemali bozukve buyukse zar acilmistir, düzgün bir daire halindeyse bir problem yoktur. Dairenin de biraz ufak olması lazım. Mercimek tanesi kadar falan.

şüphe ediyorsan eğer bir kadın doğum doktoruna da baktirabilirsin. Ya da kendin aynada karşısında da bakabilirsin. Doktorların yontemi belli aslında. O bölgeyi girecek şekilde ayna karşısına geçip dış dudakların alt tarafından tutup ileriye doğru çekiyorsun. Bunun için bacakları biraz da açmak gerekiyor. Bir de vajinayı sıkıp gevşetirsen ordaki delik ortaya çıkar zaten. Şekli şemali bozukve buyukse zar acilmistir, düzgün bir daire halindeyse bir problem yoktur. Dairenin de biraz ufak olması lazım. Mercimek tanesi kadar falan.
Aynanın karşısına pekte geçmeye cesaretim yok ama bir yazı okudum oradaki kucuk sıvı akmasını sağlayan delikleri zaten kendimiz göremezmişiz... bilemiyorum belki denerim umarım içim rahatlar artık

Aynanın karşısına pekte geçmeye cesaretim yok ama bir yazı okudum oradaki kucuk sıvı akmasını sağlayan delikleri zaten kendimiz göremezmişiz... bilemiyorum belki denerim umarım içim rahatlar artık
Gördüğüm et umarım kızlığımdır kapalı yani açıklık yok

Ben doktor kontrolünden sonra evde kendim baktığımda görmüştüm. Zar açıldıktan sonra orasi daha geniş görünüyor zaten.
Bakarken vajinayi kasıp gevsettigin halde geniş bir açıklık görmediysen problem yok 😊

Back