- 1 Ocak 2024
- 49
- 3
- 31
-
- Konu Sahibi candygirl0
cart diye ses gelmesi gerekiyor. Caaaart curt. Bunu duyduysan geçmiş olsun yırtılmış
İç çamaşırına bağlı bozulup bozulmaması. Seher yıldızının yüksek bel kalın penye anne donlarındansa onlar kurşun atsan geçirmez. Ama öyle victorias secret falansa bozulmuştur hatta gtünüz bile bozulmuş olabilir.Merhaba herkese, ilk ilişkide kızlık zarı kanama rengi ve miktarınız ne kadar oldu ablalarım. Bilgi verir misiniz lütfen? Bir de yirtildigini hisseder miyim acıma falan olur mu? İç çamaşırı varken kizlik zari bozulabilir mi baskıyla?
Bu nası yorummmİç çamaşırına bağlı bozulup bozulmaması. Seher yıldızının yüksek bel kalın penye anne donlarındansa onlar kurşun atsan geçirmez. Ama öyle victorias secret falansa bozulmuştur hatta gtünüz bile bozulmuş olabilir.
PS. REKLAM İÇERİR.
çok akıllısın sen işin yok gelmişsin buraya boş yorum yapmaya. Hadi bi git ablacım ya çoluğunu çocuğunu besle.İç çamaşırına bağlı bozulup bozulmaması. Seher yıldızının yüksek bel kalın penye anne donlarındansa onlar kurşun atsan geçirmez. Ama öyle victorias secret falansa bozulmuştur hatta gtünüz bile bozulmuş olabilir.
PS. REKLAM İÇERİR.
Abla sana bir şey derdim de ahını almak istemiyorum kendin çek gitAblalarına asıl sorunun son cümle olduğunu itiraf et
Hahaha hoşuna mı gitti 0 iqBu nası yorummm
Niye bu kadar öfkelisinAbla sana bir şey derdim de ahını almak istemiyorum kendin çek git
Cart sesi gelip gelmediğini sormadım canınız acıdı mı onu sordum hanımefendi. Cevabınız için teşekkür ederim.Cart diye ses gelmiyor tabii onu soruyorsan açık pembeydi
Asıl siz hamileyken böyle milletle dalga geçmek doğru mu? Yaşayanların tecrübesini sordum sadece. İnsanlar bilmediği bir şey soruyor dalga geçiyorsunuz. Hamileymissin sana hiçbir şey demicem abla iyi akşamlar.Niye bu kadar öfkelisin
Hamile ablan olarak sana ah etmem kucak açarım…
Tamam gel konuşalımAsıl siz hamileyken böyle milletle dalga geçmek doğru mu? Yaşayanların tecrübesini sordum sadece. İnsanlar bilmediği bir şey soruyor dalga geçiyorsunuz. Hamileymissin sana hiçbir şey demicem abla iyi akşamlar.
Ben diğerlerine sinirlendim özür dilerim.Tamam gel konuşalımdalga geçmedim ben asıl sorunun son cümlen olduğunu düşündüm
Ben diğerlerine sinirlendim özür dilerim.
Herkesin kanama rengi miktarı değişir işin aslı zarı esnek olan zarı hiç olmayan zarı olup kanaması hiç olmayan da var yani tamamen seninle alakalı bir durum…Merhaba herkese, ilk ilişkide kızlık zarı kanama rengi ve miktarınız ne kadar oldu ablalarım. Bilgi verir misiniz lütfen? Bir de yirtildigini hisseder miyim acıma falan olur mu? İç çamaşırı varken kizlik zari bozulabilir mi baskıyla?
İç çamaşırının üstünden ilişkiye girdin ve kanaman oldu ve miktarı az idi kızlığın bozulmuş mı onu soruyorsun demi? Soruyu bu şekilde sorarsa daha net cevaplar alırsınMerhaba herkese, ilk ilişkide kızlık zarı kanama rengi ve miktarınız ne kadar oldu ablalarım. Bilgi verir misiniz lütfen? Bir de yirtildigini hisseder miyim acıma falan olur mu? İç çamaşırı varken kizlik zari bozulabilir mi baskıyla?
Kanama oldu mu olmadı mı hatirlamiyorum çünkü iç çamaşırı siyahti ayrıca ilişkiye de girmedim. Umarım cevaplar sizi tatmin etmiştir.İç çamaşırının üstünden ilişkiye girdin ve kanaman oldu ve miktarı az idi kızlığın bozulmuş mı onu soruyorsun demi? Soruyu bu şekilde sorarsa daha net cevaplar alırsın
Cevapların beni değil seni tatmin etmesi lazım. İlişkiye girmeden kız zarın nasıl bozulacak orasını anlayamadım viblatörden mi yardım anladın naptın. Doğruca anlat istersen.Kanama oldu mu olmadı mı hatirlamiyorum çünkü iç çamaşırı siyahti ayrıca ilişkiye de girmedim. Umarım cevaplar sizi tatmin etmiştir.
Hoşuma gitti süperzekaHahaha hoşuna mı gitti 0 iq