Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlık ic camasirlari varken kolayca bozuluyomu üc sene sevgilimle ciplak degildik sürtunme yasadik iki saat sonra eve gittim sulu acik pembe kan seklinde lekeler vardi yani zedelenip yada yirtiliyomu direk anlamadim?
Kızlık ic camasirlari varken kolayca bozuluyomu üc sene sevgilimle ciplak degildik sürtunme yasadik iki saat sonra eve gittim sulu acik pembe kan seklinde lekeler vardi yani zedelenip yada yirtiliyomu direk anlamadim?
Doktora sordum.bugun kizlik zarindan buyuk biseyin girmesi lazim kanamasj icin penis gibi yazmis asiri baskidan dolayi zedeleniyo yada tabana kadar inmeyen yirtiklar olusuyo vajinadan kan geliyo surtunmeyle vs bozulmaz tam iliski olumca tekrar kanamaniz olcak demis