- 25 Haziran 2023
- 16
- 3
- 25
- Konu Sahibi siradanbirmahluk828282
Topluluk kurallarına uygun değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Topluluk kurallarına uygun değil
E iki seçenek var ya cinsellik ya da kendi kendine yapman. Başka nasıl olabilir ki bilemedim? Ve senin erkek olduğunu düşünüyorum bir kadın kızlık zarının yaklaşık 1.5 cm içeride olduğunu bilir, görünüşte anlaşılmayacağını bilir doktorlar bile belli bir şey ile kontrol ediyorlar.Demek ki bi sorunum var. İlla cinsellikllr mi yırtınıyor hanım efendi
İşte canım toplumda sıkıntı varTuh sansa bak yaaa, bu kadar normal bir Orhan nasil topluluk kurallarina uygun olmaz hahahah
Yoo değildir. Özel bölgedir.Arkadaşlar ne uzattınız vajinada, ağız kol bacak gibi normal bir organ
Liros, bu site ne kadar onyargili anlamış değilim.. farkli siteler bura kadar gerici değil. Ve birçok insan dıştan bakarak görebiliyormus. Bu yüzden bilen var mı diye merak ettim. Ama siz insanlar eğlenceye mahal arıyorsunuzE iki seçenek var ya cinsellik ya da kendi kendine yapman. Başka nasıl olabilir ki bilemedim? Ve senin erkek olduğunu düşünüyorum bir kadın kızlık zarının yaklaşık 1.5 cm içeride olduğunu bilir, görünüşte anlaşılmayacağını bilir doktorlar bile belli bir şey ile kontrol ediyorlar.
Bu kadar açık görüşlüysen hymenin senin için bir önemi olmaması gerekir?İşte canım toplumda sıkıntı var
Evet canim bencedeİşte canım toplumda sıkıntı var
Evet cidden şart bence. Her birey belirli bir yaşa geldiğinde cinsellik yaşayacak ve sağlıksız bir durum olmaması için eğitim olmalı aslında ama maalesef ki yok ileride çocuğum olursa bilinçlendireceğim konulardan biriYok ya gerçekten okullarda cinsel eğitim şart.
Önemi yok zaten ablacım merak ettim ne uzattınız yaBu kadar açık görüşlüysen hymenin senin için bir önemi olmaması gerekir?
Sşteyi kapattıracaksınO zaman buraya atın
Bebeğinin b.klu bezini çekip atana da aynısını yapıyorlar şahsi algılama.Liros, bu site ne kadar onyargili anlamış değilim.. farkli siteler bura kadar gerici değil. Ve birçok insan dıştan bakarak görebiliyormus. Bu yüzden bilen var mı diye merak ettim. Ama siz insanlar eğlenceye mahal arıyorsunuz
Bu saatte tutuştuğuna göre ve fotoğraf atmaya kadar geldiyse o iş, merak değildir o.Önemi yok zaten ablacım merak ettim ne uzattınız ya
Dıştan bakarak görülmesi İM-KAN-SIZ anlayamazsın-anlayamayız. Sen tam olarak ne yaşadın da bu konuyu açtın mesela?Liros, bu site ne kadar onyargili anlamış değilim.. farkli siteler bura kadar gerici değil. Ve birçok insan dıştan bakarak görebiliyormus. Bu yüzden bilen var mı diye merak ettim. Ama siz insanlar eğlenceye mahal arıyorsunuz
Lütfen bilinçlendirin sağa sola hymenini atmak zorunda kalmasın çocukcağız.Evet cidden şart bence. Her birey belirli bir yaşa geldiğinde cinsellik yaşayacak ve sağlıksız bir durum olmaması için eğitim olmalı aslında ama maalesef ki yok ileride çocuğum olursa bilinçlendireceğim konulardan biri
Gümledim hshshhBebeğinin boklu bezini çekip atana da aynısını yapıyorlar şahsi algılama.
Geçen gün ultrason görüntüsünde bebeğin pipisi göründü diye ceza aldı bir üye.
Etme böyle şeyler.
Bu site çok ön yargılı, anlamazlar.
Halbuki bi bebeğin sıçması kadar normal bir şey yok di mi.
Hadi diyelim anlayan birileri var. Gerçekten buraya mı atacaksınızLiros, bu site ne kadar onyargili anlamış değilim.. farkli siteler bura kadar gerici değil. Ve birçok insan dıştan bakarak görebiliyormus. Bu yüzden bilen var mı diye merak ettim. Ama siz insanlar eğlenceye mahal arıyorsunuz
Atacağımı kim söyledi ne sacmaliyorsunuzHadi diyelim anlayan birileri var. Gerçekten buraya mı atacaksınız
Yav uykum geldi, biraz siz de oyalayın bir yönetici gelene kadar, atmasın saçma sapan fotoğraflarGümledim hshshh
Siz söyledinizAtacağımı kim söyledi ne sacmaliyorsunuz