- 13 Eylül 2022
- 5.127
- 23.170
- Konu Sahibi siradanbirmahluk828282
Himen kim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Himen kim?
Ciddi olamazsınızResim atsam.bakabilir misiniz anliyor musunuz
Bencedeerkeksin san
Himen kim?
Resim atsam.bakabilir misiniz anliyor musunuz
Cinsellik yaşadığımı kim söyledi bayan parlak zekaSevdiğin insanla cinsellik yaşayabilirsin ama cinsellik hakkında hiçbir şey bilmeden böyle bir şey yaşamak bana çok cahilce geliyor. Kusura bakma ama sorduğun soru bile ilk okul seviyesi soru gibi öyle bir cahillik. Öğrenmek istiyorsan doktora gitmen lazım başka türlü öğrenemezsin imkansız.
Arkadaşlar ne uzattınız vajinada, ağız kol bacak gibi normal bir organDiyelim ki fotoğraf attınız, biz de uzman görüşümüzle(!) 3 ve 6 yönünde yırtık ve zedelenme var dedik; bakım ve onarım için bize mi geleceksiniz ?
Hahahdashhahahaha ayyy gece gece cok güldüm cok iyi yorumDiyelim ki fotoğraf attınız, biz de uzman görüşümüzle(!) 3 ve 6 yönünde yırtık ve zedelenme var dedik; bakım ve onarım için bize mi geleceksiniz ?
Yok ya hiç anormal olur mu? Biz burada ara ara birbirimize böyle fotolar atarız herkes bu sitede bu yüzden var.Neden, anormal birseymi
Kız cinsellik yaşamadıysan niye kızlık zarı yırtılsın tövbe tövbe hahahahahaCinsellik yaşadığımı kim söyledi bayan parlak zeka
Evet hiç ilgilendirmiyor o yüzden sakın ha fotosunu atma.Bu sizi ilgilendirmiyor
Genelde vajina fotoğraflarını sana atıyorlar dimi?Yok ya hiç anormal olur mu? Biz burada ara ara birbirimize böyle fotolar atarız herkes bu sitede bu yüzden var.
Onun himeni bence başka biri.
Eee o zaman sorun neCinsellik yaşadığımı kim söyledi bayan parlak zeka
Demek ki bi sorunum var. İlla cinsellikllr mi yırtınıyor hanım efendiKız cinsellik yaşamadıysan niye kızlık zarı yırtılsın tövbe tövbe hahahahaha
O zaman buraya atınArkadaşlar ne uzattınız vajinada, ağız kol bacak gibi normal bir organ
Eee o zaman annenize göstersenize o yorumlasın.Arkadaşlar ne uzattınız vajinada, ağız kol bacak gibi normal bir organ
Arkadaşlar ne uzattınız vajinada, ağız kol bacak gibi normal bir organ
Tabii tabii ben tespiti hemen yapıp ilgili departmana yönlendiriyorumGenelde vajina fotoğraflarını sana atıyorlar dimi?