- 25 Haziran 2023
- 16
- 3
- 25
- Konu Sahibi siradanbirmahluk828282
Bu konu ile ilgili bilgi almak istiyorum.
Hymen kizlik zari hakkında bilgisi olan anlayan var mi
Hymen kizlik zari hakkında bilgisi olan anlayan var mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yırtık olup olmadığını merak ediyorum bunu bilen biri varsa bakabilir mi diyecektimTam olarak kızlık zarı hakkında ne bilgi almak istiyorsunuz
Resim atsam.bakabilir misiniz anliyor musunuzNe bilmek istiyorsunuz? Rahmi koruyan minik bir et parçası denilebilir. Öyle abartıldığı kadar marifeti yok.
Yapmazsın di mi öyle bir şey?Resim atsam.bakabilir misiniz anliyor musunuz
Resim atsam.bakabilir misiniz anliyor musunuz
Neyin kafası ?Resim atsam.bakabilir misiniz anliyor musunuz
Neden, anormal birseymiYapmazsın di mi öyle bir şey?
Bunu biz buradan nereden bilelim ayol? Açıp baksan bile anlayamazsın biz nereden anlayalım? Bunu en iyi bilecek kişi doktor.Yırtık olup olmadığını merak ediyorum bunu bilen biri varsa bakabilir mi diyecektim
Yok hayır konunun uzmanı çıkmaz buradan, o sebeple dedim yoksa neden anormal olsun.Neden, anormal birseymi
Bı haltlar yiyip burda bakire miyim konusu açacaklardansın muhtemelen. Bir şey yaptiysaniz arkasında durun. Bu ne aymazlık yahuu!!!Neden, anormal birseymi
Yok artık fotoğraf ile anlaşılsa bu bölümü okuyan doktorlar neden var ya hahahahaha ay pes yaş kaçResim atsam.bakabilir misiniz anliyor musunuz
Sapıklık ile ne ilgisi varTövbe gece gece sapik misin nesin Mune abla pek iyi niyetli değil gibi fotoğraf falan
Bu sizi ilgilendirmiyorBı haltlar yiyip burda bakire miyim konusu açacaklardansın muhtemelen. Bir şey yaptiysaniz arkasında durun. Bu ne aymazlık yahuu!!!
Hayırerkeksin san