kızlık zarı hakkında

Gamzee123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2014
20
3
3
32
ilk ilişkimde kan gelmedi iki aylik evliyim hala daha kan gelmedi eşim esnek o yüzden gelmemiştir ben sana inaniyorum dedi fakat artik kendi kendine taktığını farkettim bunu bana belli etmiyor içinde yasadigina eminim ona bu konuyu nasil acabilirim ilkim olduğu hakkında onu nasil kuruntu yapmamasına yardimci olabilirim ? Benden suphelenmiyo ama takıyo iste.. Yardimci olun kizlar

Yaa cok zor doktora gitseniz sorsanız esnekse zarın kesinlikle kan gelmiyor ...

anlamıyorumki madem kendine güveniyorsun... eşinin sana herhangi olumlu veya olumsuz bişey söylemesine gerek yok... hemen ertesi gün gidecektin doktora nedir problem diyecektin... ben olsam kafayı yerim meraktan evlendikten sonra eğer bakireysen nedir bu nasıldır diye en çok merak edilen şeydir yani... nasıl bu kadar rahat davrandın... güven konusunu eşinizden beklemeyin... eşinizle gidin ve sorunu bulup aaa bundanmış diyin... yada ben çok merak ediyorum hadi gidelim bi bakalım neymiş problem diyin... neticede eşinizinde en doğal hakkıdır yani merak etmek... tabiki güveniyordur neticede sizinle evlenmiş.... size çokta güzel açıklamada yapmış... ama bunun güvenle alakası yok... bu bir meraktır iki taraf için....

Evet ben hemen ertesi günü gitmek istedim doktora ama eşim engelledi güven meselesine getirdi olayı eger ben seni doktora goturursem nerde kaldi ask nerde kaldi güven dedi ben hala rahat değilim

[QUOTender, post: 38555624, member: 346828"]jinekoloja gıt o zaman madem bu kadar dert ettın. [/QUOTE]
Evet gidİcem haftaya iyice dert ettim

Evet ben hemen ertesi günü gitmek istedim doktora ama eşim engelledi güven meselesine getirdi olayı eger ben seni doktora goturursem nerde kaldi ask nerde kaldi güven dedi ben hala rahat değilim

Adamın tepkisi güzel.
Madem hala dert ediyorsun.
Randevu alıp gitmek istiyorum sen takmıyorsun ama ben taktım kafama
esnek midir nedir öğrenmek istiyorum de.

Başka çözümü yok ki bunun.
Bakıp da sizin anlayacağınız durum değil sonuçta.

hayatbenibastanbasımda post: 38555778 .!.:
Canım benimde böyle oldu hatta biz gununde gittik esnekmiş kendinden eminsen basın onde dik dur hersey kızlık zarı degil ya...
Kendimden gayet eminim başımda dik ama bugün aramızda bi konuşma geçti ilk defa hala gelmiyo kan dedi ve ben üzüldüm kendi içimde demek ki takıyo kendine gore oda. Peki senin eşin nasil karsiladi bu durumu

Madem hala dert ediyorsun.
Randevu alıp gitmek istiyorum sen takmıyorsun ama ben taktım kafama
esnek midir nedir öğrenmek istiyorum de.

Başka çözümü yok ki bunun.
Bakıp da sizin anlayacağınız durum değil sonuçta.[/QUOTE]
Evet haklısin böyle durup beklemekle olmaz

Son düzenleme:
Evet haklisiniz

evet eşin yapması gerekeni yapmış ama sen yapmamışsın.... sen götürmezsen ben giderim diyerek tavrını koyacaktın... bakirelik veya değil ben bunu tartışmıyorum yanlış anlaşılmasın.... ama ben bakireysem ve bişey gelmediyse ben meraktan çıldırırım ve eşime sen götürmüyorsan bak ben nasıl gidiyorum derdim yani.... üstelik eşinize söyleyin güven değil burdaki durum... bende bana güvendiğini biliyorum diyin.... ama gitmezsem içim içimi yiyecek diyin ve gidin yani ben olsam öyle yapardım... bak 9 senelik evliyim... o zamandada aynı fikirdeydim.... madem bakireyim ve kan gelmiyorsa ortalığı ayağa kaldırırım.. meraktan çıldırırım yani.... ( o kadar sene beklemişiz nerde kaldı bakirelik )

Ben bu kizlik zari konusunun bakirelik simgesi oldugunu dusunmuyorum birinci nedeni : bir cok cesit zar var ve bir kismi kanamiyor ( esnek oldugu icin ortasi acik oldugu icin belkide cocuklukta gecirilmis bir kaza yuzunden belkide baska bir nedenle ) daha once hic bir cinsel aktivite olmadigi halde kanamiyor .
ikincisi: daha once her sevgilisiyle defalarca birlikte olan kadinlar evlenecekleri zaman eslerinin guvenini kazana bilmek icin doktora gidip kisa bir ameliyatla zarlarini diktiriyorlar boylelikle ilk gece o kan geliyo .
Soylemek istedigim eger siz daha once bir iliski yasamiz olsaydiniz muhtemelen gizlice diktircek tiniz
Zaman o kan gelicekti belki esinizin aklina suphe kalmiycakti ama siz ne kadar rahat olabilecektiniz?
Ucuncusu : hadi diyelim kizlik zari bakirelik belirtisi kan gelmedigi zaman bakireligimizden suphe duyuluyor ya erkekler onlarin bakir oldugunu nasil anlicaz??
Namus sadece kadinin korumasi gereken bir oge degildir.
ne yazikki bu haki erkeklere biz veriyoruz ne demek ya doktara gidelim ici rahat olsun ya sizin iciniz kendinizi ne duruma dusurdugunuzun farkindamisiniz ?? (bu arada hicbir iliski yasamadigim halde ilk gece bendende kan gelmedi ve hic bir zaman doktora gitmeyi dusunmedim esim boyle bisi teklif etse bosanmayi dusunurdum cunku bu bana gore buyuk bir hakaret )

doktora git hemen baksınlar nasıl 2 ay bekleyebildin kan gelmediği halde eşimden önce ben telaşlanırdım niye gelmedi acaba diye.

her bayandan kan gelecek diye bir durum yok. zarlar çok çeşitli. hem erkek her zaman ilk ilişki olup olmadığını anlar.

Canım aynı seylerı bende yasadım suan 4 yıllık evlıyım. Ilk baslarda esım hıc bırsey demıyordu bana cok güvenıyordu. Ama kavga ettıgmzde bırkere bu konuda bana hakaret ettı.yanı anlıyacagn esın ne kadar sana güvenıyorum desede aklında kalıyor . Ben kendıme güvenıyorum Basım dik. Ama gercekten zor bı durum aıleme utanıyorum söylemeye.

Allah kımsenın basına vermesın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…