sıkıntılı bi duygu allah kimsenin başına vermesinhiç başıma gelmedi...bilemiyorum
Evet ben hemen ertesi günü gitmek istedim doktora ama eşim engelledi güven meselesine getirdi olayı eger ben seni doktora goturursem nerde kaldi ask nerde kaldi güven dedi ben hala rahat değilimanlamıyorumki madem kendine güveniyorsun... a herhangi olumlu veya olumsuz bişey söylemesine gerek yok... hemen ertesi gün gidecektin doktora nedir problem diyecektin... ben olsam kafayı yerim meraktan evlendikten sonra eğer bakireysen nedir bu nasıldır diye en çok merak edilen şeydir yani... nasıl bu kadar rahat davrandın... güven konusunu eşinizden beklemeyin... eşinizle gidin ve sorunu bulup aaa bundanmış diyin... yada ben çok merak ediyorum hadi gidelim bi bakalım neymiş problem diyin... neticede eşinizinde en doğal hakkıdır yani merak etmek... tabiki güveniyordur neticede sizinle evlenmiş.... size çokta güzel açıklamada yapmış... ama bunun güvenle alakası yok... bu bir meraktır iki taraf için....
Evet çok zor bi durum..Yaa cok zor doktora gitseniz sorsanız esnekse zarın kesinlikle kan gelmiyor ...
Canım benimde böyle oldu hatta biz gununde gittik esnekmiş kendinden eminsen basın onde dik dur hersey kızlık zarı degil ya...Evet çok zor bi durum..
Evet ben hemen ertesi günü gitmek istedim doktora ama eşim engelledi güven meselesine getirdi olayı eger ben seni doktora goturursem nerde kaldi ask nerde kaldi güven dedi ben hala rahat değilim
Kendimden gayet eminim başımda dik ama bugün aramızda bi konuşma geçti ilk defa hala gelmiyo kan dedi ve ben üzüldüm kendi içimde demek ki takıyo kendine gore oda. Peki senin eşin nasil karsiladi bu durumuhayatbenibastanbasımda post: 38555778 .!.:Canım benimde böyle oldu hatta biz gununde gittik esnekmiş kendinden eminsen basın onde dik dur hersey kızlık zarı degil ya...
Evet haklisinizAdamın tepkisi güzel.
Madem hala dert ediyorsun.
Randevu alıp gitmek istiyorum sen takmıyorsun ama ben taktım kafama
esnek midir nedir öğrenmek istiyorum de.
Başka çözümü yok ki bunun.
Bakıp da sizin anlayacağınız durum değil sonuçta.
evet eşin yapması gerekeni yapmış ama sen yapmamışsın.... sen götürmezsen ben giderim diyerek tavrını koyacaktın... bakirelik veya değil ben bunu tartışmıyorum yanlış anlaşılmasın.... ama ben bakireysem ve bişey gelmediyse ben meraktan çıldırırım ve eşime sen götürmüyorsan bak ben nasıl gidiyorum derdim yani.... üstelik eşinize söyleyin güven değil burdaki durum... bende bana güvendiğini biliyorum diyin.... ama gitmezsem içim içimi yiyecek diyin ve gidin yani ben olsam öyle yapardım... bak 9 senelik evliyim... o zamandada aynı fikirdeydim.... madem bakireyim ve kan gelmiyorsa ortalığı ayağa kaldırırım.. meraktan çıldırırım yani.... ( o kadar sene beklemişiz nerde kaldı bakirelikEvet ben hemen ertesi günü gitmek istedim doktora ama eşim engelledi güven meselesine getirdi olayı eger ben seni doktora goturursem nerde kaldi ask nerde kaldi güven dedi ben hala rahat değilim
doktora git hemen baksınlar nasıl 2 ay bekleyebildin kan gelmediği halde eşimden önce ben telaşlanırdım niye gelmedi acaba diye.ilk ilişkimde kan gelmedi iki aylik evliyim hala daha kan gelmedi eşim esnek o yüzden gelmemiştir ben sana inaniyorum dedi fakat artik kendi kendine taktığını farkettim bunu bana belli etmiyor içinde yasadigina eminim ona bu konuyu nasil acabilirim ilkim olduğu hakkında onu nasil kuruntu yapmamasına yardimci olabilirim ? Benden suphelenmiyo ama takıyo iste.. Yardimci olun kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?