arkadaşlar bundan bikaç yıl önce banyo yaptıktan havlunun ucundaki sert kısım vajinama girdi mi girmedi mi hatırlamıyorum fakat sonrasında lavaboya gittiğimde peçeteyle temizlediğimde kan gördüm...şimdi de kızlık zarıma bakmaya çalışırken sanki biraz yırtılma var gibi...bu durumda kızlık zarı yırtık mı oluyo zadelenmiş mi oluyo..zedelenirse ilk ilişkide kanar mı???doktora git diyeceksiniz ama korkuyorum doktorun kanamaz demesinden en azından biri bile yırtılmamıştır derse belki biraz cesaretlenip gidebilirim
çok rahatladım gerçekten ama havlunun ucu baya sert bişey bide dediğim gibi kanın gelmesi beni çok korkuttu:)
Ya arkadaşım buradaki yorumlara sen ne bakıyorsun böylesine toplum için önemli bir şeye dair.
Ya yırtıldıysa biz nereden bilebiliriz,biyolojik olarak yırtılmaması lazım havlu yüzünden ama zarı çok uç kısımda ve hassas olan insanlar var.
Eğer yırtıldıysa kaza raporu alman zorlaşır üzerinden zaman geçtiği için.
Bu arada farketmemişim ama zaten üzerinden 1-2 yıl geçti demişsin,ne diyeyim umarım bir şey olmamıştır.Yanlış anlaşılmasın bana göre bekaret her şey demek değildir ama bir havlu yüzünden yırtılırsa insan çok daha fazla üzülür sonuçta.
huuuu huuu kımse yok mu orada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?