• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlık zarı hakkında....:(

bynxyz

Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2013
4
0
6
Ankara
arkadaşlar bundan bikaç yıl önce banyo yaptıktan havlunun ucundaki sert kısım vajinama girdi mi girmedi mi hatırlamıyorum fakat sonrasında lavaboya gittiğimde peçeteyle temizlediğimde kan gördüm...şimdi de kızlık zarıma bakmaya çalışırken sanki biraz yırtılma var gibi...bu durumda kızlık zarı yırtık mı oluyo zadelenmiş mi oluyo..zedelenirse ilk ilişkide kanar mı???doktora git diyeceksiniz ama korkuyorum doktorun kanamaz demesinden en azından biri bile yırtılmamıştır derse belki biraz cesaretlenip gidebilirim :(:(

öyle birşeyden yırtılmaz artı yırtılıp yırtılmadıgını senin görmem biraz imkansız gibi birşey doktora git ögren ama sorun yoktur bence

havluyla hiç zarmı yırtılır hiç bie olmamıtır merak etme o iş o kadar kolay olsa hiç kimsede birşey kalmazzdı kafaya takma bence:51:

Küçükken benzer bir olay ben de yaşamıştım ve psikolojim çok bozulmuştu.
Türk filmlerinde bekareti olmayan genç kızların başına neler geldiğini bilirsiniz.
Ve filmlerin çocuklara neden izletilmemesi gerektiğini daha iyi anladım, çünkü;
ben bu filmlerin etkisinde kaldığım ve çevredeki efsanelerden duyduklarım nedeniyle
aylarca ve yıllarca, yaşadığım olay yüzünden etkisinde kaldım. Çocuk aklımla bile etkisinden kurtulamadım.
Düşünün bir çocuk bekareti olmadığını sandığı için depresyona girer mi, bizim toplumumuz girdiriyor işte!
Sen de dert etme. Kendin de göremezsin, anlayamazsın, en güvenlisi doktora gitmek, hiç korkma.
Ben evli 2 çocuklu kadınım şimdi.
Korktuğun gibi olmaz merak etme!

çok sağolun rahatladım biraz netten araştırınca insanın korkuları daha da artıyor bide havlunun o kısmı sert olunca ve kan görünce bozuldu sandım ve bunu düşünmek sinir bozucu...

cevap vermişler ama bende cevap verme gereği duydum kızlık zarı en ufak bişey de yırtılacak cinsten değildir sert bişey girmesi lazım kızlık zarının yırtılması için havlunun sert kısmı kızlık zarı için gereğinden fazla yumuşak gelir kızlığa zarar vermez

arkadaşlar bundan bikaç yıl önce banyo yaptıktan havlunun ucundaki sert kısım vajinama girdi mi girmedi mi hatırlamıyorum fakat sonrasında lavaboya gittiğimde peçeteyle temizlediğimde kan gördüm...şimdi de kızlık zarıma bakmaya çalışırken sanki biraz yırtılma var gibi...bu durumda kızlık zarı yırtık mı oluyo zadelenmiş mi oluyo..zedelenirse ilk ilişkide kanar mı???doktora git diyeceksiniz ama korkuyorum doktorun kanamaz demesinden en azından biri bile yırtılmamıştır derse belki biraz cesaretlenip gidebilirim :(:(

Havluyla olmaz o iş. Yerinde duruyordur o merak etme sen.

çok rahatladım gerçekten ama havlunun ucu baya sert bişey bide dediğim gibi kanın gelmesi beni çok korkuttu:)

çok rahatladım gerçekten ama havlunun ucu baya sert bişey bide dediğim gibi kanın gelmesi beni çok korkuttu:)

yok canım korkma sen kendin siyosun havlunun o kısmı sert diye vajinanın dışına çarptıysa minik bi kanama yapmıştır içeri girmemiştir o kadar tamam kızlık zarı hemen girişte ama o kadarda dışarı yakın değil 7-8 cm içerde :40:

çok çok sağolun inanılmaz rahatladım şu an galiba o kadar çabuk yırtılan bi yapı değil dediğiniz gibi şimdiye bozulmayan kalmazdı :)

Ya arkadaşım buradaki yorumlara sen ne bakıyorsun böylesine toplum için önemli bir şeye dair.

Ya yırtıldıysa biz nereden bilebiliriz,biyolojik olarak yırtılmaması lazım havlu yüzünden ama zarı çok uç kısımda ve hassas olan insanlar var.

Eğer yırtıldıysa kaza raporu alman zorlaşır üzerinden zaman geçtiği için.

Bu arada farketmemişim ama zaten üzerinden 1-2 yıl geçti demişsin,ne diyeyim umarım bir şey olmamıştır.Yanlış anlaşılmasın bana göre bekaret her şey demek değildir ama bir havlu yüzünden yırtılırsa insan çok daha fazla üzülür sonuçta.

Son düzenleme:
Ya arkadaşım buradaki yorumlara sen ne bakıyorsun böylesine toplum için önemli bir şeye dair.

Ya yırtıldıysa biz nereden bilebiliriz,biyolojik olarak yırtılmaması lazım havlu yüzünden ama zarı çok uç kısımda ve hassas olan insanlar var.

Eğer yırtıldıysa kaza raporu alman zorlaşır üzerinden zaman geçtiği için.

Bu arada farketmemişim ama zaten üzerinden 1-2 yıl geçti demişsin,ne diyeyim umarım bir şey olmamıştır.Yanlış anlaşılmasın bana göre bekaret her şey demek değildir ama bir havlu yüzünden yırtılırsa insan çok daha fazla üzülür sonuçta.

profiline göre bekarsın tahminime göre de hiç evlenmedin bu yüzden kızlık zarının nasıl bi yapıda olduğu bildiğini pek sanmıyorum kızlık zarı en ufak bişeyde yırtılıcak türden bişey değildir ve en ufak darbede yırtılmaz ve senin dediğin gibi vajinanın hemen girişinde değildir ve kalın sert bi cisim girmediği sürece yırtılmaz ayrıca kızlık zarı yırtıldığı zaman az da olsa acı verir ve cinsel birleşme sırasında bile erkek yavaş bi giriş yaparsa kızlık zarı yırtılmaz ve zorlamadan dolayı kız gereğinden fazla acı hisseder kızlık zarı yırtılması için birden sert bi giriş yapılması lazım ki kızlık zarı yırtılsın yani kimsenin aklını bulandırıp korkutma ayrıca kızlık zarı bu kadar kolay yırtılsaydı konu sahibinin en son yazdığı gibi dünya da kızlık zarı diye bişey kalmazdı herkesin hemen kızlık zarı yırtılırdı

merhaba kızlık zarı nerededir bizim görmemiz mümkün mü acaba :)

benzer olay benımde başıma geldı ama çok daha beterı. küçükken boyumdan buyuk bısıklete bındım ve koltugundan demirine çok kötü düştüm böyle bir acı yok yani. sonra tuvalatte kan geldıgını gördüm tabi o zamanlar bılmıyorum kızlık zarı felan şimdı şimdı aklıma gelıyor ve korkuyorum doktorada gitmeye acayip çekınıyorum napmalıyım sizce ?

havlunun kızlık zarı yırtacağını hiç sanmıyorum ama bir laf vardır olmaz olmaz deme olmaz olmaz diye:26:

off bencede gitmliyim de ne dicem nasıl olucak of of risk var mı sence teşekkur ederim bu arada anıtladığın için

Neden aklınızda öylemi böylemi diye evirip çeviriyorsunuzki ayrıca burada 3 kişi bozuldu der 5 kişi aaaaa olurmu bozulmadı der ve siz gene şüphelerinizle başbaşa kalırsınız...Bunun yerine 5 dakika bile sürmeyecek bir muayeneyle ne olduğunu net olarak öğrenebilirsiniz.Tamam bekarsınız utanırım çekinirim kasılırım gidemem diyorsunuz içinizden ama inanın senelerce kuşkuyla yaşamaktan çok daha iyidir 5 dakikalık bir utanma.Ki utanılacakda bir şey yok insanoğluyuz kötü bir kaza olur yanlış bir ilişki olur olurda olur....Bende bekarım ve size tavsiyem genital bölgenizin temizliğinden emin olarak vede adet günü olmayan bir döneminizde bir bayan doktora gidip kızlık zarım hakkında bilgi almak istiyorum böyle böyle bir durum oldu herhangi bir bozulma yada zedelenme varmı diyerek kontrol ettirmek istiyorum demeniz.Buarada genel bir muayenede ettirirsiniz varsa başka şikayetleriniz konusunu açarsınız...

Back