- 10 Nisan 2018
- 1.338
- 3.435
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır yaşamadım ama denize falan girdiğimde kanama oluyor zardan alakalımı acabaBana kanama olur gibi geldi. Tam birleşme olunca bile sonraki birkaç ilişkide kan geliyor. Siz o tacizden sonra ilişki yaşadınız mı hiç?
Aynen öyle açıklamam mümkün değil böyle bir konuyu ama inşallah siz gibi benimde kanamam olurLütfen kendinizi üzmeyin. Çok büyük ihtimalle olur kanama. Benim ilk ilişkimden sonra da 3-4 defa kanamam oldu. Size açıklayın vs demek istemiyorum. Hala dünyada ki en önemli şey gözüyle bakıyor toplumun çoğu.
Para için olduğunu düşünmüyorum. Ama bilmen gereken dikme esnasında sadece zar onarımı yapmıyorlar kahrına duvarlarını birbirine dikiyorlar. Anatomi bilgim yok o yüzden açıklayamıyorum ama bizim düşündüğümüz yapıdan çok farklı bi yapısı var o bölgenin. Vajina duvarları da birbirine yapışınca ilk ilişki esnasında ayrılma durumunda kanama kaçınılmaz oluyor diye tahmin ediyorum. Aslında bakire olan her kadında bu böyledir zaten yani duvarlar birbirine yapısıktır ama kiminin esnek olduğu için kolay ayrılır kendini kasan ya da esnek olmayanlarda biraz daha zor ayrılır ve kılcal damarlar zedelenir. Sen herşeyden önce kendi ruh sağlığını düşüneceksin hangisi sana daha çok zarar geriyor bunu sürekli düşünmek mi yoksa diktirmek mi. Empati yapacak olursam evlendiğimde bakireydim eşim de bu tarz şeyleri asla sorgulamayan biri ama eğer kendi tercihimle bekaretimi kaybetmemiş olsaydım yani tecavüz taciz olsaydı, bu durumu gerek aile yapısı gerek kendi psikolojim yüzünden kimseye anlatamamış olsaydım ve eşim de bu konulara önem veren biri olsaydı belki operasyon geçirebilirdim.Ellerine sağlık okadar güzel yazmışın ki içimi öylesine ferahlattın ki allah senden bin kere razı olsun. Çok teşekkür ederim bu güzel bilgini benimle paylaştığın için ben de damarlardan dolayı kanar diye düşünmüştüm. Ama doktor garantiye almak için diktir falan diyince acaba para için mi diyolar diye düşündüm hakkatende öyle galiba
Şuan %80 kanama ihtimalı var diktirip o ihtimali kaybetmek istemiyorum belki dikince kanama yapmıycak ondan korkuyorum birde tekrar o masaya oturmak istemiyorum bekar biri olarak çok utanç verici bi durumPara için olduğunu düşünmüyorum. Ama bilmen gereken dikme esnasında sadece zar onarımı yapmıyorlar kahrına duvarlarını birbirine dikiyorlar. Anatomi bilgim yok o yüzden açıklayamıyorum ama bizim düşündüğümüz yapıdan çok farklı bi yapısı var o bölgenin. Vajina duvarları da birbirine yapışınca ilk ilişki esnasında ayrılma durumunda kanama kaçınılmaz oluyor diye tahmin ediyorum. Aslında bakire olan her kadında bu böyledir zaten yani duvarlar birbirine yapısıktır ama kiminin esnek olduğu için kolay ayrılır kendini kasan ya da esnek olmayanlarda biraz daha zor ayrılır ve kılcal damarlar zedelenir. Sen herşeyden önce kendi ruh sağlığını düşüneceksin hangisi sana daha çok zarar geriyor bunu sürekli düşünmek mi yoksa diktirmek mi. Empati yapacak olursam evlendiğimde bakireydim eşim de bu tarz şeyleri asla sorgulamayan biri ama eğer kendi tercihimle bekaretimi kaybetmemiş olsaydım yani tecavüz taciz olsaydı, bu durumu gerek aile yapısı gerek kendi psikolojim yüzünden kimseye anlatamamış olsaydım ve eşim de bu konulara önem veren biri olsaydı belki operasyon geçirebilirdim.
Çok aydın görüşlü bir insan değil hayatımdaki insan malesefBenim hiç kanamam olmadı, muhtemelen esnek zar. Yani böyle şeylerin tıbbi olarak bile açıklaması varken kalkıpta bunu sorgular mı ki?
Doktora gittim ama kanar diye net bişi diyemem ama zar tam anlamıyla yok olmamış dedi. Aradan çok zaman geçti zaman zaman gereksiz bi kanamam oluyor gerek denize falan girdiğimde zar ile alakalı bir durum mu acaba bu bunuda bilmiyorum ama genek anlam da herkes kanamanın olacağını düşünüyor. 3. Kez doktora gitmek istemiyorum piskolojim bozuluyor aşırı anlamda bilmiyorum falan çok karışık
Sağolun çok teşekkü ederimmmRahat ol canim denizle kizlik zarinin hicbir baglantisi yok ole zorlamayla bozulacak bir seg degil tam birlesme olmadan bbir sey olmaz.
Kesinlikle haklısınızSoyleseydin diyenlere şasiyorum turkiyr burasi cinayet cikiyor bu konuda. Gercekci olalim lutfen
Çok aydın görüşlü bir insan değil hayatımdaki insan malesef
Teşekkürler zaman ayırıp değerli görüşünü yazdığın içinGelir gibi.. benim yaklaşık 1 hafta boyunca her ilişkide kanamam oluyordu. Zaten tam ilişki olmadığı için dardır zorlanınca kanar. Dahada olmadı esnek zar dersin dra gitsen baya önce yaşanan yarım yamalak ilişkiyi anlarmı orasıda muamma
Evet evli kadın olarak ben bile kendimi çok kasıyorum ki senin çok normal. Doktorun dediği gibi kanama olup olmayacağı belli olmaz bu vajinal yapının esnekliğiyle alakalı. Zar tamamen gitmediğine göre tam birleşme olmamış yani duvarlar tamamen ayrılmamış. Bu durumda kanama olma ihtimali yüksek ama tabi dediğim gibi eğer elastik bir vajinal yapıya sahip değilsen. Zaten esnek bir yapın varsa geçmişteki olayı yaşamasaydın da kanamayacaktı. Bu durumda zarının tamamının yırtılmamış olmasına sığınabilirsin. Nişanlının bunj yapacağını sanmıyorum ama velevki yaptı doktora gittiniz zaten zarın daha çok yeni yırtıldığını söyleyecektir. Ha tamamen zar yırtılmış olsaydı geçmişte o zaman yeni yırtılmış diyemezdiŞuan %80 kanama ihtimalı var diktirip o ihtimali kaybetmek istemiyorum belki dikince kanama yapmıycak ondan korkuyorum birde tekrar o masaya oturmak istemiyorum bekar biri olarak çok utanç verici bi durum
İnşallah dediğiniz gibi olurCanim aydinlil karanlikla alakasi yok mevzunun. Gidersin evlendikten sonra hem belki esin bu durumu sorun bile etmeyecek sonucta erkekler bu konuyu deli gibi arastiryorlsr emin ol esnek zari onlar bizden daha iyi bilior . Kendimden biliorm dedim ya esnek oldugundan birlikte olurken sadece zorladi cok da zorlandi ama ona ragmen kanama olmadi. Dedim gideljm yani bu ulerde bana sorun yaratmasin bilior erkek sonucta zari gecior gidior alan bir kere rahat musait oluo pek detay gecemesem de yani o birliktelik esnasinda sana ha deyince yapamaz o isi zorlanacaktir esnek olsada zorlanma oluyor zaten onlar bilior sen merak etme.
İnşallah dediğiniz gibi olurEvet evli kadın olarak ben bile kendimi çok kasıyorum ki senin çok normal. Doktorun dediği gibi kanama olup olmayacağı belli olmaz bu vajinal yapının esnekliğiyle alakalı. Zar tamamen gitmediğine göre tam birleşme olmamış yani duvarlar tamamen ayrılmamış. Bu durumda kanama olma ihtimali yüksek ama tabi dediğim gibi eğer elastik bir vajinal yapıya sahip değilsen. Zaten esnek bir yapın varsa geçmişteki olayı yaşamasaydın da kanamayacaktı. Bu durumda zarının tamamının yırtılmamış olmasına sığınabilirsin. Nişanlının bunj yapacağını sanmıyorum ama velevki yaptı doktora gittiniz zaten zarın daha çok yeni yırtıldığını söyleyecektir. Ha tamamen zar yırtılmış olsaydı geçmişte o zaman yeni yırtılmış diyemezdi
HaklısınızBakirse bakire aramasini anlıyorum ama evlenenekadar düşüp kalmadığı kadın kalmayipta bakire isteyen erkekleri anlamıyorum. Konu Sahibi nişanlin için demiyorum yanlış anlama . Bu dusuncedeki erkekler için söylüyorum. Ben evlenirken bakire değildim eşim De biliyordu hiçte sorun etmedik lafı bile geçmedi.
Hayır olmadı ilişki başkaBana kanama olur gibi geldi. Tam birleşme olunca bile sonraki birkaç ilişkide kan geliyor. Siz o tacizden sonra ilişki yaşadınız mı hiç?
Neyseki şanslıymışınız ve eşiniz bunu soeun haline getirmemiş esnek zar demekki sizin kanama olmadığına göreBen 2 senelik evliyim ne ilk gecede nede sonradan hiç kanama olmadı sadece ilk iliskiden 1 gün sonra azıcık 1 damla lekelenme oldu o kadar eşimde hiç sormadı neden kanama olmadı falan acaba benim zarda duruyomu? ben bazısında olur bazısında olmaz diye biliyodum benim durum normal mi