• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlık zarı- gebelik

Canım bişey olmamıştır ama bu bişey olmamışa kapilıp devamını getirme olurmu. Karşındakine hayır demeyi ögren.evine gitme. Bak sonra yine üzülen kadınlar oluyor

Canım bişey olmamıştır ama bu bişey olmamışa kapilıp devamını getirme olurmu. Karşındakine hayır demeyi ögren.evine gitme. Bak sonra yine üzülen kadınlar oluyor
Çok haklısın abla allah bırdaha boyle bır cesareti nasip etmesin bana ama birşey olmamıştır dimi onun organını elledikten sonra da cok kez ellerimi yıkadım

Bu ülkeye cinsel egitim şart diyorum korkma gebe değilsin ve gebe böyle kalınmaz
Birleşme ve boşalma olmalı 21 yaşındasın cahilce birşey yapma da hayatını karartma

2 yıllık evliyim 6 aydır bariz yumurtlama günlerime denk getirerek kasten hamile kalmaya çalışıyorum fakat tık yok ne hamile kalmak bu kadar kolay ne de zarın bozulması bu kadar kolay o yüzden korkma sadece sakın bir daha yapma sakın erkeklere sana dokunmaları için izin verme çünkü gerçekten çoğu uçkuru için istiyor ve kandırmaya çalışıyor seviyorum kaybetmek istemiyorum diye düşünüp de geleceğini karartma seni seven insan dokunmaya kıyamaz aklı kalbinde olur uçkurunda değil kanma erkeklere kendine yazık etme Allah iyi insanlarla karşılaştırsın inşaAllah :KK200:

Seni çok iyi anlıyorum bende böyle takılıyorjm sürekli. İçini ferah tut birleşme olmadan zar bozulmaz kolay kolay
Gebelik de olmaz dimi ilk adetimi oldum bir kilo almışım pazar günü ikinci adetim olucam ınsallah

Gebelik de olmaz dimi ilk adetimi oldum bir kilo almışım pazar günü ikinci adetim olucam ınsallah
Bak canım sen anladığım kadarıyla 1 aydır bunu kafana takmışsın. İlki okşamak kesinlikle kesinlikle gebe bırakmaz! Ben evlendim baya 3 4 kez denedikten sonra bekaretimi kaybede bildim nihayet çok kalındı. O öyle senin bildiyin gibi okşamayla sert oturmayla bozulmaz. Sadece parmak ve ya başka bir cismin vajinana girmesiyle zedelenir. Artık bu konuyu bir kenara bırak hayatı kendine zehir etme! 2.si eğer bu gerçekten olsaydı genç kız psikolojisi herkeste aynıdır bunun pişmanlığıyla depresyona bile gire bilirdin neden yaptım diye. Deymeyecek insanlara özelinizi açmayın açtırmayın. Kendinize dokundurtmayın. Herşeyin bir zamanı var. Onun da elbet zamanı gelecek layık olan biriyle çok güzel ve rahat bir şekilde olacak herşey. Ama önce kendini tanı internette kadın anatomisi her satrına çizgisine kadar var aç oku kendini bilgilendir ki insanların diline dolanma canım. Hadi kapat bu konuyu rahatla azıcık.

Neden yeterince kendinizi eğitmediniz?
Sorduğunuz sorunun seviyesi dehşet eğitimsizlik barındırıyor. Genç insansınız. Belliki internete girecek kadar sağlıklısınız da. Niye bu denli eğitime bilime uzaksınız? Şu konuda sorgulanacak tek şey bu.
çok üzülüyorum.

Bak canım sen anladığım kadarıyla 1 aydır bunu kafana takmışsın. İlki okşamak kesinlikle kesinlikle gebe bırakmaz! Ben evlendim baya 3 4 kez denedikten sonra bekaretimi kaybede bildim nihayet çok kalındı. O öyle senin bildiyin gibi okşamayla sert oturmayla bozulmaz. Sadece parmak ve ya başka bir cismin vajinana girmesiyle zedelenir. Artık bu konuyu bir kenara bırak hayatı kendine zehir etme! 2.si eğer bu gerçekten olsaydı genç kız psikolojisi herkeste aynıdır bunun pişmanlığıyla depresyona bile gire bilirdin neden yaptım diye. Deymeyecek insanlara özelinizi açmayın açtırmayın. Kendinize dokundurtmayın. Herşeyin bir zamanı var. Onun da elbet zamanı gelecek layık olan biriyle çok güzel ve rahat bir şekilde olacak herşey. Ama önce kendini tanı internette kadın anatomisi her satrına çizgisine kadar var aç oku kendini bilgilendir ki insanların diline dolanma canım. Hadi kapat bu konuyu rahatla azıcık.
Cevabınız için çok teşekkür ederim haklısınız okuyucam. Adetimi oldum bitti. Dün biraz kahverengi akıntı geldi o genelde oluyor. Ve üşüttüğüm için sanırım bugun normal akıntıyla cok az kan geldi

Back