• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlık zarı- gebelik

Şuan gerçekten zarar görmüş ve pismanligini yaşıyor olabilirdiniz bundan sonra dikkat edin günah da sevap da sizin
Ileri de pişman olamacaginiz şekilde hareket edin sadece deymeyle birsey olmaz umarım senin için hayırlı olan yolu secersin kafana takma birsey mi oldu diye .

Şuan gerçekten zarar görmüş ve pismanligini yaşıyor olabilirdiniz bundan sonra dikkat edin günah da sevap da sizin
Ileri de pişman olamacaginiz şekilde hareket edin sadece deymeyle birsey olmaz umarım senin için hayırlı olan yolu secersin kafana takma birsey mi oldu diye .
Okb hastasıyım ve ıstemsızce panik yapıyorum telefon kılıfımı bile yıkıcam birazdan birşey olmamıştır dimi çok teşekkürler yazınız için

Okb hastasıyım ve ıstemsızce panik yapıyorum telefon kılıfımı bile yıkıcam birazdan birşey olmamıştır dimi çok teşekkürler yazınız için
Hayır olmamıştır eğer çok kafaya takacaksan doktora gidip kontrol olabilirsin kimsenin hayatına karisma taraftarı değilim ama düşünsene yeni olaylara kapı aciyorsun bugün sadece elbise üstünden oldu başka bir gün gerçekten bir birleşme olsa gebe kalsan bununla mücadele edebilecekmisin veya sadece kizligin gitse kafaya takmamayi basarabilecekmisin anladigim kadariyla korkuyorsun ozaman birdaha yapmamalisin uzulmemek için insan bazen pişman olacağı şeyleri öncesinden göremiyor bu yuzden tavsiye veriyorum gerisi sana kalmış birsey günah boyutuna hiç girmiyecegim allah la senin aran da iyi geceler :)

Sizin cocugunuzun basina gelse size soyleyemese boyl3 bir platformda cevabini arasa sonra birisi onla alay etse ve icindeki korkuyla yasasa hosunuza gider mi
Çocuğum sert okşamayla bir şey olmayacağını bilemeyecek kadar kendini yitirmiş olamaz umarım. Verdiğiniz örnek çok bağnaz nasıl cevap vereceğimi şaşırdım 🤤

Çocuğum sert okşamayla bir şey olmayacağını bilemeyecek kadar kendini yitirmiş olamaz umarım. Verdiğiniz örnek çok bağnaz nasıl cevap vereceğimi şaşırdım 🤤
bazi insanlarin kilcal damarlari cok hassas olabiliyor gebeliginizin tadini cikarin size tavsiyem

Son düzenleme:
Seni çok iyi anlıyorum bende böyle takılıyorjm sürekli. İçini ferah tut birleşme olmadan zar bozulmaz kolay kolay

Back