Çok teşekkür ederim abla gerçekten allah razı olsunAlim bazı şeyleri bilir,
Cahil ise herşeyi.
Ahmet Hamdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim abla gerçekten allah razı olsunAlim bazı şeyleri bilir,
Cahil ise herşeyi.
Ahmet Hamdi
Umarım kızınızın başına gelmez de gülmezsinizAma tam açıklama yapacağım bi gülme geliyor
Sizede eglenecek malzeme lazimAma tam açıklama yapacağım bi gülme geliyor
Bir de bunu savunuyorlar yaOkşamayla hasar alacak bir şeyse bunca insan neden vajinismus oluyor? Bir kere okşatsınlar bitsin o zaman.
Kuran çarpsın gerçek kesitten bir kare gibisiniz bazılarınız.
Şimdi fena geyik yapardım ama ban yemek istemem o yüzden ben buraya ...... noktaları bırakayım konu sahibi uygun cümlelerle doldursun xDBir de bunu savunuyorlar ya
Sağol canım güzel temennin içinUmarım kızınızın başına gelmez de gülmezsiniz
Karninizda kiz veya oglan cocugu tasiyorsunuz bu kadar acimasiz nasil oluyorsunuzŞimdi fena geyik yapardım ama ban yemek istemem o yüzden ben buraya ...... noktaları bırakayım konu sahibi uygun cümlelerle doldursun xD
Sadece anlayisli olmaya calisiyoruz kibirli degilBir de bunu savunuyorlar ya
Okb hastasıyım ve ıstemsızce panik yapıyorum telefon kılıfımı bile yıkıcam birazdan birşey olmamıştır dimi çok teşekkürler yazınız içinŞuan gerçekten zarar görmüş ve pismanligini yaşıyor olabilirdiniz bundan sonra dikkat edin günah da sevap da sizin
Ileri de pişman olamacaginiz şekilde hareket edin sadece deymeyle birsey olmaz umarım senin için hayırlı olan yolu secersin kafana takma birsey mi oldu diye .
Ne alaka onu söylesene bi ?Karninizda kiz veya oglan cocugu tasiyorsunuz bu kadar acimasiz nasil oluyorsunuz
Sizin cocugunuzun basina gelse size soyleyemese boyl3 bir platformda cevabini arasa sonra birisi onla alay etse ve icindeki korkuyla yasasa hosunuza gider miNe alaka onu söylesene bi ?
Hayır olmamıştır eğer çok kafaya takacaksan doktora gidip kontrol olabilirsin kimsenin hayatına karisma taraftarı değilim ama düşünsene yeni olaylara kapı aciyorsun bugün sadece elbise üstünden oldu başka bir gün gerçekten bir birleşme olsa gebe kalsan bununla mücadele edebilecekmisin veya sadece kizligin gitse kafaya takmamayi basarabilecekmisin anladigim kadariyla korkuyorsun ozaman birdaha yapmamalisin uzulmemek için insan bazen pişman olacağı şeyleri öncesinden göremiyor bu yuzden tavsiye veriyorum gerisi sana kalmış birsey günah boyutuna hiç girmiyecegim allah la senin aran da iyi geceler :)Okb hastasıyım ve ıstemsızce panik yapıyorum telefon kılıfımı bile yıkıcam birazdan birşey olmamıştır dimi çok teşekkürler yazınız için
Çocuğum sert okşamayla bir şey olmayacağını bilemeyecek kadar kendini yitirmiş olamaz umarım. Verdiğiniz örnek çok bağnaz nasıl cevap vereceğimi şaşırdımSizin cocugunuzun basina gelse size soyleyemese boyl3 bir platformda cevabini arasa sonra birisi onla alay etse ve icindeki korkuyla yasasa hosunuza gider mi
bazi insanlarin kilcal damarlari cok hassas olabiliyor gebeliginizin tadini cikarin size tavsiyemÇocuğum sert okşamayla bir şey olmayacağını bilemeyecek kadar kendini yitirmiş olamaz umarım. Verdiğiniz örnek çok bağnaz nasıl cevap vereceğimi şaşırdım
Seni çok iyi anlıyorum bende böyle takılıyorjm sürekli. İçini ferah tut birleşme olmadan zar bozulmaz kolay kolayOkb hastasıyım ve ıstemsızce panik yapıyorum telefon kılıfımı bile yıkıcam birazdan birşey olmamıştır dimi çok teşekkürler yazınız için