Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sert okşadığı için mi pembemsi kan geldi peki cok korktumO kadar basit degil oksamakla birsey olmaz
Burda neden yaptin diye sacma sapan seyler mi soyleyelimCok komiksiniz.
Umarım sadece tahriş olmuştur teşekkür ederimTahris olmus olabilir dikkat et sen gene
Teşekkürler çok yardımcı oldunuzCok komiksiniz.
Bilerek sanırım beni korkutuyolar size cok teşekkür ederimBen gercekden anlamiyorum bazi insanlari siz hic mi biriyle ten tene temas etmediniz. Alay edilecek bir konu degil bu
Yil olmus 2019 falan haniBen gercekden anlamiyorum bazi insanlari siz hic mi biriyle ten tene temas etmediniz. Alay edilecek bir konu degil bu
Rica ederim ablacimBilerek sanırım beni korkutuyolar size cok teşekkür ederim
Bilmiyor olamaz mi sizin bu hayatda bilmediginiz birsey yok mu belki ilk deneyimiYil olmus 2019 falan hani
Aynen öyle çok haklısın abla genç bir kız olarak kızlığımı kaybetmekten korktum ve giyiniktim ellerimi defalarca yıkadım on sıvıdan dolayı risk olmasın diye okb hastasıyım zaten.Bilmiyor olamaz mi sizin bu hayatda bilmediginiz birsey yok mu belki ilk deneyimi
Kusura bakmayin bu kadar cahilse bu konuda bir sey yasamamasi gerekir. Ve evet bilmedigim bir sey yok.Bilmiyor olamaz mi sizin bu hayatda bilmediginiz birsey yok mu belki ilk deneyimi
Okey seni kendi haline birakiyorumKusura bakmayin bu kadar cahilse bu konuda bir sey yasamamasi gerekir. Ve evet bilmedigim bir sey yok.
Bosver takilmaAynen öyle çok haklısın abla genç bir kız olarak kızlığımı kaybetmekten korktum ve giyiniktim ellerimi defalarca yıkadım on sıvıdan dolayı risk olmasın diye okb hastasıyım zaten.
TebriklerAlim bazı şeyleri bilir,
Cahil ise herşeyi.
Ahmet Hamdi