- 22 Haziran 2013
- 6.767
- 10.572
- 248
- Konu Sahibi Karagozlu1
-
Yorum yapma hakkin var, asagilama hakkin yok... tiniyetinin almadığı seyler uzerine konuşmamayı dene... zira fikrin yok ama dil papuçyorum yapma hakkim var avukatligini yapmayin benim tiniyetim almaz boyle seyleri
Herkesin imtihanı farklıdır Rabbim YARDIMCINIZ olsun sadece bilmediğim için yazdım sorum rahatsız ettiyse özür dilerimBurda bir arkadaş iliskiye mi girdin dedi o yuzden ona cevap verdim ailem lezbiyen oldugu mu biliyor ama eskisiye göre cok daha iyim
Burda duru diye bir arkadas bu hastaligin kiyamet alameti olduğunu söylüyor o doktrun sayfasinda yillardan beri olduğu yaziyor okuyup gorsun diye dedim gir bakeşcinsellik bir hastalık ya da anormallik değil doğal ve genelde doğuştan getirilen bir eğilimdir. Tedavisi söz konusu değildir. Yalnızca eğer eşcinsel kişi bu eğilimden uzak durmak ve bunu yaşamak istemediğini belirtirse psikologtan alacağı destek sayesinde cinsel eğilimini değiştirmese bile bunu kontrol altına almayı ve hemcinslerine yönelmemeye yönelik bazı beceriler kazanmayı öğrenebilir.
Bahsettiğiniz doktorun yazısının sonuç kısmı.
Ne kadar kırıcı konuşuyorsunuz farkında mısınız ben eskiye göre çok daha iyim tedavi görüyorum ve tedavi 6 ay sonra bitecek ayrıca konu başlığını iyi okuyun ben ne sordum siz ne yazıp ciziyorsunuz bilgi vermek istemiyorsaniz cikin forumdan okumayındünyanin sonu geldi demekki lezbiyen nedir ya aklim hayalim almiyor
ben bir bireyim ve fikrimi gayet normal sekilde soyleyebilirim ayrica burdaki yorum yapana soyledimmi isim verdimmi yok dunyada milyonlarca var bence siz uslup takinin once anlayin kime diyor sacmaliga bakYorum yapma hakkin var, asagilama hakkin yok... tiniyetinin almadığı seyler uzerine konuşmamayı dene... zira fikrin yok ama dil papuç
normal bir sekilde değil kırıcı bir şekilde söylüyorsunuzben bir bireyim ve fikrimi gayet normal sekilde soyleyebilirim ayrica burdaki yorum yapana soyledimmi isim verdimmi yok dunyada milyonlarca var bence siz uslup takinin once anlayin kime diyor sacmaliga bak
Sen fikrini söylemiyorsun aşağılayıp yargılıyorsun. Evlenmeden kızlığını da bozar, eşcinsel de olur lezbiyende olur. Başkasının hakkına girmediği, sadece kendi tercihi olan konularda kimse kimseyi yargılayamaz. yorum yapıp ahlak bekcisi oldugunda üzerine bonus sevap kazanmıyorsun. oturup bi kendi namusunu, karakterini eleştir önce şu iki üç madde sende yok diye rahibe teresa değilsin. bu konular yuzunden hergun onlarca kadın öldürülüyor. baksan sıfatına adam demezsin ama hayatta ki tek meziyeti evlenip koca bulmak olunca namusluyum zannediyorsun. lütfen azıcık değerlerini sorgula.ben bir bireyim ve fikrimi gayet normal sekilde soyleyebilirim ayrica burdaki yorum yapana soyledimmi isim verdimmi yok dunyada milyonlarca var bence siz uslup takinin once anlayin kime diyor sacmaliga bak
ya lütfen sorumu maruz gör gerçekten bilmediğim için soruyorum.lezbiyen olunca bekaret nasil gidiyor ki?Burda bir arkadaş iliskiye mi girdin dedi o yuzden ona cevap verdim ailem lezbiyen oldugu mu biliyor ama eskisiye göre cok daha iyim
Burda baska bir forum da bir kaç kişi doktora gitti ameliyattan bahsetmediler bakiremiyim diye sordular bakiresin demis doktorlar onlarda turgay karakaya ya ameliyat oldukesinlikle anlarlar, anlamamalari mümkün değil.
Iliskiye mi girdin dedi bir arkadaş bende aciklama yaptim bunun imkansiz olduğunu anlasın diyeya lütfen sorumu maruz gör gerçekten bilmediğim için soruyorum.lezbiyen olunca bekaret nasil gidiyor ki?
Devlet hastanelerinde yasak özel hastanelerde yapılırDoktorlar kızlık zarı kontorlü yapmaz yasak
Biliyorum bunu ama ben artik eskiye göre cok iyimCanım bahsettiğin travmanın temizlenmesi için neuroformatı araştır lütfen. Geçen gün instada bu konudan bahsetmişti. Cinsiyet değiştirme operasyonu olmayı düşünen 20li yaşlarda bir kızın tamamen bu hislerinin geçtiğini anlattı.
Hayır özellerde yapmazDevlet hastanelerinde yasak özel hastanelerde yapılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?