kızlık zarı dikimini doktorlar anlar mı

Burda bir arkadaş iliskiye mi girdin dedi o yuzden ona cevap verdim ailem lezbiyen oldugu mu biliyor ama eskisiye göre cok daha iyim

Burda duru diye bir arkadas bu hastaligin kiyamet alameti olduğunu söylüyor o doktrun sayfasinda yillardan beri olduğu yaziyor okuyup gorsun diye dedim gir bak

dünyanin sonu geldi demekki lezbiyen nedir ya aklim hayalim almiyor
Ne kadar kırıcı konuşuyorsunuz farkında mısınız ben eskiye göre çok daha iyim tedavi görüyorum ve tedavi 6 ay sonra bitecek ayrıca konu başlığını iyi okuyun ben ne sordum siz ne yazıp ciziyorsunuz bilgi vermek istemiyorsaniz cikin forumdan okumayın

Yorum yapma hakkin var, asagilama hakkin yok... tiniyetinin almadığı seyler uzerine konuşmamayı dene... zira fikrin yok ama dil papuç
ben bir bireyim ve fikrimi gayet normal sekilde soyleyebilirim ayrica burdaki yorum yapana soyledimmi isim verdimmi yok dunyada milyonlarca var bence siz uslup takinin once anlayin kime diyor sacmaliga bak

Normal bir
ben bir bireyim ve fikrimi gayet normal sekilde soyleyebilirim ayrica burdaki yorum yapana soyledimmi isim verdimmi yok dunyada milyonlarca var bence siz uslup takinin once anlayin kime diyor sacmaliga bak
normal bir sekilde değil kırıcı bir şekilde söylüyorsunuz

Sen fikrini söylemiyorsun aşağılayıp yargılıyorsun. Evlenmeden kızlığını da bozar, eşcinsel de olur lezbiyende olur. Başkasının hakkına girmediği, sadece kendi tercihi olan konularda kimse kimseyi yargılayamaz. yorum yapıp ahlak bekcisi oldugunda üzerine bonus sevap kazanmıyorsun. oturup bi kendi namusunu, karakterini eleştir önce şu iki üç madde sende yok diye rahibe teresa değilsin. bu konular yuzunden hergun onlarca kadın öldürülüyor. baksan sıfatına adam demezsin ama hayatta ki tek meziyeti evlenip koca bulmak olunca namusluyum zannediyorsun. lütfen azıcık değerlerini sorgula.

Ya yorumları okurken ben çıldırdım konuyu açan ne yapsın yazmışsınız kıyamet alameti yok şöyle yok böyle kardeşim sana din önce kalp kırma diyo kalp kırma az bi dilinize hakim olun ya insanlar neler yaşıyo size neyin hesabını verecek o derdine mi yansın size mi bi kesin artık herşeyi ben biliyorum edalarınızı..bak kuzum doktora götürülürsen doktor işlem yapıldığını bilir bekaret raporunu diktirsen de adli vaka olsa dahi vermez ki bekaret raporu sadece adli vakalarda verilir ama doktora ailen kız mı diye sorarlarsa seninşu durumunda evet der çünkü doktor senin diktirilip diktirilmediğini ailenle paylaşamaz yasak sadece kız mısın değil misin onu söyler o kadar ..cinsel eğilimine gelirsek Rabbim sana şifanı versin kuzum

Canım bahsettiğin travmanın temizlenmesi için neuroformatı araştır lütfen. Geçen gün instada bu konudan bahsetmişti. Cinsiyet değiştirme operasyonu olmayı düşünen 20li yaşlarda bir kızın tamamen bu hislerinin geçtiğini anlattı.

Biliyorum bunu ama ben artik eskiye göre cok iyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…