• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlık zarı dikimini doktorlar anlar mı

ne demek yanlis bunyede ya bu bir secim kiyamet alametleri allahim yardimcimiz olsun
Pardonda siz benle beraber mi yasiyorsunuz 14 yasinda bunu doktorlar fark etti ama kucuklukten beri bende varmis yasadigim bir travma sonucu bende olustu bilip bilmeden nasil yorum yapiyorsunuz azcik dusunceli ve anlayisli olun

Pardonda siz benle beraber mi yasiyorsunuz 14 yasinda bunu doktorlar fark etti ama kucuklukten beri bende varmis yasadigim bir travma sonucu bende olustu bilip bilmeden nasil yorum yapiyorsunuz azcik dusunceli ve anlayisli olun
Canım bu psikolojik değil anne karnında olan birşey down sendromu gibi kimseye hesap vermek zorunda değilsin araştırıp öğrenin biraz eskiden de vardı böyle şeyler ama bilinmiyordu kıyamet alamet-i ymiş kınamayın ya kınamayın ailemizin kınadığı korktuğu ne varsa bizden çıktı

Bakın,lezbiyenim deseniz anlarız. Anladık da. Ama küçüklükten beri oluşmuş,psikolojik rahatsızlık değil de eğilim diyelim biz ona. Seçim,tercih meselesi yani. Bir şeylerin arkasına sığınılacak bir durum yok.

Son düzenleme:
eşcinsellik bir hastalık ya da anormallik değil doğal ve genelde doğuştan getirilen bir eğilimdir. Tedavisi söz konusu değildir. Yalnızca eğer eşcinsel kişi bu eğilimden uzak durmak ve bunu yaşamak istemediğini belirtirse psikologtan alacağı destek sayesinde cinsel eğilimini değiştirmese bile bunu kontrol altına almayı ve hemcinslerine yönelmemeye yönelik bazı beceriler kazanmayı öğrenebilir.

Bahsettiğiniz doktorun yazısının sonuç kısmı.

Kizliginizi neden bozma ihtiyacı duydunuz sonra neden tekrar diktirdiniz aileniz durumunuzu biliyormus zaten bütün lezbiyenler Kızlığını bozuyor mu anlamadım bisey
Gercekten bu kadar saf misiniz, saf taklidi mi yapiyorsunuz?
Konu sahibi cok farkli bi konuda bilgi edinmek icin foruma yazmis. Size magazin ciksin diye degil...

iyi ne guzel her travma yasayan kadinlarlami sevisiyor sapiklik bu baska bisey deyil lut kavmi yasiyoruz resmen boylelerine hak vere vere erkekler top kadinlar lezbiyen oldu evlilikleri serbest edildi diz boyu hersey

14 yaşından sonra başladı bu bende ben isteyerek mi böyle oldum tabiki de hayır bu bi psikolojik hastalik tedavi görüyorum ve eskisinden iyim
Canim sen burada boyle sacmalayanlara takilma.sorunun cevabini almaya bak.Burada onu bunu ayiplayanlar emin ol senden benden daha fazla psikolojisi bozuk insanlar.bu forumun amacini unutmuslar.Ayiplama pesine dusmusler..okuma bile

iyi ne guzel her travma yasayan kadinlarlami sevisiyor sapiklik bu baska bisey deyil lut kavmi yasiyoruz resmen boylelerine hak vere vere erkekler top kadinlar lezbiyen oldu evlilikleri serbest edildi diz boyu hersey
Soruyu soran arkadasa birsey diyemem ama burada bir rezillik varsa o da sizde hanfendi..size ne kimin ne yaptigindan ne oldugundan nasil yasadigindan..bu sekilde ayiplayanlar asıl en buyuk sapkinlikta olanlardir.kisinin derdi ne sizin ne..ayiplamak icin bu konu basligindaysaniz cekin gidin.kimsenin sizin fkkirlerinize ihtiyaci yok..

Gercekten bu kadar saf misiniz, saf taklidi mi yapiyorsunuz?
Konu sahibi cok farkli bi konuda bilgi edinmek icin foruma yazmis. Size magazin ciksin diye degil...
Bilmediğim için sordum yazdigimda yalnis birşey oldugunuda dusunmuyorum insanlarla alay etmek gibi bir huyum yok magazin çıksın nedir insansız nihayetinde hersey Allahtan neyse...

Back