kızlık zarı dikiminde yaşadıklarım

evet ya. ben kendimi biliyorum boyle bi operasyon geçirme konusunda kararsızdım ama ömrüm boyunca bunun gibi zihniyetlerin agzına laf vermektense diktirip bu konuyu maziye gömmeye karar verdim.. insanlar kendi karalarını kapatmak için kimi nasıl karalıcaklarını bilemiyorlar . ALLAH büyük rabbim hepimize hidayet versin

evet ya. ben kendimi biliyorum boyle bi operasyon geçirme konusunda kararsızdım ama ömrüm boyunca bunun gibi zihniyetlerin agzına laf vermektense diktirip bu konuyu maziye gömmeye karar verdim.. insanlar kendi karalarını kapatmak için kimi nasıl karalıcaklarını bilemiyorlar . ALLAH büyük rabbim hepimize hidayet versin

sen zaten boşuna kendini yiyip bitiyorsun bu tip insanlarla , kim bilir neleri var ki burada bizlere yükleniyorlar.

zar benim diktirim diyen kadını büyük ihtimal erkeğin biri şey benim şeyederim sonra bırakır giderim deyip bırakmış bu zihniyetteki kadına müstehak :))

neyse hastalıklı genlerinizi aktardığınız çocuklarınızı toplumdan uzak tutunda toplum daha fazla bozulmasın hoş çocuk doğana kadar temennimiz bu yalanın ortaya çıkması ama neyse

zar benim diktirim diyen kadını büyük ihtimal erkeğin biri şey benim şeyederim sonra bırakır giderim deyip bırakmış bu zihniyetteki kadına müstehak :))

neyse hastalıklı genlerinizi aktardığınız çocuklarınızı toplumdan uzak tutunda toplum daha fazla bozulmasın hoş çocuk doğana kadar temennimiz bu yalanın ortaya çıkması ama neyse

sen bizden uzak dur yeter :KK33::KK33:

o dusuncedekı adama bu dusuncedekı kadın var mı otesı Allahını sevıyorsan yazma daha ne dıyım sana bılemıyorum kı yaran ıcerden senın :KK9::KK9:

kib canım kib:KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5:

Aslında burda yapılan bu tarz yorumların konu dışı/polemik sayılması lazım.Yönetim niye izin veriyo anlamak zor.
Burda insanlar deneyimlerini paylaşıyo vs.Burası BDV değil,kimseye konu hakkında fikrini soran yok.

Yönetim belki toparlanırlar diye sabrediyor, herşeye ceza veriyorsunuz diyen üyeler belki kendine gelirde ceza almadan yazdıklarının hatalı olduğunu fark ederlerde birbirlerinden özür dilerler konu tatlıya bağlanır diye bekliyor yönetim ama sonuç sıfır.
Beklemek yok direk ceza var eskisi gibi...

Bazen düşünüyorum, insanlar böylesine insanları yerden yere vururlarken...
Kendi çocuklarının başına gelse aynısını yapacaklar mı ?
İnsanları seçimleri ile baş başa bırakmak gerek.
Bana gerçeği saklamak yerine itiraf edip rahatlamak daha huzurlu gelip içimi rahatlatacakken,
Bir diğerine, gerçeği, saklamak daha sakince gelir. Olay bundan ibaret.
Herkes yüzleşemeye, kabullenemeye bilir...
Ve baharj nin dediği gibi, burası BDV değil. Bunu yaşayanların paylaşım alanı.

bence hıc böyle büyük konusmayın nerden bılıyrsunuz bunun bı gün sızın yada bıgün evladınızın basına gelecegını bılemezsınız. Allah kımseyı kötü ınsanlarla karsılastırmasın.. Allah herkesı ıslah etsın...

bence hıc böyle büyük konusmayın nerden bılıyrsunuz bunun bı gün sızın yada bıgün evladınızın basına gelecegını bılemezsınız. Allah kımseyı kötü ınsanlarla karsılastırmasın.. Allah herkesı ıslah etsın...

Başınıza ne geldi ? Tecavüze mi uğradınız ? Sevdiniz birlikte oldunuz ne var bunda ha size ters ise neden oldunuz ki...

Seni sen için değil bir zar için seven insanların peşinden koşmayı bırak ve hayatı dilediğin gibi yasha!

Başınıza ne geldi ? Tecavüze mi uğradınız ? Sevdiniz birlikte oldunuz ne var bunda ha size ters ise neden oldunuz ki...

allah sükür basima bisey gelmedi ama sizin gibi zihniyeti olan insanlardan nefret ediyrm sizin gibiler yüzünde insanlar bu yollara basvuruyr. buarada cok büyük konusmayin basima hayatta gelmez dedigin sey bir gün gelir sizide bulur.

allah sükür basima bisey gelmedi ama sizin gibi zihniyeti olan insanlardan nefret ediyrm sizin gibiler yüzünde insanlar bu yollara basvuruyr. buarada cok büyük konusmayin basima hayatta gelmez dedigin sey bir gün gelir sizide bulur.

Benim gibi mi yok ise sizin gibi mi ? Rızan var isteyerek olmuş ama sanki tecavüze uğramış gibi yazıyorsunuz sonrada başıma neler geldi diye naralar atıyorsunuz. Benim ile ne alakası var adam gibi arkasında dursan destek de olurum ama sizin gibiler ile bu iş zor. Zihniyetim nedi çözmüşsün madem onu da söylermisin ?

Son düzenleme:
canım benim , evet şikayetlerim oluyor ara sıra gerginlik ve sızlama gibi ama onun haricinde çokta ciddi bir sıkıntım yok. nasıl anlatsam tuhaf bir psikoloji işte. böyle yani canım

canım halen özel mesaj atamıyorsun degıl mı benı maruz gör unuttum butun sayfalarıda okuyamadımm sımdı şişli med akın beyemı gıtmıstın sen ?

Bazen düşünüyorum, insanlar böylesine insanları yerden yere vururlarken...
Kendi çocuklarının başına gelse aynısını yapacaklar mı ?
İnsanları seçimleri ile baş başa bırakmak gerek.
Bana gerçeği saklamak yerine itiraf edip rahatlamak daha huzurlu gelip içimi rahatlatacakken,
Bir diğerine, gerçeği, saklamak daha sakince gelir. Olay bundan ibaret.
Herkes yüzleşemeye, kabullenemeye bilir...
Ve baharj nin dediği gibi, burası BDV değil. Bunu yaşayanların paylaşım alanı.

Kesinlikle katılıyorum leonela aynen böyle düşünüyorum, bizimde çocuklarımız olacak büyük konuşmak çok komik olur..

Kesinlikle katılıyorum leonela aynen böyle düşünüyorum, bizimde çocuklarımız olacak büyük konuşmak çok komik olur..

Kaldı ki insan azcık olgun olursa, çocuklarımızın başına gelmesine bile gerek yok empati yapabilmek için ...

evet canım özelden yazamıyorum hala, şişli mede gittim

buyukk buyukkk umutlarla senın ılk gununu beklıyorum ınankı cunkı ben kalıcı yaptırmaya karar verdım ve dugunden en fazla 1 hafta 10 gun ıonce kontrole gıdebılırım bıkac gun once gıdemem senınde oyleydı sanırımmm 1 hafta once gıdıcektın kontrolee ınslallah bı aksılık cıkmazzz ınan senın ıcın dua edıcem

X