Neden mesela? Zorunda olmasam diktirme taraftarı değilim zatenDiktirme ne gerek var.
Hersey o zarda mı yani kan da mı bitiyor iş? Dürüst olmak en iyisi benim fikrimNeden mesela? Zorunda olmasam diktirme taraftarı değilim zaten
Haklisiniz ama kimsenin gecmisi kimseyi ilgilendirmez onemli olan kusuru kapatmak bahsetmedigim surece cozumu varsa bu isin degerlendirmek gerekir biraz da toplum yagilariyla alakali yani mutlu bir iliskim varken gidip kendimi rezil edip mutluluguma çomak sokmak istemem fikrin icinde ayrica tesekkur ederim iyi aksamlar.Hersey o zarda mı yani kan da mı bitiyor iş? Dürüst olmak en iyisi benim fikrim
Bunu kusur olarak görüp görmemek zihniyete bağlı bir konu ama yine de kusur kapatmak böyle bişey değil yalnızHaklisiniz ama kimsenin gecmisi kimseyi ilgilendirmez onemli olan kusuru kapatmak bahsetmedigim surece cozumu varsa bu isin degerlendirmek gerekir biraz da toplum yagilariyla alakali yani mutlu bir iliskim varken gidip kendimi rezil edip mutluluguma çomak sokmak istemem fikrin icinde ayrica tesekkur ederim iyi aksamlar.
Mutluluğuna çomak neden sokuyor ki kızlık zarının olmaması? Adam bunlara takıntılıysa ileride sorunlar yaşarsınız.Haklisiniz ama kimsenin gecmisi kimseyi ilgilendirmez onemli olan kusuru kapatmak bahsetmedigim surece cozumu varsa bu isin degerlendirmek gerekir biraz da toplum yagilariyla alakali yani mutlu bir iliskim varken gidip kendimi rezil edip mutluluguma çomak sokmak istemem fikrin icinde ayrica tesekkur ederim iyi aksamlar.
Herkesin görüşü kendine göre doğrudur saygı duyuyorum tabiBunu kusur olarak görüp görmemek zihniyete bağlı bir konu ama yine de kusur kapatmak böyle bişey değil yalnızbu insanları kandırmak
Aslinda bu konu hakkında hiç konuşmadım belki sorunda çıkmayacak ama ailem ve çevrem bu konuda topluma uyan şahıslar o yüzden böyle bir çözüm yolu arayışındayımMutluluğuna çomak neden sokuyor ki kızlık zarının olmaması? Adam bunlara takıntılıysa ileride sorunlar yaşarsınız.
Evli bir erkeğin bir kadını evlilikle kandırması = yatak hayatı yaşamış kadının ilkim sensin demesi.Haklisiniz ama kimsenin gecmisi kimseyi ilgilendirmez onemli olan kusuru kapatmak bahsetmedigim surece cozumu varsa bu isin degerlendirmek gerekir biraz da toplum yagilariyla alakali yani mutlu bir iliskim varken gidip kendimi rezil edip mutluluguma çomak sokmak istemem fikrin icinde ayrica tesekkur ederim iyi aksamlar.
İlkim sensin anlamina gelmiyor bence bu işlemi yaptırmak yani aldatmak yerine hayatimda sadece o varken bu işlemi yaptırmak daha dürüstçe geliyor banaEvli bir erkeğin bir kadını evlilikle kandırması = yatak hayatı yaşamış kadının ilkim sensin demesi.
Midem bulandı. Dürüstlük bu yapacağınız olaydan daha kolayı ve temizi.
Sonuçta aldatmadım sadece operasyon geçirmem gerektiğini biliyorum ayrıca birileriyle sürekli birlikte olup olup hiçbirşey olmamış gibi diktirmek yerine kimseyle birlikte olmadığım için hayatimdaki insanın da bu konu hakkında bilgisi olmadığı için yaptırmak zorundayım.Evli bir erkeğin bir kadını evlilikle kandırması = yatak hayatı yaşamış kadının ilkim sensin demesi.
Midem bulandı. Dürüstlük bu yapacağınız olaydan daha kolayı ve temizi.
O konuda düşündürüyor beni aslında bunu kusur olarak da görmüyorum çünkü birlikteliğim hiç olmadi kimseyle nice bakire kızım diye gezinip herseyi yapan kızdan daha temizimdir belki ama toplum baskısı vs korkuttugu icin beni yaptirmak zorundayim burda cogu insan yargiliyor vs ama onlarada saygi duyuyorum empati kuruyorum haklilar ama toplumumuz malesef buna itiyorBen sizi anlıyorum aslında. Kendim böyle bir şeyi tasvip etmiyorum tabi ama siz de haklısınız ve toplum ikiyüzlü. Ama yaptıracaksınız da şöyle bir durum var ilişkiye girmiş bir vajina belli oluyor. Değişiyor yani yapısı dış dududaklar falan dışardan bakınca da anlaşılıyor.
Anlayamadım, birlikte olmadan kızlığın mı bozuldu? Bir şeye mi maruz kaldın?O konuda düşündürüyor beni aslında bunu kusur olarak da görmüyorum çünkü birlikteliğim hiç olmadi kimseyle nice bakire kızım diye gezinip herseyi yapan kızdan daha temizimdir belki ama toplum baskısı vs korkuttugu icin beni yaptirmak zorundayim burda cogu insan yargiliyor vs ama onlarada saygi duyuyorum empati kuruyorum haklilar ama toplumumuz malesef buna itiyor
Birseye maruz kalmadim oyle bir durum olsa acik acik burada yazamam zaten kucukken kaza sonucu bakireligimi kaybettim kaza derken birliktelikten bahsetmiyorum baski sonucu olan birsey korktugum icin kimseyede diyemedim aileme de diyemedim bu konuda cok hassaslar o yuzden boyle bir arayis icine dustumAnlayamadım, birlikte olmadan kızlığın mı bozuldu? Bir şeye mi maruz kaldın?
o zaman bozulmamış olma ihtimali var belki kenardan falan zarar görmüştür. Dikimci doktorlar dışında ilk başka bir doktora görünmeni tavsiye ederim boşuna ameliyat etmesinler.Birseye maruz kalmadim oyle bir durum olsa acik acik burada yazamam zaten kucukken kaza sonucu bakireligimi kaybettim kaza derken birliktelikten bahsetmiyorum baski sonucu olan birsey korktugum icin kimseyede diyemedim aileme de diyemedim bu konuda cok hassaslar o yuzden boyle bir arayis icine dustum
Aslinda doktor tavsiyesini ilk bu yuzden istedim cunku sadece jinekologlarin muayene ettiklerini duydumo zaman bozulmamış olma ihtimali var belki kenardan falan zarar görmüştür. Dikimci doktorlar dışında ilk başka bir doktora görünmeni tavsiye ederim