- 11 Kasım 2021
- 4
- 0
- 1
- 27
- Konu Sahibi Zordayimyardim
-
Erkek arkadaşınla konuşsana tatlim bu konuyu. Evlenmeyi düşünüyorsanız boyle birseye gerek yokturLütfen on yargili davranmayın . Kimse bu hatayi yapmak istemez. Eskisehirde tanidiginiz yada bursda tanidiginiz doktorlar var mi ? Kizlik zari dikimi icin lutfen yardimci olun cok acil . Ve kizlik zari dikimi yaptiranlar ne kadara yaptirdi
Canim bunu devlet hastaneleri yapmaz. Özel bir hastane de doktorla anlaşman geewm
Erkek arkadaşınla konuşsana tatlim bu konuyu. Evlenmeyi düşünüyorsanız boyle birseye gerek
Ah canım benim yaaa boyle birseyi tek başına kaldıramazsın ki bence annene söylemeni tercih ederimNisanlimdi. Dugune iki ay kala beni baskasiyla aldatti. Ve beni bırakıp beni aldattigi kisiyle evlendi. Cok yanlis bi insani sevmisim. Ozel hastanede ama hangi doktora guven olur bilmiyorum. Bu yuzden kendimi öldurmeyi bile düşündüm. Hayatimi mahvetti benim
Hayatınızı falan mahvetmediniz. 2 damla kan yüzünden size namussuz muamelesi yapacak erkeklerle evlenmeyin iletişime bile geçmeyin. Sizi sevip saygı duyacak birini bulduğunuzda evlilik düşünün. Kendi işiniz mesleğiniz olsun, kimseye bel bağlamayın. Boşuna da böyle bir şey yapmayın yani hayatınız boyunca sırf bakiresiniz diye sizi namuslu sayacak bir adamla evlenip ne yapacaksınız?Nisanlimdi. Dugune iki ay kala beni baskasiyla aldatti. Ve beni bırakıp beni aldattigi kisiyle evlendi. Cok yanlis bi insani sevmisim. Ozel hastanede ama hangi doktora guven olur bilmiyorum. Bu yuzden kendimi öldurmeyi bile düşündüm. Hayatimi mahvetti benim
Merhabaa bende yarın bu operasyonu olucam baska bir hekimde:) cokca stresliyim umarim guzel gecer..Lütfen on yargili davranmayın . Kimse bu hatayi yapmak istemez. Eskisehirde tanidiginiz yada bursda tanidiginiz doktorlar var mi ? Kizlik zari dikimi icin lutfen yardimci olun cok acil . Ve kizlik zari dikimi yaptiranlar ne kadara yaptirdi
Nasıl geçti acabaMerhabaa bende yarın bu operasyonu olucam baska bir hekimde:) cokca stresliyim umarim guzel gecer..
Uzerinden 2 ay gecti galiba iyilesme suresi bittiNasıl geçti acaba
Ne zamandir girmiyordum, benim icin operasyon esnası zordu, sonra rahattiNasıl geçti acaba
Sen miKızlık zarı dikimi yaptırıp gerdek esnasında kanamama şoku
YooSen mi
Canım hangi doktor yazar mısın lütfenNe zamandir girmiyordum, benim icin operasyon esnası zordu, sonra rahatti
Ama ilk 1 hafta cok dikkat ettim
Sonrasinda istemsizce harejetlerin rahatliyir zaten
2. Yada 3. Haftada enin deilim odem ve kasinti 2 3 gun kadar zorlamistj
kanaman oldu mu işlemden sonraNe zamandir girmiyordum, benim icin operasyon esnası zordu, sonra rahatti
Ama ilk 1 hafta cok dikkat ettim
Sonrasinda istemsizce harejetlerin rahatliyir zaten
2. Yada 3. Haftada enin deilim odem ve kasinti 2 3 gun kadar zorlamistj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?