Kızlık zarı dikimi

üzüldüm senin adına..daha cok gencsın zaman herşeyin ılacl.Bence diktirme ben hıc dogru bulmuyorum karşına gercekten senı cok seven, senın sevdıgın bırı cıktıgında dıktirdiğin zar senın vıcdanını rahatsız eder hayat boyu bir yalanı ,temeli olmaya bir ilişkiyi yaşamış olursun.Seni gercekten seven biri bunu önemsemeyecektir sen de sırf bu zar yuzunden senden vazgecen biri olacaksa ilerde olmasın zaten dıye düşüneceksin.İnsanız hata yapabiliriz pişman olabiliriz ama bir hatayı böyle kapatmaya çalışmak çok daha kötü.Zar diktirmeyi hiç düşünme bence.

Zaten psikolojim kaldırmıyorum hayatın baskndayım ve bu cok büyük yük gibi geliyor burada büyük insanlar var sanıyorum onlar benim annem onlara dert yanıyorum.

Ne kadar yazık şu toplumun sözde 'namus' değerinin kadınlara bindirdiği yük ve stres. İnanışınızı bilmiyorum belki inancınız gereği vicdan yapıyor, üzülüyor olabilirsiniz. Burada üzüldüğünüz şey kendinizce yanlış bir şey yapmak olmalı, 'kızlık zarının' gittiği değil. Adı üstünde zar olan bir yapı zaten delikli bir yapı. Kimi kadın asla kanama yaşamazken, kimisi bir iki damla yaşar. Esnek bir yapıdadır zar. Böyle bir operasyona ihtiyacınız yok, pek tabii isterseniz yaptırabilirsiniz. Fakat siz hala değerli bir bireysiniz, ahlakınızı ve huzurunuzu belirleyen şey cinsel bir ilişkiye girip girmemiş olmanız değil. Banu Çiftçi'den Kızlık Zarı Ne Değildir? videosunu izlemenizi tavsiye ederim.

Hayatın çok başındasın daha çok gençsin kendine psikolojik baskı yapman seni daha kötü etkileyecek. Şuan ayrılığınız çok yeni olduğu için pişmanlık ve üzüntü duyuyorsun ama bir süre sonra daha sağlıklı karar verebilir duruma geleceksin. Tutup yarın evlenmeyeceksin ki şimdiden kendini yiyip bitirmene gerek yok aradan birkaç yıl geçsin o zaman düşünürsün. Belkide bunun sorgusunu yapmayacak bir insanla tanışırsın belli olmaz.

Öyle mi dersiniz. Anlatışınız beni rahatlattı

Umarım dediğiniz gibi olur :)

Bu soruyu soran birisine eskiden çok önyargılı yaklasirdim ama insanları anlamak onlara köstek yerine destek olmak daha önemli onu anladım . burada yapılan eleştirilerin hiçbirisi bu kardeşimizi yaptığı hatadan geri çevirmez olan olmuş çünkü . Ama nolursun bunu kendine bir daha yapma . Belki yine birisine güvenecek sevecek ve yine onunla bazı şeyleri yaşamak isteyeceksin ama yapma . Herseyi zamanında ve doğru kişiyle yaşamak inan çok güzel. Umarım ileride karşına seni anlayacak ve olduğun halinle sevecek birisi çıkar. Önemli olan kalbin.

Umarım dediğiniz gibi olur :)

İnan olur. Artık devir çok değişti kimler kimlerle neler yapıyorda çekinmeden evleniyor. Görücü usulü bir evlilik yapmayacaksan evlenmeyi düşündüğün insana bunu açıklaman daha kolay olur. Kabul etmeyecek olursada hiç canını sıkma bacak arasındaki iki damla kan hatrına seni sevecek adam sevmeyiversin

Normal bir öpüşme gerçekleştirecektik bi anlık yaptı farkına bile varamadım
Hiç düşünüp düşünüp kafanı yorma kendine zarar vermekten başka bi işe yaramaz, olan olmuş dünyanın sonu değil lakin bizim erkeklerimiz her boku yer sonra dokunulmamış kız ister yaşın çok genç ilerde evleneceğin zaman ya çaresine bakarsın yada olgun anlayışlı birine denk gelirsen durumu açıklarsın, inan düşünüp kendini üzdüğüne değecek bi mevzu değil , terk eden pisliğede hiç üzülme babanın oğlumu unutur gidersin, takma canım kafana hep mutlu ol

Teşekkür ediyorum yaşımı belirtmiştim sizce dikiş yaptırmak mantıklı mı
Diktirme kuzum çünkü ben zarımı ne sürtünme ne de ilişki yoluyla kaybettim tamamen kendimden kaynaklı bir olaydan kaybettim (cinsellik yok işin içinde) ve buradan bir gaz alıp ben de diktirdim ama o kadar pişmanım ki neden biliyor musun çünkü ben o işlemi olurken hem özsaygımı yitirdim hem insanlara sevgimi. Maddi olarak değil ama manevi olarak bitiriyor insanı ki düşün ben kimseyle olmadığım halde böyle hissediyorum. Kendine asla eziyet etme olan olmuş bir daha aynı hataya düşmezsin olur biter zamanı gelince de seni sadece sen olduğun için seven birini bulup evlenirsin Gördüğün gibi bazı insanlara göre kendini korumayanın da başına geliyor kendini koruyanın da Ne yapalım benim de imtihanım buymuş diyorum elimden başkası gelmiyor çünkü. Son olarak keşke o güne gitsem de o işlemi asla ama asla olmasam diyorum o yüzden sen diktirmemişken yazmak istedim

yanlışlıkla sevişmedin değil mi? zorla olan bir şey de yok. 20 yaş gayet aklı başında kararlar alınabilecek bir yaş.

bir şeyler yapıyorsunuz madem sonunu düşünerek yapın. böyle eşşek oğlu eşşeklerle en özel anınızı yaşayıp terk edilince de pişmanım acil kızlık zarı diktirmem lazım diye ağlaşıyorsunuz sonra!

gelecekteki eş adayının burada günahı nedir? madem bir işe kalkışıyorsunuz delikanlı gibi arkasında durun. sahtekarlıklara başvurmak neden?

Normal bir öpüşme gerçekleştirecektik bi anlık yaptı farkına bile varamadım

Saçmalama böyle bir şey olamaz. Ne demek farkına varamadım? Yaptınız bari arkasında durun. Bu konuda kendinizin hazır olup olmadığına bakmıyorsunuz erkeklerin sizi bırakıp bırakmayacağına bakıyorsunuz. Sonra ayrılınca pişman olacağınızı hesap etmek istemiyorsunuz. Dikim yaptırınca psikolojik olarak rahatlayacaksanız yaptırın. Ama burada konu sizin bedenen ve ruhen hazır olma durumunuz. Kendinizi önceleyin erkeğin isteğini değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…