Teşekkür ediyorum yaşımı belirtmiştim sizce dikiş yaptırmak mantıklı mıAnladım hakkınızda hayırlısı olsun. Bir hata yapmışsınız pişman olmuşsunuz.
Insallah bir sorun olmadan evlenmeniz nasip olur zamanı gelince.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ediyorum yaşımı belirtmiştim sizce dikiş yaptırmak mantıklı mıAnladım hakkınızda hayırlısı olsun. Bir hata yapmışsınız pişman olmuşsunuz.
Insallah bir sorun olmadan evlenmeniz nasip olur zamanı gelince.
Zaten psikolojim kaldırmıyorum hayatın baskndayım ve bu cok büyük yük gibi geliyor burada büyük insanlar var sanıyorum onlar benim annem onlara dert yanıyorum.üzüldüm senin adına..daha cok gencsın zaman herşeyin ılacl.Bence diktirme ben hıc dogru bulmuyorum karşına gercekten senı cok seven, senın sevdıgın bırı cıktıgında dıktirdiğin zar senın vıcdanını rahatsız eder hayat boyu bir yalanı ,temeli olmaya bir ilişkiyi yaşamış olursun.Seni gercekten seven biri bunu önemsemeyecektir sen de sırf bu zar yuzunden senden vazgecen biri olacaksa ilerde olmasın zaten dıye düşüneceksin.İnsanız hata yapabiliriz pişman olabiliriz ama bir hatayı böyle kapatmaya çalışmak çok daha kötü.Zar diktirmeyi hiç düşünme bence.
Öyle mi dersiniz. Anlatışınız beni rahatlattıHayatın çok başındasın daha çok gençsin kendine psikolojik baskı yapman seni daha kötü etkileyecek. Şuan ayrılığınız çok yeni olduğu için pişmanlık ve üzüntü duyuyorsun ama bir süre sonra daha sağlıklı karar verebilir duruma geleceksin. Tutup yarın evlenmeyeceksin ki şimdiden kendini yiyip bitirmene gerek yok aradan birkaç yıl geçsin o zaman düşünürsün. Belkide bunun sorgusunu yapmayacak bir insanla tanışırsın belli olmaz.
Umarım dediğiniz gibi olur :)Hayatın çok başındasın daha çok gençsin kendine psikolojik baskı yapman seni daha kötü etkileyecek. Şuan ayrılığınız çok yeni olduğu için pişmanlık ve üzüntü duyuyorsun ama bir süre sonra daha sağlıklı karar verebilir duruma geleceksin. Tutup yarın evlenmeyeceksin ki şimdiden kendini yiyip bitirmene gerek yok aradan birkaç yıl geçsin o zaman düşünürsün. Belkide bunun sorgusunu yapmayacak bir insanla tanışırsın belli olmaz.
Umarım dediğiniz gibi olur :)
Hiç düşünüp düşünüp kafanı yorma kendine zarar vermekten başka bi işe yaramaz, olan olmuş dünyanın sonu değil lakin bizim erkeklerimiz her boku yer sonra dokunulmamış kız ister yaşın çok genç ilerde evleneceğin zaman ya çaresine bakarsın yada olgun anlayışlı birine denk gelirsen durumu açıklarsın, inan düşünüp kendini üzdüğüne değecek bi mevzu değil , terk eden pisliğede hiç üzülme babanın oğlumu unutur gidersin, takma canım kafana hep mutlu olNormal bir öpüşme gerçekleştirecektik bi anlık yaptı farkına bile varamadım
Diktirme kuzum çünkü ben zarımı ne sürtünme ne de ilişki yoluyla kaybettim tamamen kendimden kaynaklı bir olaydan kaybettim (cinsellik yok işin içinde) ve buradan bir gaz alıp ben de diktirdim ama o kadar pişmanım ki neden biliyor musun çünkü ben o işlemi olurken hem özsaygımı yitirdim hem insanlara sevgimi. Maddi olarak değil ama manevi olarak bitiriyor insanı ki düşün ben kimseyle olmadığım halde böyle hissediyorum. Kendine asla eziyet etme olan olmuş bir daha aynı hataya düşmezsin olur biter zamanı gelince de seni sadece sen olduğun için seven birini bulup evlenirsinTeşekkür ediyorum yaşımı belirtmiştim sizce dikiş yaptırmak mantıklı mı
Normal bir öpüşme gerçekleştirecektik bi anlık yaptı farkına bile varamadım