Kızlık zarı dikimi Yaptırıp evlenenler sonucu yazabilir mi

birdahaaslaa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2014
41
52
35
Merhaba arkadaşlar. Kızlık zarı dikimi Yaptırıp evlenenler sonucu yazabilir mi acaba. Hangi doktora dikrdiklerini de tabiki

Yazan sanırım kurtuldum diyerek burayı da bırakıyor hakkımız da hayırlısı olsun onlarda olumlu sonuç alsında yazmasınlar muhim değil

Canim 600 sayfalik bi konu var onu oku derimbende onu okudum ozetlicek olursak ebru hanim ve harun ozkan basarili ameliyatlar yapmis genelde bu drlarin isimleri on planda ebru hamim dugunden oncede bazi hastalarini kontrole cagiriyomus ama harun ozkan garanti veriyo kimse anlayamaz islemi bakire bi bayandan farkiniz olmaz benim yaptigim islemde diyo bende onu dusunuyorum ama maddi acidan musait olmadigim icin para biriktirme asamasindayim

peki sonuçlar? bi ÇARESİZ diye arkadaş vardı. o olumsuz sonuç almış sanırım, okuduğum sayfalarda. onun dışında olumlu sonuç alan arkadaşlar yok mu?

Caresizde sonradan oktora gitmis ama anlasilmamis dikim oldugu doktor herkesin kanamayabilir herkesin demis oyuzden onunda problem olmamis yani yaptiran biri vardi kanamasi olmustu biri daha yaptirmis ayni doktora onunda evlilik durumu yok daha ben bu kadar biliyorum yani

Harun özkana yaptırdı kanaması olmadı mı. Ama adam garanti diyor. Kontrole bile çağırmıo

Evet canim spor arabada almis noldu zoruna mi gitti senin ?

Ne zoruma gidecek kardeşim sizler yüzünden hemcinslerimden utanır oldum..İnsanlığımızı sorgular oldum.Yediğiniz haltlara laf eden yok.Kim nasıl istiyorsa hayatı o şekilde yaşar.Birisiyle değil 1000 kişiyle birliktede olsan umrumda olmaz lakin yalan söyleyen insan gördüm mü kanım çekiliyor.Nasıl bu kadar rahat olunabiliyor anlamıyorum..

Seni tanımıyorum belki benim abimin , kuzeninim yahut çok yakın birisinin sevgiliside olabilirsin belki de hiçkimsem lakin hakikat bir ki ortada bir yalan dönüyor ve sizde göz göre göre buraya yazıp insanlara kötü örnek oluyorsunuz.

Hadi bizler belli yaşlara gelmiş insanlarız ama burada yeni ergenliğe girmiş birçok genç kızımız var.Birşeylerin bu kadar basite alınması ne kadar doğru..Yap nede olsa çözümü var izlenimi vermek ne kadar etik.Bu konuları bu kadar alanen konuşacak kadar ne zaman çağdaşlaştık..Olmayın yapmayın ne halt yiyecekseniz önce onun çözümünü düşünün eğer bulamıyorsunuz o işe girişmeyin.İnsanları daha fazla aptal yerine koymayın yapmayın !

Bizde bu halti yerken farkinda degildik yaptigimiz hatanin sonradan pismanlik yasaladik ve burda insanlar sadece birbiriyle yardimlasmaya hic kimseye anlatamadigi dertlerini paylasmaya caliaiyo. Ergenler vardir belki evet ama zaten okurlarsa nasi zorlu bi surec oldugunu nasi deli gbi piaman oldugumuzuda gorurler. Ayrica sen hayatinda hic yalan soylemedinmi allah askina yada isledigin hic bi gunah yokmu. Normal bisey demiyorum tabiki ama yok iste kahretsinki baska yolu yok. Cunku kendim bile yasadigim seyi unutmak istiyorum unutmazsam yasayamam cunku anliyomusun anlayamazsin iste basina gelmedi cunku

Bizde bu halti yerken farkinda degildik yaptigimiz hatanin sonradan pismanlik yasaladik ve burda insanlar sadece birbiriyle yardimlasmaya hic kimseye anlatamadigi dertlerini paylasmaya caliaiyo. Ergenler vardir belki evet ama zaten okurlarsa nasi zorlu bi surec oldugunu nasi deli gbi piaman oldugumuzuda gorurler. Ayrica sen hayatinda hic yalan soylemedinmi allah askina yada isledigin hic bi gunah yokmu. Normal bisey demiyorum tabiki ama yok iste kahretsinki baska yolu yok. Cunku kendim bile yasadigim seyi unutmak istiyorum unutmazsam yasayamam cunku anliyomusun anlayamazsin iste basina gelmedi cunku

Sanki tecavüze uğraşımışsın gibi anlatmana gerek yok sevdin yaşadın sonrada ah naptım kız olayım tekrar bari dedin olay bu başına gelmedi nedir ya ? Zorlams tecavüz var ise ok yap psikolojinide düzelt ama onun dışında iki yüzlülüktür o erkek milletinden farkınız yok.

Ben tecavuze ugradim demiyorum evet pisman oldum pisman olmasamiydim yaptigim iyi bi haltmis gbi arkasindami dursaydim ya neyse ne desem bos zaten sende anlamazsin kimsede anlamaz haksizda olabilirim ayrica hakliyim demiyorum ama size ne elestirmek size dusmez

Pişmansan bir daha yaşamazsın bu kadar ve evet arkasında durursun ilişkiyi yaşarken sorun yoktu evet dedin şuanda öyle güçlü şekilde arkasında durup benim kararımdı demeliydin.

Aşığız kaybetmek istemiyoruz belki diyorsun ya ( netliği yok ) insan sevdiğine böyle bir yalanı layık görür mü ? Hadi gördün o adam sana aşık değil ki yarattığın sahte karaktere aşık ve hep onu sevecek ondan çocuk isteyecek bunu kaldırabiliyorsan ne ala hayat sizin tabi kendi seçimleriniz. Ee nasip olmaz ise napcaksınız ağlayıp sızlayıp sen bana inanmıyorum yalanlarımı zira dini de karıştırıyorsunuz ya kul hakkı dininizde yok mu?

X