Canım nerden geldim bu opiğe de bilmiyorum kaç yasındasın onu da bilmiyorum ancak söyldiklerinden yaşının cok da büyük olmadığını tahmin ediyorum birilerini hayatına alıp duygusal anlamda baglanman güvenmen çok normal bunda yanlış hic bişey yok ancak zar diktirmek karşındakinden önce kendine yaptıgın bir saygısızlıktır.O da senin bir parçan aslında ben şahsen öyle düşünüyorum kimisi için paha biçilemez guzellikler ile hatırlanırken kimisi icin de yaptıgı hataları tekrarlamaması icin bir anımsatıcı olabiliyor.Ha bundan sonraki surecte ya evlencegm adam böyle kabul etmez diye düşünme Seni hayatına alacak adam seni geçmişinle ve oldugun gibi kabul etmeli sakın kendinden ödun verme inan seni gercekten seviyorsa yaptıgın hatalara ragmen kabul ediyor.İster dar görüşlü tiye tabir edilen muhafazakarlar olsun ister de ateist dinsiz diye tabir edilen modernler olsun hiç farketmez dogru olan insanın karşısındakine duydugu sevgidir.Belki senin icin geçti ama ola ki bu yazıyı biri okur da bu işten vazgecer diye yazıyorum .Sizi geçmişinizle kabu edecek adamlar bulun kendinze kızlık zarınıza bakacak adamlar değil