- Konu Sahibi hayallerneler677
Allah sizi de ıslah etsin hanımefendi bu bir dua ben bilmiyorum öğrenmiş oldumAllah islah etsin demek bir duadir neden ayip diyorsnz. Allah iyilestirsn demektir..hepimizi Allah islah etsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah sizi de ıslah etsin hanımefendi bu bir dua ben bilmiyorum öğrenmiş oldumAllah islah etsin demek bir duadir neden ayip diyorsnz. Allah iyilestirsn demektir..hepimizi Allah islah etsin
Attım mesajMesaj atamıyorum biraz detaylı soracagım da sen bana mesaj atarmısın
Amin hepimizi insAllah sizi de ıslah etsin hanımefendi bu bir dua ben bilmiyorum öğrenmiş oldum
Canım nerden geldim bu opiğe de bilmiyorum kaç yasındasın onu da bilmiyorum ancak söyldiklerinden yaşının cok da büyük olmadığını tahmin ediyorum birilerini hayatına alıp duygusal anlamda baglanman güvenmen çok normal bunda yanlış hic bişey yok ancak zar diktirmek karşındakinden önce kendine yaptıgın bir saygısızlıktır.O da senin bir parçan aslında ben şahsen öyle düşünüyorum kimisi için paha biçilemez guzellikler ile hatırlanırken kimisi icin de yaptıgı hataları tekrarlamaması icin bir anımsatıcı olabiliyor.Ha bundan sonraki surecte ya evlencegm adam böyle kabul etmez diye düşünme Seni hayatına alacak adam seni geçmişinle ve oldugun gibi kabul etmeli sakın kendinden ödun verme inan seni gercekten seviyorsa yaptıgın hatalara ragmen kabul ediyor.İster dar görüşlü tiye tabir edilen muhafazakarlar olsun ister de ateist dinsiz diye tabir edilen modernler olsun hiç farketmez dogru olan insanın karşısındakine duydugu sevgidir.Belki senin icin geçti ama ola ki bu yazıyı biri okur da bu işten vazgecer diye yazıyorum .Sizi geçmişinizle kabu edecek adamlar bulun kendinze kızlık zarınıza bakacak adamlar değilBen birkaç kişiyle birliktelik yaşasam tamam kendimi suçlu hissederim, fakat birine güvendim sevdim yaşadım sonrası malum.Bu şekilde de kendimi pişman hissediyorum ama gelip de Allah ıslah etsin gibi bir cümle ki tanımadan etmeden çok ayıp birşey.Ben cani değilim kürtaj olmadım bir cana kıymadım sadece zar diktirdim.Neyse herkese hayırlı günler Sağlıcakla kalın..
Yakın bı arkadaşı bı yıl önce evendi ve daha önce birlikteligi olmuştu biriyle kendi istegiyle evlenmedi sırf birlikte oldu diye evlenecekti sevgilisi çünkü oda böyle bişi kabul etmedi yıllar sonra suanki kocası ile evlendi ve dürüstçe söyledi adam hiç sorun etmedi ve kız evliginin 6. Ayında hpv virüsü kapti kocası ona benden bulaşmamış demeye getirdi yani kızın dürüstlüğünu kocası kullandı ve kız 1o yıl önce yaşamış ilişkiyi ta lisedeyken ama kocası imalar da bulundu hepCanım nerden geldim bu opiğe de bilmiyorum kaç yasındasın onu da bilmiyorum ancak söyldiklerinden yaşının cok da büyük olmadığını tahmin ediyorum birilerini hayatına alıp duygusal anlamda baglanman güvenmen çok normal bunda yanlış hic bişey yok ancak zar diktirmek karşındakinden önce kendine yaptıgın bir saygısızlıktır.O da senin bir parçan aslında ben şahsen öyle düşünüyorum kimisi için paha biçilemez guzellikler ile hatırlanırken kimisi icin de yaptıgı hataları tekrarlamaması icin bir anımsatıcı olabiliyor.Ha bundan sonraki surecte ya evlencegm adam böyle kabul etmez diye düşünme Seni hayatına alacak adam seni geçmişinle ve oldugun gibi kabul etmeli sakın kendinden ödun verme inan seni gercekten seviyorsa yaptıgın hatalara ragmen kabul ediyor.İster dar görüşlü tiye tabir edilen muhafazakarlar olsun ister de ateist dinsiz diye tabir edilen modernler olsun hiç farketmez dogru olan insanın karşısındakine duydugu sevgidir.Belki senin icin geçti ama ola ki bu yazıyı biri okur da bu işten vazgecer diye yazıyorum .Sizi geçmişinizle kabu edecek adamlar bulun kendinze kızlık zarınıza bakacak adamlar değil
onda da adam dürüst olmamış bu kendine saygı ve vicdan meselesi tamamen insanlar tanınamıyor ne yazık ki benim dile getirmek istediğim size gercekten deger veren ve saygı duyan insanlarla hayatınzı birleştirmeniz arkadaşın adına üzüldüm ancak anlamadığım olay arkadaşın evlenmeden once yeni kocasıyle beraber olmamış mı? adam sorun etmemiş netice de ve kaç sene flörtleşmişler hpv 6 ayda cıkacak ta bir virüs değil kuluçka süresi uzun eger evlndikten 6 ay sonra kaptıysa ve eşiyle evlilikten once de beraber olduysa orda cok daha farklı mevzular donmuş olabilir kaldı ki eşi de hpv oldugunu bilmiyor olabilirYakın bı arkadaşı bı yıl önce evendi ve daha önce birlikteligi olmuştu biriyle kendi istegiyle evlenmedi sırf birlikte oldu diye evlenecekti sevgilisi çünkü oda böyle bişi kabul etmedi yıllar sonra suanki kocası ile evlendi ve dürüstçe söyledi adam hiç sorun etmedi ve kız evliginin 6. Ayında hpv virüsü kapti kocası ona benden bulaşmamış demeye getirdi yani kızın dürüstlüğünu kocası kullandı ve kız 1o yıl önce yaşamış ilişkiyi ta lisedeyken ama kocası imalar da bulundu hep ☹ benden asla bulasnamistr demis
Bir sene içinde evlendiler on yıl sonra eşi çıkmış karşısına işte hiç kimseyle birliktelik yasamamas sadece lisedeki sevgilisiyle o da bir sefer yani eşinden geçmiş çünkü onnyil önceki birliktelikte geçmiş olamzmis çünkü doktora gitmis daha önce testte çıkmamış fakat eşi kabullenmemis baştan benden geçmemiştir demiş dürüstlük her zaman önemli tabi adam başta olağan karşılamış ama işte alt beyin hep ilkel isteonda da adam dürüst olmamış bu kendine saygı ve vicdan meselesi tamamen insanlar tanınamıyor ne yazık ki benim dile getirmek istediğim size gercekten deger veren ve saygı duyan insanlarla hayatınzı birleştirmeniz arkadaşın adına üzüldüm ancak anlamadığım olay arkadaşın evlenmeden once yeni kocasıyle beraber olmamış mı? adam sorun etmemiş netice de ve kaç sene flörtleşmişler hpv 6 ayda cıkacak ta bir virüs değil kuluçka süresi uzun eger evlndikten 6 ay sonra kaptıysa ve eşiyle evlilikten once de beraber olduysa orda cok daha farklı mevzular donmuş olabilir kaldı ki eşi de hpv oldugunu bilmiyor olabilir
Allah ıslah etsin değil,Allah hepimize hidayet versin demek daha iyi diğer türlü bedduaya da girebilir Allah muhafazaAllah sizi de ıslah etsin hanımefendi bu bir dua ben bilmiyorum öğrenmiş oldum
Benim hiç kanamam olmadı zorladın mı kendiniKızlar ben 12 gün once kizlik zari.diktirdim.bugun kirmizi kan geldi bozulmuş.olabilir mi ya
Siz umursamayın öyle yazanları insanlar çok temiz ve aşırı namuslu ahlaklı ak kaşık olduğundan dolayı (!) :) eleştirme haklarını kendinde görüyorlar bu tür bilgilendirme yapmanız gayet iyi bir şey insanların meraklarını gidermeniz güzel bir davranış :) sakın sizi yargılayanlara bakmayın hayatları foseptik çukuru onlarınki :)Y
Yargılama insanları neler yaşadığını bilmeden
Keşke adet geciktirici falan kullansaydın oranın kuru olması gerek iyileşme sürecinde, geçmiş olsun bu arada tekrardanYok ya ertesi gün adet oldum onun kano galiba
Böyle güzel insanların olması yargılamaması insana mutluluk veriyorSiz umursamayın öyle yazanları insanlar çok temiz ve aşırı namuslu ahlaklı ak kaşık olduğundan dolayı (!) :) eleştirme haklarını kendinde görüyorlar bu tür bilgilendirme yapmanız gayet iyi bir şey insanların meraklarını gidermeniz güzel bir davranış :) sakın sizi yargılayanlara bakmayın hayatları foseptik çukuru onlarınki :)
Dikiş düşüyor iplik gördüm zaten sen gordun miKeşke adet geciktirici falan kullansaydın oranın kuru olması gerek iyileşme sürecinde, geçmiş olsun bu arada tekrardan
Benim daha 13 gün oldu iplik görmedim ama aşırı kaşınıyor , korktun mu iplik görünce ben korkarım yaDikiş düşüyor iplik gördüm zaten sen gordun mi