Kızlık Zarı Dikimi Yaptıranlar ve olumlu sonuç alanlar (İZMİR, İSTANBUL)

Canım ben yaptırdım evlilik yok ufukta ama tutmuş yine de 6ay sonra tekrar gideceğim muayeneye periyodik olarak, ne olur ne olmaz. Çok ilgili babacan bir doktor İzmir'de kuşkusuz o öneriliyor Turgay beyin hastalarıyla aynı süreçten geçtim ağrı sızı vs ve eminim flep olduğuma en azından sorun olursa cevaplarım.

Evet canim gercekten iyi bir doktor ben de iyi diye gitmistim iyikide gitmisim fiyat konusundada yardcimci oludu ne zaman oldu yaptirali

Gecici olucak benimde canım sen ne kadara yaptirmistin peki birde muane ucreti de icinse degilmi

Gecici olucak benimde canım sen ne kadara yaptirmistin peki birde muane ucreti de icinse degilmi
İçinde canım muayene de ben 2000 liraya yaptırdım bir de ilaçlar 54 lira mı ne tutmuştu. 2500 dedi ama ben rica ettim kırması sağolsun. Tekrar muayeneye gittiğimde de muayene ücreti normalde 150lira asistanı almayacağım senden çaktırma dedi.

Fiyati uygunmus canım bana da 1500 dedi 1300 e indirdim insallah olumlu guzel haberlerini aliriz senin ne zaman oluyor yaptirali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…