Kızlık zarı dikimi yapanlar yorum yaparsan sevinirim

Hayalllet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2019
20
5
36
26
Kızlık zarı dikimi yapıcam kalıcı yaptırmayı düşünüyorum ama biraz korkuyorum yapanlar yorum yapabilir mi bu sürecin nasıl geçtiği hakkında

Kızlık zarı dikimi yapıcam kalıcı yaptırmayı düşünüyorum ama biraz korkuyorum yapanlar yorum yapabilir mi bu sürecin nasıl geçtiği hakkın
Kızlık zarı dikimi yapıcam kalıcı yaptırmayı düşünüyorum ama biraz korkuyorum yapanlar yorum yapabilir mi bu sürecin nasıl geçtiği hakkında
Merhabalar arkadaşımın kardeşinin kızlık zarı yaptırdığı öğrendim bugün konuşurken kalıcı yaptırmış agrılı bi işlem değilmiş orasını lokal bi şekilde uyuşturup dikmişler biraz stres yaptıgı için sıkmış kendini sadece daha rahat olunabileceğini söyledi çok korkulacak bi şey değilmiş onun işlemi 25 dk kadar sürmüş memnunmuş herhangibi açılma olmamış belki faydam olur diye yazmak istedim

Çok teşekkür ederim hangi doktora ve tutmuş mu acaba.

Çok teşekkür ederim düşünüp yazdığın için ben o süreci atlattım çok şükür oldum korktuğum gibide olmadı bugünde 3 ay olucak

Çok teşekkür ederim hangi doktora ve tutmuş mu acaba.
Rica ederim evet tutmuş hatta arkadaşımın kardeşi biraz tedirgin oldugu için ne olur ne olmaz diye ayda bir kontrole gidiyomuş Dr Barış Korkmaza yaptırmış işlemi gayet başarılı geçmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…