Merhabalar arkadaşımın kardeşinin kızlık zarı yaptırdığı öğrendim bugün konuşurken kalıcı yaptırmış agrılı bi işlem değilmiş orasını lokal bi şekilde uyuşturup dikmişler biraz stres yaptıgı için sıkmış kendini sadece daha rahat olunabileceğini söyledi çok korkulacak bi şey değilmiş onun işlemi 25 dk kadar sürmüş memnunmuş herhangibi açılma olmamış belki faydam olur diye yazmak istedim
Merhabalar arkadaşımın kardeşinin kızlık zarı yaptırdığı öğrendim bugün konuşurken kalıcı yaptırmış agrılı bi işlem değilmiş orasını lokal bi şekilde uyuşturup dikmişler biraz stres yaptıgı için sıkmış kendini sadece daha rahat olunabileceğini söyledi çok korkulacak bi şey değilmiş onun işlemi 25 dk kadar sürmüş memnunmuş herhangibi açılma olmamış belki faydam olur diye yazmak
Merhabalar arkadaşımın kardeşinin kızlık zarı yaptırdığı öğrendim bugün konuşurken kalıcı yaptırmış agrılı bi işlem değilmiş orasını lokal bi şekilde uyuşturup dikmişler biraz stres yaptıgı için sıkmış kendini sadece daha rahat olunabileceğini söyledi çok korkulacak bi şey değilmiş onun işlemi 25 dk kadar sürmüş memnunmuş herhangibi açılma olmamış belki faydam olur diye yazmak istedim
Rica ederim ederim evet tutmuş bursada dr barış korkmaza yaptırmış ben de barış korkmaza genital estetik oldum gayet başarılı bi doktor bursa da yaşıyorsanız gözünüz kapalı gidebilirsiniz
Rica ederim evet tutmuş hatta arkadaşımın kardeşi biraz tedirgin oldugu için ne olur ne olmaz diye ayda bir kontrole gidiyomuş Dr Barış Korkmaza yaptırmış işlemi gayet başarılı geçmiş