- 8 Mayıs 2012
- 226
- 8
ebru hnm 2.200 dio bnce cok istnbulda sisli med de 1300 1500 die dydum
canım ben ist gidemem ankara daha yakın ve ebru hanım beni tatmin etti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ebru hnm 2.200 dio bnce cok istnbulda sisli med de 1300 1500 die dydum
selam Arkadaslar,
bir Konuda bilgi edinmek istiyorum. Yardimci olursaniz sevinirim.
Cocukluk arkadasim yakinda evleniyor. Dün aksam bana geldi ve utanarak üzgün bir sekilde bakire olmadigini söyledi, ve nisanlisinin bu konuda cok hassas oldugunu söyledi.
Benim aklima önce " virginia care" geldi, bi yerde okumustum. Yapay kizlik zarimi ne oluyormus. Kücücük birsey, iliskiye girmeden önce vajinaya giriyormus ve 15-20 dk sonra kendiliginden eriyormus ve kan renginde sivi cikiyormus. Böylece kanamis oluyor. Ne kadar dogru ne kadar ise yarar onu bilemem tabiki ama yinede dedim istersen öyle birsey bulalim. Bilmiyorum korkarim ya yapamazsam kan akmazsa dedi. Nasil yardimci olacagimi bilemedim.
Birde kizlik zari dikimini duydum. Burdada yazan arkadaslar olmus zaten.
Benim sorum hangi doktorun yaptigi falan degilde, tecrübesi olanlar varmi? Diktirmis olan ve diktirdikten sonra evlenip iliskiye giren arkadasimiz yokmu, bizi bilgilendirse bunun hakkinda.
Simdiden cok tesekkürler
...................miş derdi bizimi almış böyle konular acmayın yaa insanlarda ahlak denen bişe kalmadı allahım ne zamana geldikk .....
................... miş derdi bizimi almış böyle konular acmayın yaa insanlarda ahlak denen bişe kalmadı allahım ne zamana geldikk .....
................... miş derdi bizimi almış böyle konular acmayın yaa insanlarda ahlak denen bişe kalmadı allahım ne zamana geldikk .....
Arkadaşlar...ben de flep yöntemi ile oldum. sakın moralinizi bozmayın üstelik benim bir önceki erkek doktorumdan mağdur oldum ama sonuç çok şükür olumlu..kanamam oldu.
size de arkdslar yahu ? amma meraklıymıssnız siz böyle ahkam kesmeye??
hani bu yazdklrnzdan etkilenenler oldgunu falan sanıyosanız boşuna vaktinizi harcamayın burda bu da benden size tavsiye
sen etklenme yeter bna güzelm yolun acık olsun ..
adı üstünde özel msj .. neyse herkesn dogrusu kendine