AcilMerhaba 13 ocakta kızlık zarı dikimim oldu. İlk 7 gün çok dikkat ettim. 2 gündür masa başında oturmak zorunda kalıyorum ve başka gelen o hafif lekelenmeler geçmişti dünden beri tekrar oluştu daha önce yaptıran varsa bilgilendirebilir mi ? Dikişlerin açıldığını nasıl anlayabilirim ?
Farklı şehirde olmuştum gidip gelme sorunu yaşıyorum o yüzden burada sorularımın cevabını alacağımı düşünüyorumTekrar muayene olun
Peki bu dikişler ne kdr sürede eriyor 13 gün oldu hala duruyor dikişlerDikişler açıldığı zaman lekelenme olmaz oluk oluk kan akar. Leke olarak gelmesi sızıntıdır
Nerde yaptırdınızMerhaba 13 ocakta kızlık zarı dikimim oldu. İlk 7 gün çok dikkat ettim. 2 gündür masa başında oturmak zorunda kalıyorum ve başka gelen o hafif lekelenmeler geçmişti dünden beri tekrar oluştu daha önce yaptıran varsa bilgilendirebilir mi ? Dikişlerin açıldığını nasıl anlayabilirim ?
AdanaNerde yaptırdınız
Merhaba ağrılarım yok ama kasindi çok fazla var ve lekelenme var geçmiş olsunMerhabalar geçmiş olsun ben de dün oldum bugün nasılsınız?
Bişey merak ediyorum da doktor sizi muayene ederken zarınız şnce ve ya kalın dedi mi dikişlerin ne kadar tutacağından bahsetti mi hiç?Merhaba ağrılarım yok ama kasindi çok fazla var ve lekelenme var geçmiş olsun
Galiba artık iyileşmeye başladığı için kaşıntı oluyor. Ağır kaldırıp çok iş yapmayın yinede dikişler açılmasın siz de emek veriyorsunuz sonuçtaMerhaba ağrılarım yok ama kasindi çok fazla var ve lekelenme var geçmiş olsun
Hayır gayet emindi kendindenBişey merak ediyorum da doktor sizi muayene ederken zarınız şnce ve ya kalın dedi mi dikişlerin ne kadar tutacağından bahsetti mi hiç?
Evet öyle yapıyorum ev işlerini bile yapamıyorumGaliba artık iyileşmeye başladığı için kaşıntı oluyor. Ağır kaldırıp çok iş yapmayın yinede dikişler açılmasın siz de emek veriyorsunuz sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?