• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlık zarı dikimi sonrası

gonul321

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2024
70
43
3
27
Merhaba 13 ocakta kızlık zarı dikimim oldu. İlk 7 gün çok dikkat ettim. 2 gündür masa başında oturmak zorunda kalıyorum ve başka gelen o hafif lekelenmeler geçmişti dünden beri tekrar oluştu daha önce yaptıran varsa bilgilendirebilir mi ? Dikişlerin açıldığını nasıl anlayabilirim ?

Merhaba 13 ocakta kızlık zarı dikimim oldu. İlk 7 gün çok dikkat ettim. 2 gündür masa başında oturmak zorunda kalıyorum ve başka gelen o hafif lekelenmeler geçmişti dünden beri tekrar oluştu daha önce yaptıran varsa bilgilendirebilir mi ? Dikişlerin açıldığını nasıl anlayabilirim ?
Acil

Nerde yaptırdınız

Merhaba ağrılarım yok ama kasindi çok fazla var ve lekelenme var geçmiş olsun
Galiba artık iyileşmeye başladığı için kaşıntı oluyor. Ağır kaldırıp çok iş yapmayın yinede dikişler açılmasın siz de emek veriyorsunuz sonuçta

Back