Kızlık zarı dikimi sonrası

zorgurl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2024
14
-1
31
Merhaba kızlar, lütfen yargılayıcı yorumda bulunacak kişiler yazmasın zaten zor durumdayım Allah kimseyi bu hale düşürmesin.

13 gün önce bilindik bir doktora işlem oldum. İlk 4 gün çok dikkat ettim gerçekten kabız olmamak için ekstra mücadele ettim yediğim her şeye özen gösterdim. Daha sonra işe başladım ve ağır bir işte çalışıyorum. Hatta bir kaç defa o bölgemde baski hissettim. Birde 4 veya 5 defa da acaba bir şey oldu mu diye çok hafif aralayarak bakmaya çalıştım biliyorum Bu kadar acı çekip bu hataları yaptım kendime cok kiziyorum. Bakmaktan bir sey olmaz diye düşünmüştüm. Oturusuma olabildigince dikkat ettim.
ilk 4 gün gercekten agri ve batma hissi vardi o bölgemde ve sıkıydı ama şuan hiçbir şey hissetmiyorum bugün son defa fotoğrafını çektim birdaha asla asla yapmayacağım hatta hep bitişik yürüyeceğim.
Herhangi bir kanama vs. Olmadı veya henüz elime bir ip filanda gelmemişti bugün adetim yaklaştığı için galiba çok az kahverengi leke gördüm. Acaba kendim zarar vermiş olabilir miyim ?
O bölgeyi gergin hissetmiyorum sanki tutmamış gibi açık hissediyorum ve resimde de açık duruyor. Lütfen sureci atlatanlar yorum yapabilir mi ?

Kontrole gitmiyor musun doktor baksın?
İnsanları kandırmak hoşuna mı gidiyordsn başlardım da maalesef Allah karşına çıkarır

İnsanları da kendimi de kandırmak hoşuma gitmiyor keşke bu yollara basvurmasaydım keşke zamanında iyiyi kötüyü ayırt edebilseydim.

Kontrole gitmedim çünkü 4 hafta henüz dolmadı. Ben kendim bakmaya çalıştım bu yüzden telasliyim

X