Kızlık zarı dikimi sonrası kaygı

canım tahmin ediyorum ki genç bi kadınsın. Senin yaşında benim de benzer kaygılarım vardı, seni anlıyorum. Duyulmasından endişe ediyorsan o kişiye durumunu açık etmeden birbirinize uygun olmadığınızı söyleyerek ilişkini bitir derim. Durumunu söylediğinde nasıl tepki vereceğini bilirsin karşındakinin, eğer sana bir şekilde zarar verecekse kartlarını gizli oyna ve uzaklaş. İlerde karşına seni olduğun gibi seven ve isteyen biri çıkacak, kızlık zarı vs gibi şeylere takan adamlardan koca olmaz.

Haklısınız, teşekkür ederim

Çok hoşuma gitti yazdıklarınız.Hemfikir olmakla birlikte kaygım o kişinin bunu sorun edip duyurması yönünde.Aksi taktirde her şey saygıyla halledilir.Teşekkür ederim yazdıklarınız için :)
Rica ederim. Ama bence böyle işlem yaptıranlar asla söylememeli. Söylenirse her yönden daha kötü olur diye düşünüyorum. Kızlık zarı gibi bir konuyu sorun edecek biriyle evleniliyorsa hiç söylememeli çünkü o tarz adamlar sabit fikirli olurlar, sen kötü olursun, tüm hayatın boyunca başına kakar ya da birilerine söyleyebilir, ayrılabilir vs.
Unutma ki bunların nedeni kadınlar değil erkekler.. Kendilerini bu kadar zeki sanıyorlar ya hıh şimdi de sanmaya devam edebilirler, iyi oluyor onlara :) Bir et parçasına bu kadar anlam yükleyip kadınları küçümsedikleri için şimdi de bunun sonucunu ödüyorlar bir nevi, hala kendilerini çok zeki sanmaya devam edebilirler :))).
Kaygılanacak ya da vicdan yapılacak da bir durum yok yani. Onlar böyle olmasaydı bu işlem de hiç var olmazdı. Eğer birine söylediysen ve duyurursa da benim söylediklerimi diyebilirsin. Toplum kadınlara ne kadar baskı yaptığını görmüyor, olayların nedenine değil sonucuna odaklanıyorlar hep.. Kadınlar bunu değer görmek, güvenilmek ve sevilmek için yapıyor. Çünkü değer görmek, bazı insanlar tarafından bir et parçasıyla ölçülüyor. Alın size et alın size güvenilirlik o zaman demenin bir yolu bu işlem de.. Kimseyle beraber olmaman, güvenilir, iyi, değerli biri olduğunu göstermediği gibi biriyle beraber olman da kötü, yalancı, değersiz biri olduğunun göstergesi değil. Olaylara bu kadar sığ bakanlara oh olsun diyorum. Bakmasalardı..

İçimdekilerin hepsini yazıya dökmüşsünüz.Düşüncelerimin yansımasını gördüm okurken.Çok kıymetli söyledikleriniz.Umarım benim gibi kaygı yaşayan kişilerde okuyup biraz olsun rahatlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…