Kızlık zarı dikimi için doktor seçmeye çalışıyorum vaktim azaldı yardım lütfen

Geçmiş olsun canım, ağrı yanma batma var mı? Durumlar nasıl?
Ağrı, yanma ve batma var ama dayanılmayacak gibi değil whatsapptan asistanla görüştüm ağrı kesici alırsanız geçer dedi, aldım şikayetlerim azaldı, hafif yan oturuyorum sağa veya sola o şekilde rahat ediyorum. İşyerinde bir arkadaş basur olmuştu oda benim gibi yan oturuyordu :)

Benim de öyle olmuştu ağrı kesici direk geçiriyor. Dayanılmayacak gibi olmasa da ben kullanmıştım. Benim dikişler düşmeye başladı yavaş yavaş. 4 hafta olmadan üstüne oturmak yasak zaten ben de hala arkaya yana, bir öbür yana oturuyorum hala İnşallah tutar da sorunsuz atlatırız. Hoca pansumanları sürekli yaptığınız da ve dediklerimi uyguladığınızda tutmama ihtimali çok düşük demişti. Yakında düğün var mı senin?

Şimdi nasıl oldun cnm kanama falan varmı vajina girişi kapalımı aynayla bakınca fark oldumu bozulmuş haliyle. Senin yorumlarını defalarca okuyorum banada ışık tutuyorsun

Genelde oluyor yani burdaki yazilanlara göre. Hatta kanama olsun diye kalıcı yaptıranlar bile sonradan geçici bile yapılıyor
Geçicide Düğüne birkaç gün kala ameliyata gideceksin, ameliyattan sonra çok dikkat gerektiriyor, düğünde oynaman lazım, en zor günlerinde ameliyatlı olmak kolay değil, ben o yüzden kalıcı zar düşünüyorum çift kat flep, iyileştikten sonra normal bakire oluyorsun artık zarı düşünmek yok, haa gerçek kalıcı yapmayıp kandırana denk gelirsen o başka ama forumdan çıkarılacak çok ders var dikkatle incelemek lazım.

Şimdi nasıl oldun cnm kanama falan varmı vajina girişi kapalımı aynayla bakınca fark oldumu bozulmuş haliyle. Senin yorumlarını defalarca okuyorum banada ışık tutuyorsun
İyiyim canım, şikayetler azalıyor, ufak tefek batma hissi oluyor, alttan fermuarlı kilot giymek gibi hissediyorsun, hocam bir sprey verdi antiseptik her tuvaletten sonra dikişlere püskürtüyorum küçük bir şişe çantamda taşıyorum 3 hafta kullanacakmışım.

Cnm bende senin gibi kalıcı düşünüyorum iyileşme döneminde sorun yaşarsan yaz lütfen çalışma hayatın etkilendimi ?

İyi bayramlar arkadaşlar

İşte bende bu yüzden kalıcı istiyorum zaten bravo iyi yazmışsın

Bugün sonunda kararımı verdim bende senin gibi turgay beyden randevu aldım çift kat flep kalıcı için haftaya ameliyat oluyorum :)

Bugün sonunda kararımı verdim bende senin gibi turgay beyden randevu aldım çift kat flep kalıcı için haftaya ameliyat oluyorum :)
Bence çok mantıklı karar vermişsin bende iyileşme dönemindeyim şümdilik herşey yolunda gidiyor sanada şimdiden şans dilerim ve diğer bekleyen karar aşamasındaki kızlara

Canım daha önce ilişkiye girdiğinden dolayı mı yoksa kendin bir hatasonucu ile mi diktirmek zorundasın.?

Kızlığımın bozulması benim hatam yanlış adama

Selam ben kalıcı kızlık zarı dikimi + vajina daraltma düşünüyorum, ikisini aynı anda yaptıran rastladınmı ?

Selam ben kalıcı kızlık zarı dikimi + vajina daraltma düşünüyorum, ikisini aynı anda yaptıran rastladınmı ?
Forumda eski mesajlarda yaptıran çok kıza rastladım, ben çarşambaya randevu aldım zaten ameliyat için kalıcı kızlık zarı dikimi ile vajina daraltma gerekirmi turgay beye soracağım ameliyat öncesi bakalım

Hadi inşallah iyi olur

arkadaşım ben kalıcı olarak zamanında diktirdim. bunun için doktor doktor gezdim. görücü usulü ile evleniyordum. bunu karşımdakine söylemezdim. mecburdum. en iyi doktor bu dur dediğim kişiye iyi bir para vererek yaptırdım. hatta sağlamasını yapmak için de başka iki doktora muayene ücreti ödeyerek kontrol ettirdim. sonuç mu hüsran. maalesef hayatım karardı o günden sonra. keşke diyorum. keşke hiç evlenmeseydim. lütfen bunu yaptırmadan önce düşünün . düşünmeden pembe hayeller ile yapılan bu işin ekseriyet kısmı hüsran oluyor. internette yazanlara kanmayın

Hangi
Hangi doktora gitmiştiniz o kadar kontrole rağmen kanamamasi çok ilginç birde geçici yaptirsaydiniz üstüne

Merhaba, sizin adınıza üzüldüm malasef ki kadınlar için oldukça zor bir süreç ne yazık ki böyle bir şey yaşamakta atlatmakta oldukça zor siz kalıcı mı geçici mi yaptırdınız? Doktor ismini verebilir misiniz? En azından başkaları mağdur olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…