Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Keşke önemi olmasaydıÇok mu önemli?
Adetliyken kaşıntı oldu ve acı duydum emin olmak için gittim doktor çentik var ama sebebi kaşıman olmayabilir belkide doğuştandır dediHmm simdi baktim kizlik muaynesi oluyirmus.
Neden olma gereksinimi duydunuz ki
- 15 Mart 2008
- 3.285
- 9.650
- 683
- 25 Nisan 2007
- 6.600
- 11.284
- 773
Keşke önemi olmasaydı
Önemsemeyin öyleyse yahu.
Kızlık muayenesi nedir, kendinize neden kötülük yapıyorsunuz, namusunuz bacak aranızda mı?
Sinirleniyorum valla.
Neden muayene oldunuz anlamadım ki.
Bisi olmaz merak etme. Insanlarda neler neler oluyor sendeki belliki ufak bisi doktor bile onemsememis baksan evlenince de problem olacagini sanmiyorumAdetliyken kaşıntı oldu ve acı duydum emin olmak için gittim doktor çentik var ama sebebi kaşıman olmayabilir belkide doğuştandır dedi
- 3 Şubat 2018
- 25.498
- 109.831
- 598
Kime hesap vereceksiniz ve neden?
Elalem uzayda bitki yetiştiriyor, biz hala aptal bir zarın, iki damla kanın peşindeyiz. Ziyanlık...
Altina imzamı atıyorum. Böyle beklentileri olan cahil erkeklerle evlenmeyin. Çocuklarinizin babalari oluyorlar.
Ama maalesef turkiyede cogu erkek bu beklenti icindeler. Istisnai durumlar tabiki var ama iste kural kaide bozulmuyor. Hangi kiz istemezki sevgilisiyle rahat rahat birlikte olsun ilerde hesabini vermesin. Ama bunun korkusuyla yasaya yasaya gerdek gecesi bile zor geçiyor maalesefAltina imzamı atıyorum. Böyle beklentileri olan cahil erkeklerle evlenmeyin. Çocuklarinizin babalari oluyorlar.
- 3 Şubat 2018
- 25.498
- 109.831
- 598
Ama maalesef turkiyede cogu erkek bu beklenti icindeler. Istisnai durumlar tabiki var ama iste kural kaide bozulmuyor. Hangi kiz istemezki sevgilisiyle rahat rahat birlikte olsun ilerde hesabini vermesin. Ama bunun korkusuyla yasaya yasaya gerdek gecesi bile zor geçiyor maalesef
Her kadında o zar yok ki. Veya her kadın kanamiyor ki. Yani kadınlar bakire olsalar bile hep "acaba kanar mi" stresin altında. Hani biri evlenmeden önce cinsellik yaşar felan beni zaten ilgilendirmez. Ama kadınlar buna hala boyun eğerek canak tutuyor. Ben düğünümde inadina o kırmızı kurdaleyi baglatmadim. Hayırdır yani dana mi süslüyorlar? Tam olsun doktordan bakire raporu assinlar bide. Bizim kültürde o kırmızı kurdale olayı yok bile. Biz kadınlar böyle "adetlere" izin verdikçe işte böyle muameleye maruz kalırız işte
korkuyorum eğer kanamazda bana innamazsa diyeBisi olmaz merak etme. Insanlarda neler neler oluyor sendeki belliki ufak bisi doktor bile onemsememis baksan evlenince de problem olacagini sanmiyorum
Sadece bu durumu yaşayan biri varsa ulaşmak konuşmak istiyorum ancak o anlar
Tamam da ilişkiye girmedi isen neden muayene oldun ki
İlk ilişkimde akşamına azıcık kan geldi
Sonrasında birkaç ilişkide daha geldi vs
Ama hiç muayene olmak aklıma gelmedi
Yani az kan geldiğinde de acaba bozuldu mu yoksa bir dahaki sefere kan gelebilir mi diye düşünmedim