• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlık zarı çentiği

melekElt

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2018
7
1
1
Hymen muayenesine gittim bi tane çentik var ama kızsın dedi aynı durumu yaşayan evlenip kanaması olan varmı lütfenn yardımedin çok kötü durumdayım aynı sorunun yaşayanlar allah rızası için benimle iletişime geçin lütfen

Hmm simdi baktim kizlik muaynesi oluyirmus.
Neden olma gereksinimi duydunuz ki
Adetliyken kaşıntı oldu ve acı duydum emin olmak için gittim doktor çentik var ama sebebi kaşıman olmayabilir belkide doğuştandır dedi

Ya benim ablam evlendiğinde hic kanamasi olmamis bile düşünün daha once iliskiye girmemis olmasina ragmen. Enistem hic garipsememis durumu normal görmüş.

Adetliyken kaşıntı oldu ve acı duydum emin olmak için gittim doktor çentik var ama sebebi kaşıman olmayabilir belkide doğuştandır dedi
Bisi olmaz merak etme. Insanlarda neler neler oluyor sendeki belliki ufak bisi doktor bile onemsememis baksan evlenince de problem olacagini sanmiyorum

Kime hesap vereceksiniz ve neden?

Elalem uzayda bitki yetiştiriyor, biz hala aptal bir zarın, iki damla kanın peşindeyiz. Ziyanlık...

Altina imzamı atıyorum. Böyle beklentileri olan cahil erkeklerle evlenmeyin. Çocuklarinizin babalari oluyorlar.

Altina imzamı atıyorum. Böyle beklentileri olan cahil erkeklerle evlenmeyin. Çocuklarinizin babalari oluyorlar.
Ama maalesef turkiyede cogu erkek bu beklenti icindeler. Istisnai durumlar tabiki var ama iste kural kaide bozulmuyor. Hangi kiz istemezki sevgilisiyle rahat rahat birlikte olsun ilerde hesabini vermesin. Ama bunun korkusuyla yasaya yasaya gerdek gecesi bile zor geçiyor maalesef

Ama maalesef turkiyede cogu erkek bu beklenti icindeler. Istisnai durumlar tabiki var ama iste kural kaide bozulmuyor. Hangi kiz istemezki sevgilisiyle rahat rahat birlikte olsun ilerde hesabini vermesin. Ama bunun korkusuyla yasaya yasaya gerdek gecesi bile zor geçiyor maalesef

Her kadında o zar yok ki. Veya her kadın kanamiyor ki. Yani kadınlar bakire olsalar bile hep "acaba kanar mi" stresin altında. Hani biri evlenmeden önce cinsellik yaşar felan beni zaten ilgilendirmez. Ama kadınlar buna hala boyun eğerek canak tutuyor. Ben düğünümde inadina o kırmızı kurdaleyi baglatmadim. Hayırdır yani dana mi süslüyorlar? Tam olsun doktordan bakire raporu assinlar bide. Bizim kültürde o kırmızı kurdale olayı yok bile. Biz kadınlar böyle "adetlere" izin verdikçe işte böyle muameleye maruz kalırız işte

Sadece bu durumu yaşayan biri varsa ulaşmak konuşmak istiyorum ancak o anlar

E koşa koşa doktora gitmişsin zaten sormadın mı doktora?
Buradaki insanlad khd uzmanından daha mı iyi bilecek?

Hepsini geçtim kaşımayla nasıl zarar görsün? vajinanın içini mi kaşıdınız?

Sadece bu durumu yaşayan biri varsa ulaşmak konuşmak istiyorum ancak o anlar

Tamam da ilişkiye girmedi isen neden muayene oldun ki

İlk ilişkimde akşamına azıcık kan geldi

Sonrasında birkaç ilişkide daha geldi vs

Ama hiç muayene olmak aklıma gelmedi

Yani az kan geldiğinde de acaba bozuldu mu yoksa bir dahaki sefere kan gelebilir mi diye düşünmedim

Back