• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlık zarı bozukmuş mudur acil cevaplar mısınız lütfen

busra491

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2020
11
0
1
34
Arkadaşlar çamaşır olmadan parmakla okşayarak mastürbasyon yaptığımda orgazm oldum hemen sonra idrar yaptığımda kırmızı pembe karışımı renkte kan geldi.Madeni para büyüklüğü kadar vardı.Sizce kızlık zarı bozulmuş mudur? Birde orgazm sonucu olan kan hangi renkte olur kahverengi mi olur ?Sorumu cevaplandırırsanız çok mutlu olurum

kızlık zarı çok daha içeride diye biliyorum klitoris bölgesi ile oynadıysan bozulacağını sanmıyorum ben

Herkeste aynı olmaz ve daha önde olanlarda vardır
Hep okuyorum burdan açık renk geldi diyenleri
Bende koyu kirmıziydi

öyledir öyledir kafanıza takmayın elinizin ulaşabileceği bi yerde değil zar

images

Burası içerisi mi?

Kızlık zarının öyle yırtılan patlayan kanayan bozulan bir şey olmadığını takriben hangi yılda tam olarak öğrenmiş oluruz acaba 🤔
Haklısınız . Fakat ilk gece kanama olmazsa aileme çevreme açıklayamam diye korkuyorum. Kanamada olunca yırtıldı diye düşündüm

Haklısınız . Fakat ilk gece kanama olmazsa aileme çevreme açıklayamam diye korkuyorum. Kanamada olunca yırtıldı diye düşündüm
Zaten ilişki sırasında gelen kanama kızlık zarından değil tam gevşeyememekten dolayı ordaki kılcal damarların zedelenmesinden oluyor. İlk ilişkimde kanama falan olmadı ilk olduğuna da eminim yani.

Siz sadece tahriş etmişsiniz bence. Kanama kırmızı oluyor pembe değil. Yırtılma öyle kolay değil. İlişki yaşamak gerekiyorki yırtılsin.

Evleneli 5 sene olacak ama ilk gelen kızlık zarı kanamasını unutmuyorum bildiğiniz pembeydi kimine göre değişir ama bende kırmızı degil baya pembişti umarım sadece tahrişten olmuştur sizinki.

bendeki kırmızı pıhtı halindeydi..
para büyüklüğünde dediginiz sıvı şeklinde miydi

Evleneli 5 sene olacak ama ilk gelen kızlık zarı kanamasını unutmuyorum bildiğiniz pembeydi kimine göre değişir ama bende kırmızı degil baya pembişti umarım sadece tahrişten olmuştur sizinki.
Teşekkürler cevap için .Parmak falan sokmadan yırtılma durumu olabilir mi peki sizce ?

Back
X